Dodaj do ulubionych

Depilacja brwi.

IP: 212.160.86.* 22.03.07, 15:20
Wie ktoś gdzie można sobie wydepilować brwi ? I ile kosztuje taki zabieg ? Dodam, że do tej pory usuwałam je tylko żyletką i mam spore 'krzaki'. Będę wdzięczna za ceny i adresy. ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Depilacja brwi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:03
      Brwi można sobie wydepilować u każdej kosmetyczki, a cena nie wiem dokładnie,
      5-8zł. Ja chodzę na Nowowiejskiego, tylko że robię zawsze też hennę, więc sama
      depilacja ile kosztuje nie wiem...
      • Gość: Hm. Re: Depilacja brwi. IP: 212.160.86.* 22.03.07, 16:06
        Dziękuję Ci bardzo. ;)
      • Gość: Jola Re: Depilacja brwi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:12
        A jak dokonuje sie tej depilacji? Pinsetą usuwają włoski?
        • Gość: vkhjk Re: Depilacja brwi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:25
          Tak,poza tym to się zwie regulacja a nie depilacja!!
    • Gość: tragedia Re: Depilacja brwi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 17:00
      Nie no po prostu tragedia . Dziewczyno gdzies ty sie uchowała jestes kobieta i
      nie iwesz ze brwi wyrywa sie odpowiednia pensetka a nie żyletka. Poza tym w
      praktycznie kazdym salonie kosmetycznym zrobia ci taki zabieg teraz mozesz
      sobie tylko pogratulowac ze dzieki zyletce masz piekne krzaczory. Juz nic
      wiecej nie napisze bo naprawde niektorzy sie ze sredniowiecza urwali chyba
    • Gość: ika Re: Depilacja brwi. IP: 80.48.49.* 22.03.07, 17:02
      na końcu Nowowiejskiego (niedaleko skrzyżowania z Sobieskiego) jest fryzjer i
      kosmetyczka, regulacja brwi (pęsetką) kosztuje 5 złotych.
    • Gość: Kamil Re: Depilacja brwi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 17:28
      Męzczyźni też mogą sobie regulować? A pani kosmetyczka sama wymysla jakiej
      dokonać regulacji, jaki wzór etc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka