Gość: Hm. IP: 212.160.86.* 22.03.07, 15:20 Wie ktoś gdzie można sobie wydepilować brwi ? I ile kosztuje taki zabieg ? Dodam, że do tej pory usuwałam je tylko żyletką i mam spore 'krzaki'. Będę wdzięczna za ceny i adresy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ja Re: Depilacja brwi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:03 Brwi można sobie wydepilować u każdej kosmetyczki, a cena nie wiem dokładnie, 5-8zł. Ja chodzę na Nowowiejskiego, tylko że robię zawsze też hennę, więc sama depilacja ile kosztuje nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hm. Re: Depilacja brwi. IP: 212.160.86.* 22.03.07, 16:06 Dziękuję Ci bardzo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Depilacja brwi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:12 A jak dokonuje sie tej depilacji? Pinsetą usuwają włoski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vkhjk Re: Depilacja brwi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 16:25 Tak,poza tym to się zwie regulacja a nie depilacja!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tragedia Re: Depilacja brwi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 17:00 Nie no po prostu tragedia . Dziewczyno gdzies ty sie uchowała jestes kobieta i nie iwesz ze brwi wyrywa sie odpowiednia pensetka a nie żyletka. Poza tym w praktycznie kazdym salonie kosmetycznym zrobia ci taki zabieg teraz mozesz sobie tylko pogratulowac ze dzieki zyletce masz piekne krzaczory. Juz nic wiecej nie napisze bo naprawde niektorzy sie ze sredniowiecza urwali chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Depilacja brwi. IP: 80.48.49.* 22.03.07, 17:02 na końcu Nowowiejskiego (niedaleko skrzyżowania z Sobieskiego) jest fryzjer i kosmetyczka, regulacja brwi (pęsetką) kosztuje 5 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Depilacja brwi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.07, 17:28 Męzczyźni też mogą sobie regulować? A pani kosmetyczka sama wymysla jakiej dokonać regulacji, jaki wzór etc? Odpowiedz Link Zgłoś