Gość: Gen.Kokosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 10:01 Szukam jakiegos specjalisty do naprawy junkersa,mozecie kogos polecic i dac jakies namiary? Pozdrawiam Kokosz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: daria Re: Naprawa junkersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 13:06 Polecam pan Tomasz Jarosz z wreczyckiej na lisinu .nr.tel.694327550 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Naprawa junkersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 09:45 a czy on serwisuje też piece?Czy znacie kogoś od serwisu junkersa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Naprawa junkersa IP: *.21.pl 26.03.07, 20:10 Zanim wezwiesz fachowca przemyśl czy warto go wzywac(koszty) i czy warto robić tego junkersa.Opisz co się dzieje postaram się zajrzeć tu na forum i coś podpowiedzieć.Wbrew pozorom junkers to dość proste urządzenie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Naprawa junkersa IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 26.03.07, 20:28 ja mam junkers bosh nezpłomykowy czasami nie zapala się konserwowany rok temu nie wiem co robić . koszt przeglądu to 80,00zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Naprawa junkersa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.07, 20:41 mój nie chał się odpalić..była iskra i nic..przyszedł fachowic "naprawił"...teraz są momenty ,że w ogóle nie ma iskry, innym razem odpala w sekunde..co się dzieje?junkers nie jest stary, ma ok 5,5 lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Naprawa junkersa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.07, 12:42 Mirku czekamy na twoją podpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Naprawa junkersa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 13:15 A ja mam Junkersa KSN stojacy 60 KW. prosze o kontakt 504 138 917, trzeba po zimie zrobic generalny przeglad. Ciesze sie ze Junkers to nie skomplikowane urzadzenie, czekam na kontakt Panie Mirku! Odpowiedz Link Zgłoś