Dodaj do ulubionych

Raczek kontra Nabrdalik

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.07, 22:20
Kłamstwa Pana Nabrdalika obnażą, taśmy prTawdy.
Od pierwszych minut mojego powrotu nagrałem wszystkie rozmowy i wydarzenia z
u
działem Pana NAbrdalika .Wszystko co mówi obecnie to kłamstwa.
Tylko tak mogłem rozwalić układ cwaniaków.
Teraz to już nareszcie koniec tego Pana.
Ryszard Raczek
Obserwuj wątek
    • Gość: morning.calm powinien pan isc do psychiatry IP: 85.195.123.* 03.04.07, 00:07
      panski wpis swiadczy o tym ze jest pan chory i powienien sie leczyc. swiadczy
      także o tym ze czestochowscy radni z lewicy chwytaja sie nawet raczka aby
      przywalic obecnej władzy. o niejakim radnym Krawczyku z PO nie warto wspominac.
      w sumie to folklor wiejski bo nawet nie powiatowy.

dziwi mnie jedno panie raczek - jak na panskie wystepy reaguje rodzina i co
      mówia na to sasiedzi?
      • morning.calm Re: powinien pan isc do psychiatry 03.04.07, 12:32
        No tak... To juz tak zwoje sie zlasowaly, ze wlasnego pseudonimu wymyslic nie
        potrafisz? Widac, ze z glowa niesamowite problemy, bo i post rozchwiany
        emocjonalnie.

Morning.Calm sie loguje.
    • lekarz62 Re: Raczek kontra Nabrdalik 03.04.07, 00:30
      Może to jest jedyny sposób na Nabrdalika , który przebiegle działał likwidując
      stanowisko trzeciego członka zarzadu ( zrobiła oczywiscie to rada nadzorcza ale
      po podpowiedzi medrca). Pan Raczek wykazał dużo zaangażowania, taktyki, żeby sie
      bronić przed nieprawdą .
      Prawda zawsze wygrywa. Pozdrowienia dla P. Raczka
      • Gość: x Re: Raczek kontra Nabrdalik IP: *.gprspla.plusgsm.pl 03.04.07, 01:25
        A wiecie jaki Raczek ma domofon w domu? Ma przymocowany do slupka guzik z
        Ikarusa do otwierania drzwi :DDD. Ladnie to tak wynosic guziki z MPK?
      • Gość: tomasz_jaskola Re: Raczek kontra Nabrdalik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 08:15
        Muszę stwierdzić, że poziom zarówno Nabrdalika, jak i Raczka pokazuje Nam -
        czyli właściwemu samorządowi, że poziom naszych włodarzy kategoryzuje ich gdzieś
        między VII a VIII Ligą powiatowych polityków.
        Co do pieniędzy - życzyłbym sobie, aby odszkodowanie dla Raczka było płacone z
        kieszeni tych, którzy podpisali się pod zwolnieniem [w tym wypadku chyba
        Nabrdalika].

pozdrawiam WłADZE RANCHA W CZęSTOCHOWIE.
    • Gość: vox populi Raczek WON! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 11:45
      a wiecie co widać jak się spojrzy raczkowi głęboko w oczy???
      ...
      potylice!
    • Gość: gośćJ23 artykuł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:16
      zastanawia mnie jedno - czy artykuł o wydarzeniach (sesja, wypowiedzenie,
      uszkodzenie prezesa, wynajęcie adwokata) został napisany rzetelnie? Czy piszący
      zbadał stanowiska stron? Czy może tak napisał co usłyszał od jedej strony konfliktu?
    • Gość: radny Re: artykuł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 16:23
      Ta historia to jedna wielka granda. Załatwić by ja mógł tylko Prezydent, ale jak widać , lepiej trzymać ludzi w napieciu
    • Gość: rez Re: Raczek kontra Nabrdalik IP: *.man.czest.pl 04.04.07, 11:06
      Jako podatnik i mieszkaniec miasta PYTAM się dlaczego za błędy i prywatne
      zagrywki Nabradalika i Worny JA mam płacić???!!!
      Odszkodowanie mu się należy bo tak stwierdził Sąd Najwyższy!
      Nabrdalik powinien zapłacić z własnej kieszeni i zostać wyrzucowny na zbity
      pysk!
    • Gość: vox populi nepotyzm raczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 12:43
      Może czas najwyższy wyjawić że całemu zamieszaniu winny jest raczek!!!
      Taki wyrok w sądzie najwyższym nigdy by nie zapadł, gdyby nie fakt że adwokat
      raczka ma tam (w Sądzie Najwyższym - przypis redakcji) rodzine. I to ona
      załatwiła im taki wyrok
      • Gość: ??? Re: nepotyzm raczka IP: 89.174.23.* 04.04.07, 15:06
        sam nie wiem co sadzic o tej sprawie...w kazdym razie Pan Raczek zamiast
        siedziec i czekac na wyrok Sądu wolał biegac po sesjach Rady Miasta i robic
        cyrki... Sam bylem swiadkiem jednej, kiedy to zostal wyniesiony przodem za nogi
        z mownicy przez Straz Miejską:D i wolał..."oto demokracja
        czestochowska..łukaszenka..!!"czy jakos tak:D
        • Gość: do vox populi Re: nepotyzm raczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 16:21
          Obraza sądu.Temat dla prokuratora.
      • Gość: Ro Re: nepotyzm raczka IP: 212.87.241.* 05.04.07, 14:09
        a powiedzcie jeśli ktoś wie ,kto jest odpowiedzialny za decyzje odnośnie zmian
        tras autobusów i rozkładu jazdy i to przez obcą firmę i to z innego miasta ...
        czyż to nie p. Raczek ?
        • njurek7 Re: nepotyzm raczka 05.04.07, 17:34
          Wg zasad pisowni polskiej nazwisko zawsze piszemy wielką literą .
          Nieważne czy kogoś lubimy czy nie
    • Gość: przeciwnik wrony Re: Raczek kontra Nabrdalik IP: *.man.czest.pl 11.04.07, 08:14
      do vox populi:
      jak masz takie informacje to powiadom o tym prokuraturę! no chyba, że
      opowiadzasz bezpodstawne bzdety, jak większość zwolenników Wrony i Nabradlika.
      Przypomnę Ci jeszcze raz o fakcie że za takie prywatne zagrywy Prezesa MPK i
      Prezydenta płacimy tylko i wyłącznie MY! Ja bym wolał, żeby za tą kasę która
      poszła na odszkodowania dla Raczka połatali np. dziury w drogach! A pewnie będa
      kolejne odszkodowania, bo jak się wypowiadał jeden Radny z PO - uzasadnie
      zwolnienia jest marne...
      Częstochowa i MPK to NIE prywatne firmy, żeby na takie numery sobie pozwalać!
    • Gość: buba Re: Raczek kontra Nabrdalik IP: *.dip.t-dialin.net 15.04.07, 14:18
      Serdeczne pozdrowienia dla pana Raczka.Podziwiam Pana za te 5 lat wytrwalej
      walki z Kolesiami z MPK i UM.Brawo!
      Trzymam kciuki za zwyciestwo i ukazanie prawdy!Tasmy to swietny pomysl -
      szczegolnie jesli kogos juz w pierwszym dniu pracy tak szykanuja i przesluchuja.

• ulisess_czewa Re: Raczek kontra Nabrdalik 15.04.07, 15:28
        Na sesji Rady Miasta była ostra wymiana zdań między mną a Prezydentem który
        naubliżał mi przez co poczułem się urażony.
        Będę dochodził swoich praw sądownie.

_
        www.jacek-krawczyk.com.pl
        • Gość: Wlodek Re: Raczek kontra Nabrdalik IP: *.st.vc.shawcable.net 15.04.07, 19:40

ulisess_czewa napisał:

> Na sesji Rady Miasta była ostra wymiana zdań między mną a Prezydentem który
          > naubliżał mi przez co poczułem się urażony.
          > Będę dochodził swoich praw sądownie.
          >
          > _
          > www.jacek-krawczyk.com.pl

Az tak bylo? To moze taka "nowa ludowa tradycja" sie porobila:)))
          W kazdym razie skoro juz nas o tym informujesz, to wypadaloby podac jakies
          blizsze namiary.
          Nie sadze, zeby "przyklejanie sie" do przypadku Raczka bylo czyms chwalebnym.
          • Gość: Krzychu Re: Raczek kontra Nabrdalik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.07, 19:56
            Nie było tak i żadnych namiarów nie będzie! Jakiś oszołom podszywa się pod
            prawdziwego Ulissesa:(

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=60718929&a=60754697

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka