abecadlo99 09.04.07, 22:32 to kiedy robimy male spotkanko zapoznawcze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iva Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.21.pl 09.04.07, 23:01 a chcesz, zeby niektorzy sie pozabijali:) Odpowiedz Link Zgłoś
arogancka_agrafka Re: Spotkanie forumowiczów 09.04.07, 23:08 abecadlo99 napisał: > to kiedy robimy male spotkanko zapoznawcze? Jutro o 5:30. Odpowiedz Link Zgłoś
abecadlo99 Re: Spotkanie forumowiczów 09.04.07, 23:10 Iva kogo masz na mysli????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iva Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.21.pl 09.04.07, 23:17 mozna spotkac czasami jak niektorzy zazarle walcza na slowa, a co by sie dzialo jakby ich posadzic przy jednym stole i podac jeszcze kilka browarkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malva Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 20:30 i zapodac jakiś temat... ;> np... hmm.. o psich kupkach.. ale byłoby... :P pozder :) Odpowiedz Link Zgłoś
klarav Re: Spotkanie forumowiczów 10.04.07, 00:13 ooooooooo!ja sie piszę,ja się piszę!!! *** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Don Juan Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 00:20 Wyszedłby ciekawy reality show, hihi . :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 14:01 Czemu nie? mielibyśmy się spotkać, to ciekawe doświadczenie by było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lali Re: Spotkanie forumowiczów IP: 212.160.86.* 10.04.07, 14:04 spotkajmy sie jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
ja_iris Udanego spotkania:o) 10.04.07, 14:13 Dzieki takim spotkaniom organizowanym z udziałem przedstawicieli GW oraz przedstawicielem UM poznałam wiele bardzo miłych osób .To były fantastyczne chwile spędzone zawsze w wyborowym gronie.I mimo iż tu na Forum niejednkorotnie mieliśmy całkiem odmienne zdania w wręcz dochodziło do pisemnych połajanek ( kłotni ?)to na spotkaniach zawsze obowiązywało zawieszenie broni:o)I zawsze bede je wspominała z wielkim sentymentem.Dla mnie ten czas juz nie wróci bo wszytko dobre musi mieć swój dobry koniec i tak własnie sie stało w moim wydaniu :o)ale Wam zyczę żeby też było tak jak za dawnych lat:o)Najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomek Re: Udanego spotkania:o) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 15:00 No to juz na powaznie kiedy to spotkanie ? Szykujmy ekipe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Udanego spotkania:o) IP: *.st.vc.shawcable.net 10.04.07, 20:26 Iris ma racje nawet w 200%:))) Jesli tylko w jakiejs czesci wasze beda tak udane jak jedno na Starym Rynku i w sasiedniej winiarni, to WARTO sie spotkac. A ze takie spotkania moga sie zakonczyc niesamowitym efektami, to wie i Iris i kilkoro innych uczestnikow bywszych mitingow:))) A nam pozostaje czekac na ...relacje z "koncertu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 brzmi ciekawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 20:43 ja w dalszym ciągu jestem chętny tylko miejsce spotkania mogło by być ciut inne:) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka PowoDZENIA 11.04.07, 02:39 mozna spotkac czasami jak niektorzy zazarle walcza na slowa, a co by sie dzialo jakby ich posadzic przy jednym stole i podac jeszcze kilka browarkow:) I TU JESTES w bledzie Bylo pare takich spotkan, Na niektore zalapali sie nawet nasi z dalekich panstw Francja i zza Oceanu Bylo klawusno, wesolo i jak zaznaczyla nasza PISTACJOWA Iris.........calkowite zawieszenie broni. Byli przedstawiciele Gazety Wyborczej /raz nawet fotograf stal na barkach redaktora zeby to uwiecznic na zdjeciu ;-) byl "LEW";-)))) /dla wtajemniczonych/ Rzecznik Prasowy naszego WIELEBNEGO PREZIA. Wszyscy i mlodzi i starsi byli wtedy rowni i weseli. /Szkoda tylko, ze nie udal nam sie grill u LWA ;-);-);-)/ Dzieki takim spotkaniom poznalam wielu sympatycznych i przemilych ludzi. Dzieki temu mam oddanych i sprawdzonych przyjaciol Rudą i jej Pywatnego. Mam serdeczna IRIS, ktora ma anielskie serce i pomocna dlon, przemila Angele, Kubisia, Skrzatow i wielu innych. WOGOLE TO ZYCZE WSZYSTKIM WLASNIE TAKICH SPOTKAN jak byly przedtem. Czesto zagladam do archiwum i przegladam z lezka w oku nasze zdjecia z tych spotkan. POWODZENIA www.reklamujemy.plwww.storex.strefa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: PowoDZENIA 11.04.07, 02:45 > mozna spotkac czasami jak niektorzy zazarle walcza na slowa, a co by sie dzialo jakby ich posadzic przy jednym stole i podac jeszcze kilka browarkow:) I TU JESTES w bledzie Bylo pare takich spotkan, Na niektore zalapali sie nawet nasi z dalekich panstw Francja i zza Oceanu Bylo klawusno, wesolo i jak zaznaczyla nasza PISTACJOWA Iris.........calkowite zawieszenie broni. Byli przedstawiciele Gazety Wyborczej /raz nawet fotograf stal na barkach redaktora zeby to uwiecznic na zdjeciu ;-) byl "LEW";-)))) /dla wtajemniczonych/ Rzecznik Prasowy naszego WIELEBNEGO PREZIA. Wszyscy i mlodzi i starsi byli wtedy rowni i weseli. /Szkoda tylko, ze nie udal nam sie grill u LWA ;-);-);-)/ Dzieki takim spotkaniom poznalam wielu sympatycznych i przemilych ludzi. Dzieki temu mam oddanych i sprawdzonych przyjaciol Rudą i jej Pywatnego. Mam serdeczna IRIS, ktora ma anielskie serce i pomocna dlon, przemila Angele, Kubisia, Skrzatow i wielu innych. WOGOLE TO ZYCZE WSZYSTKIM WLASNIE TAKICH SPOTKAN jak byly przedtem. Czesto zagladam do archiwum i przegladam z lezka w oku nasze zdjecia z tych spo tkan. POWODZENIA www.reklamujemy.pl www.storex.strefa.pl Wulgaryzmom , Chamstwu na Forum STOP!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
morning.calm Re: PowoDZENIA 11.04.07, 07:34 Tak, tak, pamietam te ustawki na Starym Rynku. Znak rozpoznawczy Gazeta Wyborcza pod pacha ;) Niestety nie moglem wtedy dotrzec na te spotkania z przyczyn obiektywnych, a teraz tym bardziej. Caly czas w biegu, to tu, to tam... Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: PowoDZENIA 11.04.07, 14:13 Prawda Corko, Iris i Wlodku. Pozdrawiam Was serdecznie. Spotkania byly fantastyczne. Organizatorem pierwszego byla Redakcja Gazety. To juz 5 lat minelo. Kolejne inspirowane przez silna grupe: Corka, Ruda, Iris pod przewodnictwem ksiezniczki Angeli;) Zdjecie o ktorym pisze Corka jest gdzies w archiwach internetowych Gazety. Warto! Powodzenia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IL Re: PowoDZENIA IP: *.um.gov.pl 11.04.07, 14:37 Są warunki, można piec i grilować. Tylko kto będzie pilnował, żeby się nie przypiekło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: Spotkanie forumowiczów IP: 89.174.23.* 11.04.07, 14:35 kurcze nie mogę sie doszukac tych zdjec..moze ktos poda link jak ma..ew. Redakcja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek.azs Re: Spotkanie forumowiczów IP: 89.101.175.* 11.04.07, 16:31 zaglosujcie na AZS !!! www.crmsport.pl/wtk/konkurs.php?cmd=rozgrywka&id=2 pozd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoglondacz Re: Spotkanie forumowiczów IP: 80.48.49.* 11.04.07, 17:58 No to skoro iris tak chwalił spotkanie zorganizowanie przez UM, może i tym razem niech władze zadbają o radość forumowiczów, zaopatrując zainteresowanych w warunki skore do towarzysko-degustatorskich konwersacji ... będzie miło i proczęstochowsko! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_iris Prosze czytać ze zrozumieniem.... 11.04.07, 18:41 Nie Urząd nam zorganizował spotaknie.Sami się skrzyknęlismy i do udziału zaprosilismy przedstawicieli Gazety i Pana Rzecznika.I naprawdę zawsze było miło i symapatycznie.Serdecznie pozdrawiam wszytkich bywalców tych naszych spotkań:o)Szkoda tylko, ze to se ne wrati :o):o):o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoglondacz Re: Prosze czytać ze zrozumieniem.... IP: 80.48.49.* 11.04.07, 18:43 Dlaczego? Jeśli coś było miłe, może warto o to zabiegać ... nazot!? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.sawa Re: Prosze czytać ze zrozumieniem.... 11.04.07, 18:45 Święte słowa! Szkoda,że ja z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łoglondacz Re: Prosze czytać ze zrozumieniem.... IP: 80.48.49.* 11.04.07, 18:50 Częstochowianie gościnni - chętnie przenocują! Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Prosze czytać ze zrozumieniem.... 11.04.07, 23:51 • Re: PowoDZENIA IP: *.um.gov.pl Gość: IL 11.04.07, 14:37 + odpowiedz Są warunki, można piec i grilować. Tylko kto będzie pilnował, żeby się nie przypiekło... GOSC IL?????????????? /dla wtajemniczonych.....LEW???????????/ to jesli warunki sa to my TWA chetnie ;=) mozemy sie skrzyknac na to obiecane grilowanie ;-);-);-) a ja gwarantuje ze NIC sie nie przypiecze a co najwyżej zrumieni www.reklamujemy.pl/ www.storex.strefa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek czytam ze zrozumieniem.... IP: *.st.vc.shawcable.net 12.04.07, 03:08 I oczom nie wierze! Alez sie Wam swiatecznie porobilo:)))) Czyzbys ja_corko znow polubila niedawnego wielbiciela ludu pracujacego miast i wsi:)))) Az mnie sie uwierzyc nie chce:))) Toz to wspolczesny przyklad na to jak dziala w praktyce sojusz robotniczochlopski wraz z inteligencja pracujaca:))) Dobrej zabawy zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
marcys_czwa Znaki rozpoznawcze 12.04.07, 09:56 Do znaków rozpoznawczych należały także czapki mikołajkowe. Brawo Córka!!! Na spotkaniu na którym byłem zjawiło się 5 osób. Może teraz dzięki Włodkowemu sojuszowi będzie więcej? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Te spotkania to świeto było poprostu.......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 10:30 Witajcie , moi najmilejsi.......... Oj piekne to chwile były, piekne....... A z łza srebrzysta szkli sie na wspomnienie.......... Ci WSPANIALI , szaleni ludzie............ Usmiechnieci, weseli.......... Cóz z tego ze animozje bywały, rzeczywiscie ,jak Piekna Pistacja IRIS rzekła ostawały za płotem...... Tak mi sie pomyslało moze faktycznie miło by było, coby weteranstwo i nie tylko sie spotkało? Toz przepiekna grupa juz sie spotyka............ Cudne, madre dojrzałe dziewczyny i nie tylko............ Pozdrawiam cała dotad poznana bande ........... Ruda sie kłania(prawie babcia) Odpowiedz Link Zgłoś
lahudras Re: Spotkanie forumowiczów 12.04.07, 09:48 tak tak...koniecznie trzeba zorganizować jakas konferencje na ktorej przedyskutujemy: Thema 1 - "Poziom niezadowolenia z życia, samych siebie a przede wszyztkim innych pracowników TRW, Gommy , Brembo"...głównym punktem tej dyskysji bedzię próba odpowiedzi na pytanie czy liderka musi umrzeć i który z linii ma to zrobić ???? Thema 2 - "mam 16 lat i dalej nikogo nie mam...CO ROBIĆ...gdzie ten mój ideał...ten jeden jedyny????".....tutaj chciałbym przedyskutować wszystkie możliwe metody zapobiegawcze aby osoby w tak podeszłym wieku mogły cieszyc sie życiem i co ważniejsze, dzielic troski i szczęscia z inna osobą Thema 3 - "dobre solarium,masarnia,kiosk....gdzie???"....dyskusja na temat lokalizacji wszystkich ciekawych i godnych uwagi miejsc w Czewie.. Zebranie RZFGWwCZ( Regionalnego Związku Forum Gazety Wyborczej w Częstochowie) powinno odbyć się niezwłocznie.... Odpowiedz Link Zgłoś
b541 Re: Spotkanie forumowiczów 12.04.07, 10:18 Konieczna jest korekta porządku spotkania : Thema 1 - "Czym się różni facet od szympansa". Wtedy będę na pewno :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Spotkanie forumowiczów 12.04.07, 23:43 ejjj WLODZIU................ piszesz Czyzbys ja_corko znow polubila niedawnego wielbiciela ludu pracujacego miast i wsi:)))) Az mnie sie uwierzyc nie chce:))) Toz to wspolczesny przyklad na to jak dziala w praktyce sojusz robotniczochlopski wraz z inteligencja pracujaca:))) Nie mozna mowic o ANTY........CZY TEZ Super SYMPATIACH, ludu pracujacego miast i wsi... ale obiektywnie trzeba przyznac, ze w skladzie MY + GW + Rzecznik w jakiej roli by nie byl na tych spotkaniach............spisywal sie dobrze. A Grill nam obiecal i dobrze ze sie nie wykreca................chociaz jakos nie bylo jak sie wtedy rozgrillowac. A jesli "weterani" sie zdeklaruja obecnoscia...........to JA TEZ ;-)) Dobrej zabawy zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: Spotkanie forumowiczów IP: *.st.vc.shawcable.net 13.04.07, 03:41 ja_corka napisała: > Nie mozna mowic o ANTY........CZY TEZ Super SYMPATIACH, ludu pracujacego miast i wsi... ale obiektywnie trzeba przyznac, ze w skladzie MY + GW + Rzecznik w jakiej rol i by nie byl na tych spotkaniach............spisywal sie dobrze. > No co! No co to?? Juz pozartowac nie mozna? :))) > A Grill nam obiecal i dobrze ze sie nie wykreca................chociaz jakos nie bylo jak sie wtedy rozgrillowac. > > A jesli "weterani" sie zdeklaruja obecnoscia...........to JA TEZ ;-)) > Jak daja [zapraszaja] to bierz-jak bija to ...uciekaj:)) Przy przewadze lwic, to nawet lew staje sie ...krolikiem. Wyscigowym na dodatek. > Dobrej zabawy zycze! Ja tez, choc z lekkiej oddali! W. Odpowiedz Link Zgłoś
klarav Re: Spotkanie forumowiczów 13.04.07, 01:07 no przesadziles lahudro!buahahahs!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś