Gość: szcz Re: TAK dla UE IP: *.czes.gazeta.pl 16.05.03, 18:04 Mówię Tak i zachęcam wszystkich, żeby sie przyłączyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz Re: TAK dla UE IP: *.czes.gazeta.pl 16.05.03, 19:21 Lepiej być ciemniakiem w Unii niż Filipem na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rainm Re: TAK dla UE IP: 213.199.204.* 16.05.03, 20:12 Mnie UE coraz mniej sie podoba... w sumie to powiem szczerze...czy wejdziemy, czy nie to ja i tak zamierzam stad uciekać... to co sie dzieje u wladzy przypomina zlota wolnosc szlechecka z XVII wieku... wiemy czym ona sie skonczyla - nie bedzie tak zle oczywiscie bo mamy inne czasy, ale ten kraj jest skazany jak dla mnie na stracenie. Sami sie zjemy, nie zjedza nas napewno Niemcy czy Francuzi... pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: TAK dla UE IP: *.icis.pcz.pl 16.05.03, 23:31 Wole byc w Polsce niz w Kanadzie. I dlatego mowie TAK dla Unii. Gość portalu: Filip napisał(a): > Ciemniaki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: TAK dla UE IP: *.look.ca 17.05.03, 06:05 Gość portalu: xx napisał(a): > Wole byc w Polsce niz w Kanadzie. > > I dlatego mowie TAK dla Unii. > > Gość portalu: Filip napisał(a): > > > Ciemniaki ! _______________________________________ A ja Filip wole byc w Polce niz w Kanadzie i dlatego mowie NIE dla UE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: TAK dla UE IP: *.icis.pcz.pl 17.05.03, 13:49 To najpierw przyjedz tutaj i wtedy cos mow. Gość portalu: Filip napisał(a): > Gość portalu: xx napisał(a): > > > Wole byc w Polsce niz w Kanadzie. > > > > I dlatego mowie TAK dla Unii. > > > > Gość portalu: Filip napisał(a): > > > > > Ciemniaki ! > _______________________________________ > > A ja Filip wole byc w Polce niz w Kanadzie i dlatego mowie NIE dla UE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deni Re: TAK dla UE IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.03, 20:07 Gość portalu: xx napisał(a): > Wole byc w Polsce niz w Kanadzie. > > I dlatego mowie TAK dla Unii. > > Gość portalu: Filip napisał(a): > > > Ciemniaki ! Wole być w Polsce a nie w Związku Socjalistycznych Republik Europejskich (ZSRE) Dlatego mówię NIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś