Dodaj do ulubionych

mrówki w mieszkaniu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 10:53
jak pozbyć się mrówek w domu doradzcie prosze, wychodzą gdzieś spod podłogi
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: mrówki w mieszkaniu IP: *.um.gov.pl 11.04.07, 10:57
      najskuteczniejsza metada jest zwykla sol kuchenna. posyp tam gdie wychodza i
      gdzie maja sciezki.
      • itg Re: mrówki w mieszkaniu 11.04.07, 11:42
        sól nie działa ani żadne takie domowe sposoby. w sklepei ogrodniczym maja
        preparaty, zarówno proszek - ponoć nieszkodliwy dla ludzi, albo płyny. działają
        szybko i skutecznie. najlepiej wyczaić którędy wchodzą i tam spryskać - nawet na
        zawnątrz. a te w domu zbierać do butelki z sokiem - połóz plasko z odrobina soku
        - będą tam wchodzić i się topić, powodzenia!
    • Gość: :)) Re: mrówki w mieszkaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:51
      wiem, że to głupie, ale kiedyś babcia mi opowiadała o swoim sposobie na mrówki,
      mianowicie złapała kilka (nie pytaj jak) do pudełka lub słoika i wyniosła do
      swojego zakładu pracy i wyobraź sobie że podobo mrówki z mieszkania też się
      wyniosły. Ot taki babciny sposób. ;-)
    • Gość: viola Re: mrówki w mieszkaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:52
      Najlepszy jest Raid czerwony.Skutecznie zwalcza mrowki.
    • Gość: mysz@ Re: mrówki w mieszkaniu IP: 80.54.169.* 11.04.07, 12:14
      Jeśli mieszkasz w bloku i są to tzw. mrówki faraonki to polecam Faratox B. Można
      go kupić w sklepach rolniczo-ogrodniczych (ja kupiłam na tyłach Puchatka). W
      oapkowaniu są dwa pojemniczki z granulkami. Pojemniki należy umieścić na
      trasach, którymi chadzają mrówki. U mnie podziałało w 100%.
      • Gość: ola Re: mrówki w mieszkaniu IP: 80.51.222.* 11.04.07, 14:20
        ja polecam zwykły cynamon!!!!!!!! rewelka posyp podłoge i masz mrówki z głowy!
        • Gość: gagi Re: mrówki w mieszkaniu IP: 212.160.86.* 11.04.07, 14:33
          to zwiastum ze idzie wiosna,mnie weszzły skubane do switecznego ciasta,trzeba
          zalepic wszystkie male dzieurki szczeliny itd camenetem,wtedy bedzie ich
          trochce mniej ocet dziala ale na krotko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka