IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 03:33
Jekie według was jest obciachowe bmw a jakie nie (model i rocznik)
Obserwuj wątek
    • Gość: nieznajomy Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 07:13
      żadne nie będzie obciachowe jeśli beta nie będzie psełdo tuningowana, a za to
      zadbana i najlepiej sprowadzona bo na naszych drogach i głównie łysolach,
      dresach bety nadają się jedynie na złom.
      • Gość: taxidriver Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 08:48
        stara trojka taka z lat 80 tych na dodatek ciemne szyby i komin z tylu hi hi hi
        hi
        • Gość: kamil Re: BMW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 08:49
          zenada kazda stara beta to obiach i wstyd
          • fabbiola Re: BMW??? 16.04.07, 08:54
            tak!
    • Gość: W Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 08:56
      a przeczytaj sobie np. artukuł w classicauto o "6" z lat 70-tych i 80-tych ...
      praktycznie kultowe już autko. Reputację BMW w Polsce zepsuły dresy i
      gnojki ... którzy robią z tych aut niewiadomo co i jeżdzą jak wariaty.

Posłuchajcie sobie wiadomości jak tylko jest mowa o tragicznym wypadku to
      zazwyczaj jest to stare BMW, Golf itp. Dla mnie to już reguła ... zawsze jak
      słyszę coś takiego to sobie myślę pewnie Beemka i za chwilę ... potwierdzenie.
      Tydzień temu w radiu było ... tragiczny wypadek w Cz-wie ... BMW ... przyczyna
      nadmierna prędkość i brawura młodego kierowcy i wiadomo już jakie auto i jaki
      kierowca. Jakby zlikwidować te auta w Polsce byłoby napewno mniej wypadków.
    • Gość: beba Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 08:59
      Samochód jest zawsze stylizowany przez kierowcę.
      Sam w sobie nie może być "obciachowy".
      Ja sama jezdzę piątką z 94 roku, ale zdecydowanie stawiam na oryginalność i nic
      w nim nie poprawiam.
      I nigdy nie szereguję kierowców ze względu na marke samochodu (już więcej o
      właścicielu może powiedzieć jego tzw. zadbanie).
    • Gość: K2 BMW roudster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 12:00
      Nie wiem czy tak się tą nazwę pisze ale to jest jedne z fajniejszych bmw.

A tak wogule to czynnikeim decydującym o obciachowości samochodu jest to kto w tych samochodzie siedzi i jak siedzi;).
      Bo np. czy uznamy eleganckiego gościa w garniturze w najnowszej serii bmw za dajmy na to 200tys zł no raczej nie.
      Obciach sie zaczyna wtedy gdy do 12-15 letniego bmw wsiądzie gnojek który dopiero co zdał prawo jazdy lub koleś przysłowiowy "dres" lub też koleś który średnio zarabia jakieś 1000zł miesięcznie a swoim bmw wyjeżdża tylko na weekend by poderwać jakieś małolaty.
      A najbardziej obciachowe bmw to E30 i E36 do obciachowych samochodów zaliczam też opla calibrę, tigrę, megan cupe starego pasata no i oczywiście sławnego golfa 3:) ale wszystko zależy oczywiście od tego kto siedzi wewnątrz i jaka kulture jazdy prezentuje
      • green_eyed_girl Re: BMW roudster 12.06.07, 13:42
        Wiadomo, jakże by mogło zabraknąć wzmianki o Calibrze ;] Przyzwyczaiłam się już,
        że wszyscy na niej psy wieszają, ale ja jej nie zamienię na nic innego :)
    • Gość: aaa Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 12:07
      mnie BMW ZAWSZE nasuwa fatalne skojarzenia...Albo tani,żałosny kicz,czyli młody
      łebek w starym BMW;albo zwykły szpan i próbujący podbudować swoje ego młody
      mężczyzna przyrumieniony na solarium,w nowszym modelu;albo podstarzała buła-
      "bogocz" czujący się królem jezdni w najnowszej beemce;tudzież
      solariowa,tipsowa blondi....Fuj!Takie złe skojarzenia utrwaliły mi sie na stałe
      i nie ma szans,by to zmienić
      • Gość: K2 Re: BMW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 12:11
        wiesz co mi też takie skojarzenia sie nasuwają tylko we wcześniejszym poście nie chciałem dogryzać zbytnio ludziom posiadającym to "cacuszko";)
        • Gość: gosc Re: BMW??? IP: *.realestate.net.pl 16.04.07, 12:25
          A czy to koniecznie musi być BMW ??? w tych samych pięniądzach możesz kupić młodszą Alfę Romeo.
          Wiem jaką mają opinie podobno sie psują itp. ale to bzdury poprostu auta o które należy dbać jak o karzde inne golfa czy bmw albo cos innego.
          Zauwarz na Częstochowskich ulicach ile jest BMW ile jest tych wszystkich golfów.
          Zawsze zobaczysz w pogodne dni dresików itp. w alejach jak 40 razy jeżdza wokoło z zimnym łokciem i bardo psują opinie o tych autach.
          Ja osobiście mam juz druga alfe i karzde kolejne to bedzie właśnie Alfa, a dlaczego tak to zrozumiesz jak choc raz sie taką przejedziesz :)
          • Gość: Marcin Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:19
            A wg mnie to z BWM to typowy stereotyp i tyle. Ja mialem Mercedesa, malucha,
            Honde Accord 97 a obecnie jezdze E36 i powiem szczerze ze po Mercedesie jest
            najmniej awaryjna ale lepiej sie trzyma drogi i nie zbiera sie jak Mercedes :) w
            dluzszej trasie po prostu super sie jedzie :)).
            • Gość: nieznajomy Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:38
              Jakoś nie chce mi się wierzyć, że po Mieczysławie miałeś malucha :
              • Gość: Marcin Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 16:45
                Nie napisalem ze: kolejno mialem Mercedesa po nim malucha oczywiscie maluszka
                mialem pierwszego :))
              • Gość: Aw Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 10:15
                Wiesz jak jest ... każdy ma w życiu upadki i wzloty ... tak to już jest ...
                • Gość: lalala Re: BMW??? IP: 80.48.157.* 17.04.07, 10:35
                  Szczegolnie piekne sa bmw E30 kombi oczywiscie lsniace i zadbane z silnikczkiem
                  2.5 litra lub E36 coupe tez z 2.5 litra piekne auta mowcie sobie co chcecie ale
                  chcialbym miec te furki
                  • Gość: czarna Re: BMW??? IP: *.man.czest.pl 17.04.07, 11:39
                    bmw kicha straszna poznalam kiedys kolesia jak przyjechal do mnie w bmw i w
                    dresiku to sie zalamalam ale opciach on byl wogole z klobucka to juz druga kicha
                    kolezanki do tej pory sie smieja ze mnie .przepraszam was moje drogie to sie juz
                    nie powtorzy pozdrawiam tylko nie palantow z BMW !!!!!!!!!
                    • Gość: to ja!!! Re: BMW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 13:41
                      Kurde jak czytam wasze posty chce mi sie smiac.Ludzie jestescie bardzo
                      ograniczeni skoro przypasowujecie cechy czlowieka do auta jakim jezdzi!!! A Ty
                      Czarna pobilas rekord...glupoty oczywiscie. Musisz byc na bardzo wysokim
                      poziomie razem ze swoimi kolezankami. Czemu tak duzo jest IDIOTEK takich jak Ty?
    • Gość: morda Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:35
      samochód wiele mówi o jego właścicielu..Uproszczę,ale szpaner będzie chciał
      miec wypasioną,otuningowaną furę,poważny biznesmen eleganckie,bogate auto,młoda
      mama bezpieczne,zwrotne autko itd.Nie od dziś wiadomo,że ludzie otaczają sie
      różnymi przedmiotami,które wiele mówią o ich osobowości..Pewnie nie tyczy sie
      to wszystkich,ale wielu na pewno,także zgodzę sie z opiniami forumowiczów na
      temat posiadaczy BMW..Miałam okazję przekonać się,że wiele w tym prawdy,niestety
      • misiakilla Re: BMW??? 17.04.07, 20:44
        Jesli BMW to tylko szostka pierwszej generacji albo 2002
        • Gość: M6 Re: BMW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:06
          Tylko M6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko 507 KM
    • Gość: gosc Re: Do "w-morderatora" !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:21
      ciag dalszy !

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=60907218&a=60908056
      • misiakilla Re: Do "w-morderatora" !! 17.04.07, 22:11
        Dziekuje Ci o gosciu. Moze i Ty zostaniesz moderatorem? Widze ze masz duzo czasu
        i checi. Ale za to pyskowkami grzeszysz.. No coz nie mozna miec wszystkiego, prawda?
    • Gość: lukasz Re: BMW??? IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 17.04.07, 21:36
      Wiem, że mogę byc ostro skrytykowany za to co powiem, ale mnie ta marka chyba
      już zawsze będzie się kojarzyc z łysym dresem ubranym we wdzianko firmy Lonsdale
      ( czy jakoś tak ) lub wyżelowanym chłoptasiem, regularnie korzystającym z
      solarium i noszącym rozpiętą koszulę odsłaniającą włosy na klacie ( raczej
      nieswoje, może narysowane węgielkiem ;p ). To jest uogólnianie, ale skoro 70% (
      a może więcej ) przypadków zgadza się z powyższym opisem ( wystarczy przejśc się
      alejami ), to chyba cos w tym jest.
      PS. Mam nadzieję, że kulturalni i przestrzegający przepisów ruchu drogowego
      właściciele maszyn rodem z Bawarii się nie obrazili.
      • Gość: Posiadacz BMW Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:42
        Ja sie nie obrazilem :)) Posiadam BMW i raczej jestem kulturalnym kierowca (tak
        o sobie slyszalem :) )
      • n.i.p.69 Re: BMW??? 13.06.07, 10:55
        sam koncern doszedł do podobnych wniosków i stara się zmienić ten wizerunek,
        ponoć jakiś model BMKi ma klamke w bagażniku ( od wewnątrz, oczywiscie)
    • Gość: woman Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 09:41
      wiecie co,młodzi kierowcy w BMW od razu wzbudzają moją niechęć.Żle mi się
      kojarzą i tyle.I jak poobserwuję co oni wyprawiają na drodze,to wiem,że jest to
      uzasadnione.Podzwiu taki nie wzbudza,przeciwnie,raczej uśmieszek ironi.Tyczy
      się to wszystkich szpanerów za kierownicami wypasionych aut.Natomiast zawsze
      miłym zaskoczeniem jest dla mnie taki człowiek kulturalnie zachowujący sie na
      drodze,nie popisujący się,nie pędzący jak wariat,nie szpanujący.Takim moje
      wyrazy uznania i podziw
    • kotek1239 Re: BMW??? 12.06.07, 14:54
      no napewno NIE obciachowe sa te najnowsze hehehehe sama bym takim chetnie
      pojezdziła :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka