Gość: ciekawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 03:33 Jekie według was jest obciachowe bmw a jakie nie (model i rocznik) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nieznajomy Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 07:13 żadne nie będzie obciachowe jeśli beta nie będzie psełdo tuningowana, a za to zadbana i najlepiej sprowadzona bo na naszych drogach i głównie łysolach, dresach bety nadają się jedynie na złom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taxidriver Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 08:48 stara trojka taka z lat 80 tych na dodatek ciemne szyby i komin z tylu hi hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: BMW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 08:49 zenada kazda stara beta to obiach i wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 08:56 a przeczytaj sobie np. artukuł w classicauto o "6" z lat 70-tych i 80-tych ... praktycznie kultowe już autko. Reputację BMW w Polsce zepsuły dresy i gnojki ... którzy robią z tych aut niewiadomo co i jeżdzą jak wariaty. Posłuchajcie sobie wiadomości jak tylko jest mowa o tragicznym wypadku to zazwyczaj jest to stare BMW, Golf itp. Dla mnie to już reguła ... zawsze jak słyszę coś takiego to sobie myślę pewnie Beemka i za chwilę ... potwierdzenie. Tydzień temu w radiu było ... tragiczny wypadek w Cz-wie ... BMW ... przyczyna nadmierna prędkość i brawura młodego kierowcy i wiadomo już jakie auto i jaki kierowca. Jakby zlikwidować te auta w Polsce byłoby napewno mniej wypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beba Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 08:59 Samochód jest zawsze stylizowany przez kierowcę. Sam w sobie nie może być "obciachowy". Ja sama jezdzę piątką z 94 roku, ale zdecydowanie stawiam na oryginalność i nic w nim nie poprawiam. I nigdy nie szereguję kierowców ze względu na marke samochodu (już więcej o właścicielu może powiedzieć jego tzw. zadbanie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 BMW roudster IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 12:00 Nie wiem czy tak się tą nazwę pisze ale to jest jedne z fajniejszych bmw. A tak wogule to czynnikeim decydującym o obciachowości samochodu jest to kto w tych samochodzie siedzi i jak siedzi;). Bo np. czy uznamy eleganckiego gościa w garniturze w najnowszej serii bmw za dajmy na to 200tys zł no raczej nie. Obciach sie zaczyna wtedy gdy do 12-15 letniego bmw wsiądzie gnojek który dopiero co zdał prawo jazdy lub koleś przysłowiowy "dres" lub też koleś który średnio zarabia jakieś 1000zł miesięcznie a swoim bmw wyjeżdża tylko na weekend by poderwać jakieś małolaty. A najbardziej obciachowe bmw to E30 i E36 do obciachowych samochodów zaliczam też opla calibrę, tigrę, megan cupe starego pasata no i oczywiście sławnego golfa 3:) ale wszystko zależy oczywiście od tego kto siedzi wewnątrz i jaka kulture jazdy prezentuje Odpowiedz Link Zgłoś
green_eyed_girl Re: BMW roudster 12.06.07, 13:42 Wiadomo, jakże by mogło zabraknąć wzmianki o Calibrze ;] Przyzwyczaiłam się już, że wszyscy na niej psy wieszają, ale ja jej nie zamienię na nic innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 12:07 mnie BMW ZAWSZE nasuwa fatalne skojarzenia...Albo tani,żałosny kicz,czyli młody łebek w starym BMW;albo zwykły szpan i próbujący podbudować swoje ego młody mężczyzna przyrumieniony na solarium,w nowszym modelu;albo podstarzała buła- "bogocz" czujący się królem jezdni w najnowszej beemce;tudzież solariowa,tipsowa blondi....Fuj!Takie złe skojarzenia utrwaliły mi sie na stałe i nie ma szans,by to zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: BMW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 12:11 wiesz co mi też takie skojarzenia sie nasuwają tylko we wcześniejszym poście nie chciałem dogryzać zbytnio ludziom posiadającym to "cacuszko";) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: BMW??? IP: *.realestate.net.pl 16.04.07, 12:25 A czy to koniecznie musi być BMW ??? w tych samych pięniądzach możesz kupić młodszą Alfę Romeo. Wiem jaką mają opinie podobno sie psują itp. ale to bzdury poprostu auta o które należy dbać jak o karzde inne golfa czy bmw albo cos innego. Zauwarz na Częstochowskich ulicach ile jest BMW ile jest tych wszystkich golfów. Zawsze zobaczysz w pogodne dni dresików itp. w alejach jak 40 razy jeżdza wokoło z zimnym łokciem i bardo psują opinie o tych autach. Ja osobiście mam juz druga alfe i karzde kolejne to bedzie właśnie Alfa, a dlaczego tak to zrozumiesz jak choc raz sie taką przejedziesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:19 A wg mnie to z BWM to typowy stereotyp i tyle. Ja mialem Mercedesa, malucha, Honde Accord 97 a obecnie jezdze E36 i powiem szczerze ze po Mercedesie jest najmniej awaryjna ale lepiej sie trzyma drogi i nie zbiera sie jak Mercedes :) w dluzszej trasie po prostu super sie jedzie :)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 13:38 Jakoś nie chce mi się wierzyć, że po Mieczysławie miałeś malucha : Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 16:45 Nie napisalem ze: kolejno mialem Mercedesa po nim malucha oczywiscie maluszka mialem pierwszego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aw Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 10:15 Wiesz jak jest ... każdy ma w życiu upadki i wzloty ... tak to już jest ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: BMW??? IP: 80.48.157.* 17.04.07, 10:35 Szczegolnie piekne sa bmw E30 kombi oczywiscie lsniace i zadbane z silnikczkiem 2.5 litra lub E36 coupe tez z 2.5 litra piekne auta mowcie sobie co chcecie ale chcialbym miec te furki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: BMW??? IP: *.man.czest.pl 17.04.07, 11:39 bmw kicha straszna poznalam kiedys kolesia jak przyjechal do mnie w bmw i w dresiku to sie zalamalam ale opciach on byl wogole z klobucka to juz druga kicha kolezanki do tej pory sie smieja ze mnie .przepraszam was moje drogie to sie juz nie powtorzy pozdrawiam tylko nie palantow z BMW !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja!!! Re: BMW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 13:41 Kurde jak czytam wasze posty chce mi sie smiac.Ludzie jestescie bardzo ograniczeni skoro przypasowujecie cechy czlowieka do auta jakim jezdzi!!! A Ty Czarna pobilas rekord...glupoty oczywiscie. Musisz byc na bardzo wysokim poziomie razem ze swoimi kolezankami. Czemu tak duzo jest IDIOTEK takich jak Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morda Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 20:35 samochód wiele mówi o jego właścicielu..Uproszczę,ale szpaner będzie chciał miec wypasioną,otuningowaną furę,poważny biznesmen eleganckie,bogate auto,młoda mama bezpieczne,zwrotne autko itd.Nie od dziś wiadomo,że ludzie otaczają sie różnymi przedmiotami,które wiele mówią o ich osobowości..Pewnie nie tyczy sie to wszystkich,ale wielu na pewno,także zgodzę sie z opiniami forumowiczów na temat posiadaczy BMW..Miałam okazję przekonać się,że wiele w tym prawdy,niestety Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: BMW??? 17.04.07, 20:44 Jesli BMW to tylko szostka pierwszej generacji albo 2002 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M6 Re: BMW??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:06 Tylko M6 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko 507 KM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Do "w-morderatora" !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:21 ciag dalszy ! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=60907218&a=60908056 Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Do "w-morderatora" !! 17.04.07, 22:11 Dziekuje Ci o gosciu. Moze i Ty zostaniesz moderatorem? Widze ze masz duzo czasu i checi. Ale za to pyskowkami grzeszysz.. No coz nie mozna miec wszystkiego, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz Re: BMW??? IP: *.krasinskiego.trustnet.pl 17.04.07, 21:36 Wiem, że mogę byc ostro skrytykowany za to co powiem, ale mnie ta marka chyba już zawsze będzie się kojarzyc z łysym dresem ubranym we wdzianko firmy Lonsdale ( czy jakoś tak ) lub wyżelowanym chłoptasiem, regularnie korzystającym z solarium i noszącym rozpiętą koszulę odsłaniającą włosy na klacie ( raczej nieswoje, może narysowane węgielkiem ;p ). To jest uogólnianie, ale skoro 70% ( a może więcej ) przypadków zgadza się z powyższym opisem ( wystarczy przejśc się alejami ), to chyba cos w tym jest. PS. Mam nadzieję, że kulturalni i przestrzegający przepisów ruchu drogowego właściciele maszyn rodem z Bawarii się nie obrazili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posiadacz BMW Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 22:42 Ja sie nie obrazilem :)) Posiadam BMW i raczej jestem kulturalnym kierowca (tak o sobie slyszalem :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
n.i.p.69 Re: BMW??? 13.06.07, 10:55 sam koncern doszedł do podobnych wniosków i stara się zmienić ten wizerunek, ponoć jakiś model BMKi ma klamke w bagażniku ( od wewnątrz, oczywiscie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woman Re: BMW??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.07, 09:41 wiecie co,młodzi kierowcy w BMW od razu wzbudzają moją niechęć.Żle mi się kojarzą i tyle.I jak poobserwuję co oni wyprawiają na drodze,to wiem,że jest to uzasadnione.Podzwiu taki nie wzbudza,przeciwnie,raczej uśmieszek ironi.Tyczy się to wszystkich szpanerów za kierownicami wypasionych aut.Natomiast zawsze miłym zaskoczeniem jest dla mnie taki człowiek kulturalnie zachowujący sie na drodze,nie popisujący się,nie pędzący jak wariat,nie szpanujący.Takim moje wyrazy uznania i podziw Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1239 Re: BMW??? 12.06.07, 14:54 no napewno NIE obciachowe sa te najnowsze hehehehe sama bym takim chetnie pojezdziła :D Odpowiedz Link Zgłoś