Gość: iwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 19:26 czy przekłówał sobie ktoś jakąś swoją część ciała w sece na 4 piętrze w studiu Tanatos??jeśli tak to czy dobrze tam to robią?a może znacie jakieś inne takie studio w Częstochowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mimee Re: przekłówanie ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 20:47 Ja przekłuwałam sobie u nich nos na początku marca... zadzwoniłam pod Tanatos ,dokładnie robią to w gabinecie Estetyka na Wodzickiego,przynajmniej przekłuwanie. Bez zarzutu,warunki idealne..higiena i sterylność ... nosek goi mi się świetnie,dlatego polecam.. jak dla mnie pełen profesjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kłopot Re: przekłówanie ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 20:55 jak można przekłuwać coś tam,gdzie moczą kolczyki zamiast sterylizować w autoklawie...chyba dbasz o swoje zdrowie i nie chcesz obudzić sie z WZW typu C!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: przekłówanie ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:08 polecam studio tatuazu w bramie na ogrodowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: przekłówanie ciała IP: 212.87.244.* 20.04.07, 22:10 slyszalam ze na ogrodowej to dopiero rzeznia jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: przekłówanie ciała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:23 W bramie przy Ogrodowej byłam z koleżanką...jak dla mnie w porządku i nawet było śmiesznie...fajny chłopak;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: przekłówanie ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 11:56 dziękuje za odpowiedzi:)a może jeszcze jakieś inne gabinety i żeby kobieta to robiła:) Odpowiedz Link Zgłoś