Dodaj do ulubionych

przekłówanie ciała

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 19:26
czy przekłówał sobie ktoś jakąś swoją część ciała w sece na 4 piętrze w studiu Tanatos??jeśli tak to czy dobrze tam to robią?a może znacie jakieś inne takie studio w Częstochowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mimee Re: przekłówanie ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 20:47
      Ja przekłuwałam sobie u nich nos na początku marca... zadzwoniłam pod
      Tanatos ,dokładnie robią to w gabinecie Estetyka na Wodzickiego,przynajmniej
      przekłuwanie. Bez zarzutu,warunki idealne..higiena i sterylność ... nosek goi
      mi się świetnie,dlatego polecam.. jak dla mnie pełen profesjonalizm
    • Gość: kłopot Re: przekłówanie ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 20:55
      jak można przekłuwać coś tam,gdzie moczą kolczyki zamiast sterylizować w
      autoklawie...chyba dbasz o swoje zdrowie i nie chcesz obudzić sie z WZW typu
      C!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: niunia Re: przekłówanie ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:08
      polecam studio tatuazu w bramie na ogrodowej.
      • Gość: ja Re: przekłówanie ciała IP: 212.87.244.* 20.04.07, 22:10
        slyszalam ze na ogrodowej to dopiero rzeznia jest...
        • Gość: Renia Re: przekłówanie ciała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.07, 22:23
          W bramie przy Ogrodowej byłam z koleżanką...jak dla mnie w porządku i nawet było
          śmiesznie...fajny chłopak;)
    • Gość: iwa Re: przekłówanie ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.07, 11:56
      dziękuje za odpowiedzi:)a może jeszcze jakieś inne gabinety i żeby kobieta to robiła:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka