Dodaj do ulubionych

Ludzie w Traugucie!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 19:18
Słyszałem ,że do trauguta idą ludzie pewni siebie , ( nie zawsze z kasą ,
ale...), lekceważacy tych "zwykłych", tacy dosyć zaborczy. 'Odstawiają na bok'
tych zwykłych , normalnych. To prawda? Prosze o szybką odpowiedz!
Obserwuj wątek
    • Gość: duck Re: Ludzie w Traugucie!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 19:37
      prawda
    • Gość: :D Re: Ludzie w Traugucie!!!!!!!!! IP: 195.205.202.* 08.05.07, 20:03
      Tak to prawda, u nas same VIPy. z przecietnymi smiertelnikami sie nie zadajemy:D
      musisz miec w sobie "to cos" zeby ktos z Trauguta zaszczycil Cie spojrzeniem :]
    • Gość: do olka i d Re: Ludzie w Traugucie!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 21:02
      Nie powinni wogóle was przyjąć do tej szkoły.Trzeba się najpierw nauczyć jak
      pisze się szkoła im Traugutta a potem mieć aspirację ,aby do tej szkoły
      chodzić.Cofnijcie się do szkoły podstawowej.
      • Gość: :D Re: Ludzie w Traugucie!!!!!!!!! IP: 195.205.202.* 08.05.07, 21:15
        widze ze nie zrozumialas/es mojej wypowiedzi ale trudno. poza tym za pozno, juz
        skonczylam Traugutta:]
    • Gość: asia Re: Ludzie w Traugucie!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 16:23
      no ja też tak słyszałam , niestety , że jest straszna rywalizajcja nawet w
      towarzystwie pomiędzy ludzmi ,a jak coś sie nie podoba do ignoruja osoby chociaz
      tamte próbują "dostać się" do ich grupy...
      • Gość: lansiara Re: Ludzie w Traugucie!!!!!!!!! IP: 217.153.246.* 09.05.07, 16:30
        yhm. tak tak tak. jestesmy lanserami i u nas w szkole sa tylko sami ludzie
        wyrozniajacy sie na tle szrych i zwyklych uczniow. poprostu porownalabym
        Traugutta do Olimpu. nie jestes bogiem wstep wzbroniony. hhahahahah
    • Gość: kkkkk Re: Ludzie w Traugucie!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 16:30
      Chodze do Traugutta juz drugi rok i jestem z tej szkoly bardzo zadowolona .Tak
      to prawda ze każdy z trauguciaków jest indywidualnościa ,ale zeby odsuwać na
      bok "tych zwykłych " to pierwsze slysze chyba ze ktoś czuje sie odrzuciny Ja
      naszczeście nie
    • Gość: Trauguciak Re: Ludzie w Traugucie!!!!!!!!! IP: 212.87.241.* 09.05.07, 16:30
      Powiem Ci tyle nie chodzisz do tej szkoły ,to nie mów co tam się dzieje .... Żal
      mi Ciebie(widać, że z Sienia jesteś , wy zawsze oczerniacie tą szkołę bo jej
      zazdrościcie)....... Żenua
      • Gość: olsen Re: Ludzie w Traugucie!!!!!!!!! IP: *.gprspla.plusgsm.pl 09.05.07, 18:22
        aż tacy źli sa trauguciacy? to chyba jasne, że wszędzie się robią grupki. taka
        cecha społeczeństwa. jak znajdziesz sobie fajnych ludzi, to będziesz
        zadowolony. a raczej wśród kilkuset uczniów można znaleźć dobrych znajomych.
        albo nawet przyjaciół na przyszłość.
        pzdr dla Marty, Roki, Klakiera, Gosi, Niny i Agi :) :)
        • Gość: MaRRy J Re: Ludzie w Traugucie!!!!!!!!! IP: 217.153.246.* 09.05.07, 19:34
          chodze do Traugutta i wyrozniam sie ze wzgledu na moje walory umyslowe,nie
          jestem mentalnym impotentem dlatego jestem oslawiona na cale II L.O zaden
          trauguciak mnie nie szykanowal,sile mozgu przeciwstawiam sile muskuł lajt
          wielkie YO dla mojej elity z 2d
          • Gość: NIGHTMARE Re: Ludzie w Traugucie!!!!!!!!! IP: 217.153.246.* 09.05.07, 19:39
            na wstepie elo elo dwa trzy zero.dla mnie traugutt to jedna wielka impresska .
            kazdy inny wszyscy rowni nie chce kozaczyc ale wsrod trauguciakow nie ma
            przecietniakow.wherever wherever tragutt forever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: mateo Re: Ludzie w Traugucie!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 20:02
      powiedzcie mi czym różnią się ludzie w traugucie od tych z kopernika czy
      sienkiewicza?? do cholery, niczym... do każdego liceum chodzą tacy sami ludzie,
      wszędzie jest kilku lansiarzy, wszędzie są grupki itp... takie porównywanie że
      traugutt to szkoła dla szpanerów jest głupie widocznie tak samo jak autor wątku
      który wierzy w takie bzdury... :)
      • Gość: a ja Re: Ludzie w Traugucie!!!!!!!!! IP: 195.205.202.* 12.05.07, 23:59
        a ja chodzilem do szkoly z gosciem,ktory uczy(l) w tym zacnym liceum i powiem
        tylko tyle,ze jesli tacy nauczyciele pracuja w tej *kuzni talentow* to narybek
        tej uczelni marnie rokuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka