Dodaj do ulubionych

Odszedł dr Krzysztofowicz...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:19
Odszedł dr Krzysztofowicz- sława i chwała częstochowskiej medycyny, obok dr
Przudzika i dr Grabowskiego, twórca i nestor częstochowskiej pediatrii.
Pochylmy nad Nim swoją pamięć...
Obserwuj wątek
    • ancymonka Re: Odszedł dr Krzysztofowicz... 14.05.07, 17:37
      Nie znaju jegomościa...
      Za to o Przudziku raczej mi trudno dobrze mówić...
      Jadnakże zaplam [*] za spokój duszy dr K.
    • Gość: anna Re: Odszedł dr Krzysztofowicz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:42
      ja nie bedę siepochylac bo ten drugi o mało do śmierci mnie nie doprowadził,
      gdybysmy żyli w innych czasach to dostałabym odszkodowanie a tak to muszę
      cierpieć za jego niewiedzę i nieudzctwo.
      • Gość: jan Re: Odszedł dr Krzysztofowicz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 09:09
        nieuctwo!!!...nieuku !!!
    • Gość: pacjentka Re: Odszedł dr Krzysztofowicz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:45
      o jakiej chwale mówisz bo mnie od dziecka leczył lek. Grabowski ale niestety
      bezskutecznie i bardziej zaszkodził niż pomógł, wiec pozwól nie pochyle głowy
      przed nim
    • Gość: gość Re: Odszedł dr Krzysztofowicz... IP: 80.48.49.* 14.05.07, 17:46
      dla mnie sławą to może być dr Kulczyński , a tego to nawet nie słyszałem .
    • Gość: fifi Re: Odszedł dr Krzysztofowicz... IP: 212.87.241.* 14.05.07, 19:16
      Bo dr Krzysztofowicz był naprawdę nestorem.W opinii moich Rodziców był bardzo
      dobrym pediatrą.
      • niunia_1977 Re: Odszedł dr Krzysztofowicz... 14.05.07, 19:48
        nie znam gościa wcale, ale o lekarzach jest tyle opinii ilu pacjentom pomogli
        albo zaszkodzili.
    • Gość: [*] Re: Odszedł dr Krzysztofowicz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 10:40
      To był niesamowity człowiek. Odszedł po długim, wartościowym, lecz trudnym
      życiu. Miejmy nadzieję (On był bardzo wierzący...), że jest teraz szczęśliwy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka