Gość: alex9991 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:19 Odszedł dr Krzysztofowicz- sława i chwała częstochowskiej medycyny, obok dr Przudzika i dr Grabowskiego, twórca i nestor częstochowskiej pediatrii. Pochylmy nad Nim swoją pamięć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancymonka Re: Odszedł dr Krzysztofowicz... 14.05.07, 17:37 Nie znaju jegomościa... Za to o Przudziku raczej mi trudno dobrze mówić... Jadnakże zaplam [*] za spokój duszy dr K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Odszedł dr Krzysztofowicz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:42 ja nie bedę siepochylac bo ten drugi o mało do śmierci mnie nie doprowadził, gdybysmy żyli w innych czasach to dostałabym odszkodowanie a tak to muszę cierpieć za jego niewiedzę i nieudzctwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Odszedł dr Krzysztofowicz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 09:09 nieuctwo!!!...nieuku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: Odszedł dr Krzysztofowicz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.07, 17:45 o jakiej chwale mówisz bo mnie od dziecka leczył lek. Grabowski ale niestety bezskutecznie i bardziej zaszkodził niż pomógł, wiec pozwól nie pochyle głowy przed nim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Odszedł dr Krzysztofowicz... IP: 80.48.49.* 14.05.07, 17:46 dla mnie sławą to może być dr Kulczyński , a tego to nawet nie słyszałem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifi Re: Odszedł dr Krzysztofowicz... IP: 212.87.241.* 14.05.07, 19:16 Bo dr Krzysztofowicz był naprawdę nestorem.W opinii moich Rodziców był bardzo dobrym pediatrą. Odpowiedz Link Zgłoś
niunia_1977 Re: Odszedł dr Krzysztofowicz... 14.05.07, 19:48 nie znam gościa wcale, ale o lekarzach jest tyle opinii ilu pacjentom pomogli albo zaszkodzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: [*] Re: Odszedł dr Krzysztofowicz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.07, 10:40 To był niesamowity człowiek. Odszedł po długim, wartościowym, lecz trudnym życiu. Miejmy nadzieję (On był bardzo wierzący...), że jest teraz szczęśliwy. Odpowiedz Link Zgłoś