Dodaj do ulubionych

Promenada!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 22:41
Czy policja nie moze sie zajac tymi gnojkami co jezdza po promenadzie na tych
malych motorkach?Jezdza bez kaskow i to srodkiem promenady a tam przeciez
chodza matki z dziecmi.Moze ktos sie tym zajmie,
Obserwuj wątek
    • Gość: ><>< Re: Promenada! IP: *.120.inds.pl 01.06.07, 23:10
      znając życie to zajmą sie, ale dopiero jak sie wydarzy jakaś tragedia, zresztą
      jak zawsze...
    • dudi_82 Re: Promenada! 01.06.07, 23:39
      Jasne. Bo Policja ciągle siedzi na forum, wyłapuje takie wątki i natychmiast na
      nie reaguje. Dziwne, że byle wpis na forum niektórzy uznają za spełnienie
      obywatelskiego obowiązku i jak motorek potrąci malutkie dziecko to autor wątku
      powie "a nie mówiłem, mam czyste sumienie, ostrzegałem" a w rzeczywistości nic
      nie zrobił.
      J - jeśli naprawdę się martwisz o spacerujące tam matki z dziećmi to napisz
      maila do policji
      www.czestochowa.kmp.gov.pl/ - kliknij "informacja anonimowa".
      albo zadzwoń na 997/112 - to nic nie kosztuje i trwa tyle samo co napisanie tego
      bezsensownego wątku na forum.
      • Gość: J Re: Promenada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 17:03
        Tak sie sklada ze dzwonilem juz na policje,zanim przyjechali to tych chlopakow
        juz nie bylo.Pisze ten watek z mysla ze moze Ci co jezdza to przeczytaja i
        pukna sie w glowe i znajda sobie inne miejsce.Bo wkoncu tak jak piszesz dojdzie
        do nieszczescia.Pozdrawiam J
      • Gość: angrusz Re: Promenada! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 17:54
        A tak , tak własnie śądzę , że jest ktoś kto analizuje te wątki i działa ,
        działa ,
        • Gość: As Re: Promenada! IP: 83.2.141.* 02.06.07, 18:31
          z całym szacunkiem ale niemiali by duzych szans goniąc ich pieszo :D Taki
          motorek wyciagnie do 70km/h :)
    • Gość: lolo Re: Promenada! IP: 212.87.244.* 02.06.07, 18:45
      Zawsze mogą oddać strzał ostrzegawczy a potem szczelać w plecy ( to już jest
      pościg )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka