Dodaj do ulubionych

body space

IP: 213.25.48.* 08.06.07, 13:38
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: body space IP: 213.25.48.* 08.06.07, 13:43
      po prostu chciałam się zapytać czy coś takiego znajduje się w CZęstochowie, bo
      nigdzie znależć nie mogę!
      • Gość: ona Re: body space IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 15:32
        chyba najblizej to w bytomiu.. a szkoda bo z checia bym sie wybrala:)
        • Gość: ja Re: body space IP: 213.25.48.* 08.06.07, 18:24
          a może gdzieś przy jakimś solarium albo fryzjerze ktoś ustawił taka maszynkę!
          czy Częstochowa to takie za..ie, że nic nie ma. Trochę cywilizacji może kiedyś
          dotrze!
          • Gość: ss Re: body space IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.07, 19:54
            w solarium w megasamie jest.
            • Gość: do ss Re: body space IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.07, 10:56
              a wiesz moze jaki jest cennik i w jakich godzinach jest tam czynne?dzieki pozdr
              • Gość: Martha Re: body space IP: *.21.pl 09.06.07, 12:17
                czynne tak jak solarium nie jestem pewna ale chyba pn-pt od 9-20 i sobota 9-17
                a cennik tez nie do konca jestem pewna ale chyba 15 zl za 30 minut
    • Gość: pola Re: body space IP: 212.2.101.* 09.06.07, 18:43
      naprawdę jest body space w Częstochowie? niech ktos kto to przetestował napisze
      coś więcej.ja też bym bardzo chętnie z tego urządzenia skorzystała.
      • Gość: ja Re: body space IP: 213.25.48.* 10.06.07, 17:45
        powiem- super rzecz! po 6 seansach gładsza skóra to znaczy cellulit odchodzi w
        niepamięć i do tego 1 cm w obwodzie mniej . ale wiadomo efekty po około 20
        ćwiczeniach. Życzę wytrwałości!
        • Gość: pola Re: body space IP: 212.2.101.* 11.06.07, 09:40
          a ile kosztuje taki jeden seans? i ile trwa?
          • Gość: ja Re: body space IP: 213.25.48.* 11.06.07, 16:02
            15 zł za pół godziny!
            • Gość: Karmen Re: body space IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:02
              Tak tak ja dziś całkiem przypadkim odkryłam wmegasamie na 1 piętrze właśnie to
              urzadzenie . 30 minutek kosztuje 15 zloty. nie wiem czy istnieje możliwośc
              wykupieniakarnetu ale chyba tak.Ja zaczynam od jutra tam trening.Moja kolżanka
              w Katowicach chodzila na tego typu sprzecik i jest bardzo zadowolona z efaktów.
              Pozdrawiam.
    • Gość: pola do Karmen IP: *.gprspla.plusgsm.pl 13.06.07, 14:34
      to jak wrócisz z seansu to napisz jakie wrażenia i opowiedz trochę jak wygląda
      taki seans. powodzenia
      • Gość: Karmen Re:Karmen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:31
        Moje Drogie Panie:) to urzadzonka jest boskie:).. fakt faktem wyciska 7
        poty.. :) i jak skonczyłam trening to byłam morkusienka ale naprawde warto:)
        troche wyrtwalosci , mobilizacji i do dzieła. Moge na ta chwile powiedziec ze
        skora jest w coraz lepsze formie , mniej widoczny cellulit - jak dla mnie
        rewelacja. Oczywiscie do tego odpowiednia dieta i wszytsko gra:)
        I sadze ze cena tez jest przystapna bo w innym miastach za 30 minut dziewczyny
        płacą nawet 20 zloty a u nas w Częstochowie 15 zloty za 30 minut.Szkoda ze nie
        ma zadnych karnetów ( no ale to juz taki mały szczegoł)
        Dla wszytskich odwaznych i wytrwalych kobiet ktore chca poprawic jakos swoje
        skóry , zgubuc kiligramy i po prostu dobrze sie czuć..z czystym sumieniem -
        POLECAM!!
        Pozdrawiam Was gorąco
    • Gość: agga Re: body space IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:48
      na czym polega ten zabieg?To są jakieś ćwiczenia?Jak długo trzeba jednorazowo
      ćwiczyć?
    • Gość: aja Re: body space IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 17:48
      Napiszcie moje drogie czy po tym zabiegu jest zapewniony prysznic? I czy ten
      body space w megasamie to rowerek, steper czy tez moze bieznia?
      • Gość: Karmen Re: body space IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 15:56
        Ten w maegasanie body space - to BIEŻNIA, na ktorej dobiera sie dystans,
        szybkosc, poziom nachylenia bierzni itd itd.Jednorazowe wejscie trwa 30 minut i
        w zaleznosci od internsywnosci i wysily spala sieodpwiednia ilosc kalorii. A
        prysznic po tym nie jest zapewniony tak wiec trzeba sie zaopatrzyyc w reczki
        jak najbardzije bo juz podczas ciwczenia pot splywa jak woda z kranu:)
    • Gość: go Re: body space IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.07, 18:45
      To czymś się różni od wycieczki rowerowej 60 - 100 km ? Bo jak nie to mogę coś
      takiego poprowadzić :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka