Gość: Wojtek IP: 195.205.171.* 17.06.07, 20:35 Cały p.Giżyński zapomniał o swoim wyborcy i o tym, że każdy człowiek jest ważny,niestety pewnie nie miał czasu. Przykre,że oszukano człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rolnik Zaginiona sprawiedliwość IP: 83.2.141.* 17.06.07, 23:13 Artykuł sponsorowany!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 23:40 zy ta sprawa nie jest przypadkiem przedawniona? Dlaczego GW pisze,że Sąd sprawę umorzył, bo nie znaleziono fałszerza mapy? Czyli stwierdzono,że mapa była sfałszowana, tylko myszkowski śąd nie mógł sobie poradzić z wykryciem sprawcy? A co na to pani poseł Wiśniewska? Przecież to jej teren- Myszków.W strukturach okręgowych sprawy Myszkowa bezpośrednio jej podlegają,czyżby wolała nie zaczynać z sądami? Domyślam się, że tak jest wygodniej, Może posłowie PiS-u na naszym terenie zaczną się przyglądać potrzebom zwykłych ludzi a nie dbać tylko o swoje wizerunki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 16:30 Do ja ; pani posel Wisniewska przyrzekła zainteresowac się moim problemem ale mija juz 2 miesiace ale nawet nie wysłała pisma z interwencją . Chyba nie chce narażać się wysokim urzędnikom panstwowym np w MEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 00:06 Nie zgodzę się z tobą, że poseł Giżyński nie ma czasu dla ludzi.Moja sąsiadka, starsza kobieta, rencistka /osoba niepełnosprawna/ przeżywała przez kilka lat horror.Pożyczyła w lombardzie 600 złotych, spłaciła połowę, a drugą część niestety z przyczyn, których tu nie będę opisywać, "oddała" złodziejowi.Nie pomogły policyjne raporty, z których wunikało.że została napadnięta i pobita,po czym znalazła się w szpitalu. Właściciel lombardu tak bardzo chciał odzyskać te 300 złotych, że założył sprawę w sądzie i naliczył takie odsetki, że przez kilkadziesiąt miesięcy komornik pobrał z renty mojej sąsiadki 8000 zł!!! Na dodatek zagroził, że to tylko odsetki i że jak najszybciej trzeba zapłacić 52.000 zł. / za 300 zł !!!!/ Sprawą zająl się pan poseł Giżyński i właściciel lombardu wycofał się z tych 52.000 zł. A co by było gdyby się nie wycofał? Zajęto by mieszkanie mojej sąsiadki, było własnościowe. Jak łatwo jest kupić mjieszkanie za 300 zł. I żeby nikt nie myślał, że nie było sprawy w sądzie. Była, niestety moja sąsiadka ją przegrała. Co to za sąd? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS To pewnie sad w Czestochowie IP: 81.171.165.* 18.06.07, 08:44 Slyszalem opinie, ze sa sady, sady czestochowskie i sady cywilizowane Odpowiedz Link Zgłoś
magnes78 Re: To pewnie sad w Czestochowie 18.06.07, 09:40 W tej sprawie najsmutniejsze jest że Pan Lamch ma takie kłopoty przez własną rodzinę Ja widać z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu :) i to najlepiej takim żeby się je dało odciąć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L G Re: To pewnie sad w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 09:51 Mam nadzieje, że wkońcu tą sprawą się ktoś zajmie, bo znam tego człowieka i bardzo mi go szkoda,sądy zmarnowały mu życie. Nie wim jak można nie znależć ludzi odpowiedzialnych za te wszystkie przekrety, które mają miejsce. Proszę niech ktoś się w to zaangażuje i pomoże Panu Lamchowi.Rodzina to inna para kaloszy gdyby sądy do tego nie dopuściły nie byłoby sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:27 ppp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomek Szymona G Zaginiona sprawiedliwość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 09:45 Pewnie Szymek nie skonsultował tego z żoną!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piła Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 12:30 "Lamch nie wierzy, że poseł Giżyński pokpił jego sprawę"- no to lepiej niech uwierzy, bo to nie jedyna sprawa "pokpiona" przez ww posła. Ja mu już dawno przestałem wierzyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + i - Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: 89.174.23.* 18.06.07, 12:42 no nie jestem odosobniony, to dobrze czy żle... A moze p. Poseł był .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piła Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 12:47 może był ?.. Na pewno był, a jak nawet nie był, to też na pewno był. Pytanie tylko "kiedy, kim i w jakim stopniu". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 15:52 Niewiarygodność i niedotrzymywanie obietnic stało się wizytówką wielu naszych "wybrańców".Znieczulica, lenistwo, brak pokory i lojalności wobec wyborców,wyobcowanie od rzeczywistości, zwyczajny "tumiwisizm".Kształtowanie się prawdziwej i etycznej klasy politycznej zajmie nam jeszcze wiele czasu, a tym mniej im chętniej będziemy bliżej przyglądać się kandydatom zanim zagłosujemy. NIECH żYJą JEDNOMANDATOWE OKRęGI WYBORCZE I ORDYNACJA WIęKSZOśCIOWA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: więc należy Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 15:55 przyjąć zasadę : Nigdy więcej nie oddzmy głosów za tych, którzy się nie sprawdzili lub splamili, jak ww Giżyński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 16:27 W mojej sprawie interweniował senator Ryszka . Co z tego , ze nieskutecznie . Sławomir Kłosowski - urzednik MEN bezczelnie skłamał . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 19:03 Co sądzicie o takiej sprawie ? Załóżmy , ze dla przyjęcia do pracy wymagana jest matura . Tak taki przepis Wymagana jest matura ,< i tu nawias a w nawiasie > ( język polski 4.0 , przedmiot dodatkowy 4.0 , język obcy 4.0 oraz egzamin zawodowy 4.0 ) < i tu koniec nawiasu > No tak ale przeciez egzamin zawodowy jest ylko w technikum i nie wchodzi on w zakrex matury . Mozna zdać maturę dostać świadectwo a nie zdawać egzaminu zawodowego . Moz jesli ktoś chce wymagac egzaminu zawodowego , Owszem . Ale informacja o nim nie może być w nawiasie . Bo zgodnie z polskim zapisem i logika to co w nawiasie wchodzi w skład akurat słowa matura . A każdy lepiej rozgarniety wie o tym , że egzamin zawodowy nie wchodzi . To jednak nie dociera do pana Sławomira Kłosowskiego z Ministerstwa Edukacji Narodowej . On nie widzi błędu w przepisie . Ja widze . I jesli on jest to póki nie został usunięty nie wolno brac pod uwagę zapisu o egzaminie zawodowym. W rzeczywistości chodzi o całkiem inny egzamin . Ale zasada jest taka jak wyżej. I ten człowiek , a jakże wysoko w MEN postawiony - taki kit wciska senatorowi Ryszce . A też wierzy mu i nie drąży sprawy dalej . Szkoda . Ale ja tracę . Ale ja nie popuszczę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 23:18 Panu senatorowi Ryszce to każdy kit wciśnie.Jeżeli senator podpiera się takimi asystentami ,jak np.pani B.Kłopot, to tylko kłopoty z tego mogą wyniknąć.Tej osobie nie udało się zrobić nikomu wody z mózgu,tylko pan senator na to się łapie. Kiedyś będzie cięzko płakał, ale narazie jego naiwność jest dla niego samego bezpieczna.Dlatego panie angrusz , nie radzę korzystać z usług biura pana senatora, bo tam przychodzą tylko ludzie, których pani B.Kłopot nie zdążyła załatwić w MOPSie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowianin Zaginiona sprawiedliwość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 12:09 Chciałem spotkać sie z panem posłem Giżyńskim.Wielokrotnie dzwoniłem do biura.Niestety poseł był"ciągle zajęty" po kolejnym telefonie poproszono abym podał telefony to biuro oddzwoni do mnie i poda date godzine spotkania.Niestety mineło wiele miesięcy i odpowiedzi brak.Pewnie ciągły brak czasu.W końcu jeszcze dodatkowo jest wykładowca na uczelni ( w której też często go nie ma )Wyborcy są potrzebni tylko podczas wyborów... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haa-aa....... Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 12:29 skąd my to znamy, u nas sytuacja była identyczna, co za chamski sposób pozbywania się interesantów ?? Dno ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Zaginiona sprawiedliwość IP: *.com 19.06.07, 18:07 tacy ludzie jak Giżyński nie beda dlugo przy władzy tak naprawde to oni tylko biorą kase i maja w d... takich ludzi jak p Lamch! W Polsce jak narazie nie ma sprawiedliwości, Ci którzy są przy władzy maja za duzo na sumieniu i nie moga sie wychylac bo straca stołek do którego sa bardzo przywiązani:)mam nadzieje ze znajdzie sie sprawiedliwa osoba która wkoncu pomoze p Lamchowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 21:08 Posel może i jest bardzo zajęty ale ma biuro , ma sztab , ma znajomych : prawników i innych fachowców to oni pracują na jego konto . Sejm daje na to sporo kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 05:59 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:07 I co znalazły się te dokumenty ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletta Zaginiona sprawiedliwość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 12:44 Wysoka Prokuraturo Nasza Wspaniała jak mozna nie wykryć autora sfałszowania mapy geodezyjnej,przecież każda jest podpisana prze geodetę ktory ją sporzadził Boże do czego dązy ten kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:52 Takie układy w częstochowskiej sprawiedliwości Odpowiedz Link Zgłoś