Dodaj do ulubionych

Zaginiona sprawiedliwość

IP: 195.205.171.* 17.06.07, 20:35
Cały p.Giżyński zapomniał o swoim wyborcy i o tym, że każdy człowiek jest
ważny,niestety pewnie nie miał czasu. Przykre,że oszukano człowieka.
Obserwuj wątek
    • Gość: rolnik Zaginiona sprawiedliwość IP: 83.2.141.* 17.06.07, 23:13
      Artykuł sponsorowany!!!!!!!!!
      • Gość: Ja Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 23:40
        zy ta sprawa nie jest przypadkiem przedawniona? Dlaczego GW pisze,że Sąd sprawę
        umorzył, bo nie znaleziono fałszerza mapy? Czyli stwierdzono,że mapa była
        sfałszowana, tylko myszkowski śąd nie mógł sobie poradzić z wykryciem sprawcy?
        A co na to pani poseł Wiśniewska? Przecież to jej teren- Myszków.W strukturach
        okręgowych sprawy Myszkowa bezpośrednio jej podlegają,czyżby wolała nie
        zaczynać z sądami? Domyślam się, że tak jest wygodniej, Może posłowie PiS-u na
        naszym terenie zaczną się przyglądać potrzebom zwykłych ludzi a nie dbać tylko o
        swoje wizerunki?
        • Gość: angrusz Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 16:30

Do ja ; pani posel Wisniewska przyrzekła zainteresowac się moim problemem ale
          mija juz 2 miesiace ale nawet nie wysłała pisma z interwencją . Chyba nie chce
          narażać się wysokim urzędnikom panstwowym np w MEN
    • Gość: XYZ Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 00:06
      Nie zgodzę się z tobą, że poseł Giżyński nie ma czasu dla ludzi.Moja sąsiadka,
      starsza kobieta, rencistka /osoba niepełnosprawna/ przeżywała przez kilka lat
      horror.Pożyczyła w lombardzie 600 złotych, spłaciła połowę, a drugą część
      niestety z przyczyn, których tu nie będę opisywać, "oddała" złodziejowi.Nie
      pomogły policyjne raporty, z których wunikało.że została napadnięta i pobita,po
      czym znalazła się w szpitalu. Właściciel lombardu tak bardzo chciał odzyskać te
      300 złotych, że założył sprawę w sądzie i naliczył takie odsetki, że przez
      kilkadziesiąt miesięcy komornik pobrał z renty mojej sąsiadki 8000 zł!!! Na
      dodatek zagroził, że to tylko odsetki i że jak najszybciej trzeba zapłacić
      52.000 zł. / za 300 zł !!!!/ Sprawą zająl się pan poseł Giżyński i właściciel
      lombardu wycofał się z tych 52.000 zł. A co by było gdyby się nie wycofał?
      Zajęto by mieszkanie mojej sąsiadki, było własnościowe. Jak łatwo jest kupić
      mjieszkanie za 300 zł. I żeby nikt nie myślał, że nie było sprawy w sądzie.
      Była, niestety moja sąsiadka ją przegrała. Co to za sąd?
      • Gość: MS To pewnie sad w Czestochowie IP: 81.171.165.* 18.06.07, 08:44
        Slyszalem opinie, ze sa sady, sady czestochowskie i sady cywilizowane
        • magnes78 Re: To pewnie sad w Czestochowie 18.06.07, 09:40
          W tej sprawie najsmutniejsze jest że Pan Lamch ma takie kłopoty przez własną rodzinę

Ja widać z rodziną najlepiej wychodzi się na zdjęciu :)
          i to najlepiej takim żeby się je dało odciąć :)
          • Gość: L G Re: To pewnie sad w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 09:51
            Mam nadzieje, że wkońcu tą sprawą się ktoś zajmie, bo znam tego człowieka i
            bardzo mi go szkoda,sądy zmarnowały mu życie.
            Nie wim jak można nie znależć ludzi odpowiedzialnych za te wszystkie przekrety,
            które mają miejsce. Proszę niech ktoś się w to zaangażuje i pomoże Panu
            Lamchowi.Rodzina to inna para kaloszy gdyby sądy do tego nie dopuściły nie
            byłoby sprawy.
      • Gość: ppp Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:27
        ppp
    • Gość: znajomek Szymona G Zaginiona sprawiedliwość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 09:45
      Pewnie Szymek nie skonsultował tego z żoną!!!!!
      • Gość: piła Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 12:30
        "Lamch nie wierzy, że poseł Giżyński pokpił jego sprawę"- no to lepiej niech
        uwierzy, bo to nie jedyna sprawa "pokpiona" przez ww posła.

Ja mu już dawno przestałem wierzyć !
    • Gość: + i - Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: 89.174.23.* 18.06.07, 12:42
      no nie jestem odosobniony, to dobrze czy żle... A moze p. Poseł był ....
      • Gość: piła Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 12:47
        może był ?..
        Na pewno był, a jak nawet nie był, to też na pewno był. Pytanie tylko "kiedy,
        kim i w jakim stopniu".
        • Gość: ryba Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 15:52
          Niewiarygodność i niedotrzymywanie obietnic stało się wizytówką wielu naszych
          "wybrańców".Znieczulica, lenistwo, brak pokory i lojalności wobec
          wyborców,wyobcowanie od rzeczywistości, zwyczajny "tumiwisizm".Kształtowanie się
          prawdziwej i etycznej klasy politycznej zajmie nam jeszcze wiele czasu, a tym
          mniej im chętniej będziemy bliżej przyglądać się kandydatom zanim zagłosujemy.
          NIECH żYJą JEDNOMANDATOWE OKRęGI WYBORCZE I ORDYNACJA WIęKSZOśCIOWA!
          • Gość: więc należy Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 15:55
            przyjąć zasadę : Nigdy więcej nie oddzmy głosów za tych, którzy się nie
            sprawdzili lub splamili, jak ww Giżyński.
    • Gość: angrusz Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 16:27
      W mojej sprawie interweniował senator Ryszka . Co z tego , ze nieskutecznie .
      Sławomir Kłosowski - urzednik MEN bezczelnie skłamał .
    • Gość: angrusz Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 19:03

Co sądzicie o takiej sprawie ?
      Załóżmy , ze dla przyjęcia do pracy wymagana jest matura .
      Tak taki przepis
      Wymagana jest matura ,< i tu nawias a w nawiasie > ( język polski 4.0 ,
      przedmiot dodatkowy 4.0 , język obcy 4.0 oraz egzamin zawodowy 4.0 ) < i tu
      koniec nawiasu >
      No tak ale przeciez egzamin zawodowy jest ylko w technikum i nie wchodzi on w
      zakrex matury . Mozna zdać maturę dostać świadectwo a nie zdawać egzaminu
      zawodowego .
      Moz jesli ktoś chce wymagac egzaminu zawodowego , Owszem . Ale informacja o nim
      nie może być w nawiasie .
      Bo zgodnie z polskim zapisem i logika to co w nawiasie wchodzi w skład akurat
      słowa matura . A każdy lepiej rozgarniety wie o tym , że egzamin zawodowy nie
      wchodzi .

To jednak nie dociera do pana Sławomira Kłosowskiego z Ministerstwa Edukacji
      Narodowej .
      On nie widzi błędu w przepisie .
      Ja widze . I jesli on jest to póki nie został usunięty nie wolno brac pod uwagę
      zapisu o egzaminie zawodowym.

W rzeczywistości chodzi o całkiem inny egzamin . Ale zasada jest taka jak
      wyżej.
      I ten człowiek , a jakże wysoko w MEN postawiony - taki kit wciska senatorowi
      Ryszce .
      A też wierzy mu i nie drąży sprawy dalej .
      Szkoda .
      Ale ja tracę .
      Ale ja nie popuszczę .
      • Gość: Ja Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 23:18
        Panu senatorowi Ryszce to każdy kit wciśnie.Jeżeli senator podpiera się takimi
        asystentami ,jak np.pani B.Kłopot, to tylko kłopoty z tego mogą wyniknąć.Tej
        osobie nie udało się zrobić nikomu wody z mózgu,tylko pan senator na to się
        łapie. Kiedyś będzie cięzko płakał, ale narazie jego naiwność jest dla niego
        samego bezpieczna.Dlatego panie angrusz , nie radzę korzystać z usług biura
        pana senatora, bo tam przychodzą tylko ludzie, których pani B.Kłopot nie
        zdążyła załatwić w MOPSie.
    • Gość: Częstochowianin Zaginiona sprawiedliwość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 12:09
      Chciałem spotkać sie z panem posłem Giżyńskim.Wielokrotnie dzwoniłem do biura.Niestety poseł był"ciągle zajęty" po kolejnym telefonie poproszono abym podał telefony to biuro oddzwoni do mnie i poda date godzine spotkania.Niestety mineło wiele miesięcy i odpowiedzi brak.Pewnie ciągły brak czasu.W końcu jeszcze dodatkowo jest wykładowca na uczelni ( w której też często go nie ma )Wyborcy są potrzebni tylko podczas wyborów... :-(
      • Gość: haa-aa....... Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 12:29
        skąd my to znamy, u nas sytuacja była identyczna, co za chamski sposób
        pozbywania się interesantów ??
        Dno !
    • Gość: xxx Zaginiona sprawiedliwość IP: *.com 19.06.07, 18:07
      tacy ludzie jak Giżyński nie beda dlugo przy władzy tak naprawde to oni tylko
      biorą kase i maja w d... takich ludzi jak p Lamch! W Polsce jak narazie nie ma
      sprawiedliwości, Ci którzy są przy władzy maja za duzo na sumieniu i nie moga
      sie wychylac bo straca stołek do którego sa bardzo przywiązani:)mam nadzieje ze
      znajdzie sie sprawiedliwa osoba która wkoncu pomoze p Lamchowi.
    • Gość: angrusz Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 21:08
      Posel może i jest bardzo zajęty ale ma biuro , ma sztab , ma znajomych :
      prawników i innych fachowców to oni pracują na jego konto .
      Sejm daje na to sporo kasy
    • Gość: up Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 05:59
      up
    • Gość: angrusz Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 22:07
      I co znalazły się te dokumenty ??
    • Gość: Wioletta Zaginiona sprawiedliwość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 12:44
      Wysoka Prokuraturo Nasza Wspaniała jak mozna nie wykryć autora sfałszowania
      mapy geodezyjnej,przecież każda jest podpisana prze geodetę ktory ją sporzadził
      Boże do czego dązy ten kraj.
      • Gość: angrusz Re: Zaginiona sprawiedliwość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 20:52

Takie układy w częstochowskiej sprawiedliwości
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka