Dodaj do ulubionych

Co za trawa rośnie w tych brzydkich garach ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 00:41
Może ktoś wie co to za trawa tam "rozkwita" ? Miały być kwiaty w tych
obrzydliwych garach, myślałem, że schowają formę "garnków do sr....a" i
przekonają mnie do jakiejkolwiek koncepcji władz miasta, ale niestety cały
czas widzę w tych garach jakąś trawę.

Może ktoś wie ? To chyba jakiś bardzo rzadki "okaz-gatunek" ? Będę wdzięczny
za oświecenie.
Obserwuj wątek
    • Gość: ogrodnik Re: Co za trawa rośnie w tych brzydkich garach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 09:00
      Ciebie już nic nie oświeci.
      • Gość: kwiat paproci Re: Co za trawa rośnie w tych brzydkich garach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 11:14
        Ale jednak co tam rośnie ? Komu takie gó....o się podoba ? Chyba osobóm z
        nadzwyczajną inteligencją, takich jak ww. "ogrodnik"
        • Gość: takim jak"ogrodnik Re: Co za trawa rośnie w tych brzydkich garach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 11:18
          oczywiście posiada wyjątkowe poczucię harmonii i piękna, typowe dla częstochowian
          • Gość: ogrodnik Re: Co za trawa rośnie w tych brzydkich garach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 12:49
            A co? może wam tam anturium posadzic dla zaspokojenia waszego poczucia
            estetyki? Jak sie nie podoba to wracajcie do swoich wiosek pomiędzy perze i
            osty. Musicie sie lansować w swoich złomach ze znaczkiem BMW po alejach?
    • Gość: cyprys Re: Te gary to wiocha! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 16:19
      Kwiat paproci ma rację. Gary koszmarne i ich zawartość też do d... Miały być kwadratowe donice. W nich powinna byc jakaś ciekawa zieleń, jakieś cyprysy z innymi roślinami wieloletnimi. Zobaczcie jaka piękna zieleń jest przed LO Sienkiewicza. Do donic też należało powsadzać coś ciekawego a takie kwiatki to są dobre do babcinego ogródeczka. Dlaczego realizowane są takie infantylne pomysły? Dlaczego nikt nie trzyma się projektu? Nie pyta nikt o zdanie architektów zieleni?
      • Gość: Zielona trawka Re: Te gary to wiocha! IP: 212.87.241.* 25.06.07, 18:56
        Kogo mają pytać? Architekci zieleni wyjechali na Zieloną Wyspę.
        • Gość: kwiat paproci Re: Te gary to wiocha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 23:57
          Jak nie będziemy nic mówili, to nas nigdy nie zapytają.
          Ja nie chcę patrzeć na te śmerdzące donice i gó..a....ą trawę zamiast pięknych
          i estetycznych doniczek i wspaniałych kolorowych, tradycyjnie polskich kwiatów!
          Nie chcę tęsknić za tym co polskie i piękne tu w Polsce.
          • Gość: cz-wianin Re: Te gary to wiocha! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:49
            Drogi Kwiecie paproci, to jest jak walenie głową w mur. Włodarze naszego miasta
            mają społeczeństwo w głębokim poważaniu, tylko przed wyborami bratają się z
            gawiedzią. Wrona dwoił się i troił, żeby być wszędzie, jego giermek Leśnikowski
            nie wychodził z forum, był w każdym poście. Wtedy był im potrzebny Twój głos,
            teraz możesz sobie pisać "na Berdyczów" i tak nikt nie raczy Ci odpowiedzieć.

<< Częstochowa to dobre miasto - dla pielgrzymów >>
            • Gość: kwiat paproci Wiem, że czytają, ale nie chcę,aby odpowiadali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 14:47
              Jak bym wiedział, że nie czytają to bym nie pisał, straciło by to sens.
              Nie chcę czytać ich wypocin, jednak chcę się wupowiadać - bombardować tandetę,
              brak profesjonalizmu i gustu.
              Was też zachęcam do rozpoczęcia bombardowania, krytykowania i nie zgadzania się
              z durnotą. Żyjemy w wolnej Polsce i chcemy tę Polskę współtworzeć. W tym wypadku
              widzieć polskie, piękne, gustowne kwietniki /chodniki też i resztę/ i wspaniałe
              polskie kwiaty rozkwitające i cieszące serce swoim kolorem.
              Bez wypowiadania się naszego świat wkrótce zamieni się w beznadzieję i szarość.
              Róbmy to przynajmniej dla samych siebie, aby nie zgasić w sobie twórczej myśli i
              ducha !
    • Gość: up Re: Co za trawa rośnie w tych brzydkich garach ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 01:07
      up
      • Gość: moze Re: Co za trawa rośnie w tych brzydkich garach ? IP: 212.87.241.* 01.07.07, 12:19
        może ktoś ukradł albo zniszczył?
        • Gość: kawa 36 Re: Co za trawa rośnie w tych brzydkich garach ? IP: *.flatpla.net 01.07.07, 13:14
          może nie problemem są kwiaty bo te kompzycje inaczej wyeksponowane wyglądały by
          całkiem dobrze ale te donice--------------KOSZMAR nie pasują do całej aleji
          takie betonowe ffffuj ale widocznie ktoś musial wygrać przetarg z UM na takie cudo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka