Gość: Gosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 12:13 Czy ktoś coś wie o SKOKu ARKA jako pracodawcy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosc Re: SKOK ARKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 12:47 jest tutaj pare tych oddziałow ale nic o nich nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: SKOK ARKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 19:08 podbijam temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kir Re: SKOK ARKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 20:29 Lepiej nie mówić nie ma o czym bo dobrze się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: SKOK ARKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 15:40 Czy mogłabym wiedzieć coś dokładniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex pracownica Re: SKOK ARKA IP: *.adsl.inetia.pl 26.06.07, 16:39 Generalnie zarząd wyzyskuje jak może na czele z Waldziem S. jego córa Beatką i Gochą G. Biali murzyni muszą zapier... ponad siły i ponad normy czasu pracy by byli zadowoleni i mogli sobie domek postawić czy kupić nowy samochód. Teraz zarobki to bodajże 900 zł netto a słowo premia jest tak znane jak schabowy w Etiopi. Najbardziej wyzyskujący system pracy jakiemu podlegałam. Szefostwo dba o to żeby się nie rozwijać, dokładają wszelkich starań by pracownicy mieli jak najmniej kwalifikacji bo wtedy wiedzą, że mogą płacić mniej a ludzie nie mają gdzie odejść i nie widzą dla siebie perspektyw. Jeśli nie szkoda Ci życia to spróbuj, ewentualnie w ramach docenienia wartości zarobionego pieniądza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: SKOK ARKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 09:04 Mówiono mi o premi za wykonanie każdej transakcji typu założenie rachunku, udzielenie kredytu... no i o bonusie za wykonanie planu... Odpowiedz Link Zgłoś
she36 Re: SKOK ARKA 20.07.07, 19:09 Nikomu nie polecam pracy w tej firmie.Ja jak najszybciej chcę zapomnieć o tym ,że tam w ogóle pracowałam.To była największa pomyłka mojego życia. Szefostwo traktuje ludzi jak śmieci. Zarobki -szkoda gadać. Ciągła presja i naciski co do wykonania planu. Najgorszy jest pan kierownik z Nowowiejskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: SKOK ARKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.07, 06:47 Nie ciekawie :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx skok I aleja IP: 89.101.178.* 24.07.07, 20:03 czy skok w pierwszej alei to tez arka?? poszukuje maila do jednej z pracownic.. nie wiem czy nie ex pracownicy :) to ten po lewej stronie patrzac na jasna gore Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: skok I aleja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 20:28 SKOK ARKA JEST NA NOWOWIEJSKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: })i({ Re: skok I aleja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.09.07, 11:45 Czy masz na mysli skok stefczyka??? NMP 5??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JR Re: SKOK ARKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 21:53 Co prawda nie wypowiem się jako pracownik, bo nigdy tam nie pracowałem i z całą pewnością pracować bym nie chciał. Swego czasu dałem się wciągnąć w to "bagno" otwierając konto. Zamykanie konta i odbieranie moich pieniędzy trwało 3 lata. Cały czas mnię zbywani, że muszę czekać do sesji (czy jakoś tak się to nazywało), a to rok trwa wypowiedzenie, a to IKS-y przyblokowane, bo powinienem dokonywać systematycznych wpłat co miesiąc itd. Po trzech latach pozostały jeszcze moje udziały, na które także musiałem czekać kolejny rok. Kiedy po roku poszedłem je odebrać znów mnię zbyto i kazano czekać kolejny rok. O mało co ochrona mnie nie wyprowadziła z oddziału z oddziału jak zacząłem głośno mówić co o tym wszystkim myślę, przy tym odstraszając innych klientów. Jednak to poskutkowało, bo w końcu zostały mi wypłacone moje pieniądze. Nie chcę znać tej instytucji i mam nadzieję, że w końcu kiedyś to upadnie, bo przy takim traktowaniu klientów nikt nie będzie chciał lokować tam pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: SKOK ARKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 00:28 Lepiej poczytaj ustawe o SKOK i ustawe o spółdzielniach to może zrozumiesz... polecam ... najpierw poczytaj na www.sejm.gov.pl i skargi na Wiejską w Warszawie najlepiej krytykować policjanta za mandat za prędkość bo na pewno winny jest ok !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: brak mi słów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 17:53 SKOK Arka? Szkoda czasu i nerwów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wlodek Re: brak mi słów... IP: *.vf.shawcable.net 29.08.07, 19:26 Czemu tak psioczcie na SKOKi??? Przeciez tam sami bogobojni pracowali i pracuja z najwiekszej sejmowej partii. Lacznie z panem Prezydentem, vice premierem Gosiewskim, poslem Zawisza i kilkoma innymi. To PiS zablokowalo wpisanie SKOKow pod nadzor bankowy, choc prowadza parabankowa dzialalnosc. Majac taka ustawe jaka jest i TAKIE plecy NIKT im nie pod SKOCZY:)))) Jak sam NAJASNIESZY prezydent RP nr bral u nich pieniadze za "ekspertyzy", to przeciez nie da swoim zrobic krzywdy:)))) Kiedys bylo kilka ciekawych artykulow o SKOKach w Polityce i G.WYborczej. Odpowiedz Link Zgłoś