Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 23:29 Hej, dlaczego Cze-wa nie jets oznakowana tak jak np. Łódź czy Wa-wa ???????? Chodzi mi onazey ulic, na skrzyżowaniach. Czy ktoś to moiże zmienić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wkurzony Re: oznakowana Cze-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 07:48 Bo tutaj się wydaje kase na jakiś zje.bany pomnik papieża na ch.uj komukolwiek potrzebny a nie na jakieś oznakowanie....jesteśmy w "Świętym mieście" zapomniałeś już...? :D :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: oznakowana Cze-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 07:41 nie, nie zapomniałem, wiem, wiem.... .... ale stawiając się w skórze osoby, która wjeżdża do Częstochowy i musi patrzeć na znakowanie ulic na ścianach budynków to życzę powodzenia!!! Jeżdżę dużo po Polsce i czasem jestem pełen podziwu, jak w malutkim miasteczku władze potrafią zadbać o oznakowanie ulic na środku skrzyżowania, albo przed skrzyżowaniem!!! A unas ???? LIPA szanowna Władzo ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzony Re: oznakowana Cze-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 07:45 Zgadza się ostatnio jechałem znad Bałtyku i wszędzie we wszystkich miastach dosłownie nie sposób się zgubić.Trzeba się cieszyć że jesteśmy z Cz-wy to wiemy jak tutaj jechać buahahaha...To oczywiście żart :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: oznakowana Cze-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:28 Zgadza się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wstyd !!!!!!!! Bez komentarza!!!!!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: oznakowana Cze-wa IP: 89.174.23.* 03.07.07, 10:37 ale to tylko w centrum jest taki bajzer z tabliczkami na budynkach, w dzielnicach "osiedlowych" juz jest normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś