Dodaj do ulubionych

oznakowana Cze-wa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 23:29
Hej, dlaczego Cze-wa nie jets oznakowana tak jak np. Łódź czy Wa-wa ????????
Chodzi mi onazey ulic, na skrzyżowaniach. Czy ktoś to moiże zmienić ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wkurzony Re: oznakowana Cze-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 07:48
      Bo tutaj się wydaje kase na jakiś zje.bany pomnik papieża na ch.uj komukolwiek potrzebny a nie na jakieś oznakowanie....jesteśmy w "Świętym mieście" zapomniałeś już...? :D :/
      • Gość: ja Re: oznakowana Cze-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 07:41
        nie, nie zapomniałem, wiem, wiem....

.... ale stawiając się w skórze osoby, która wjeżdża do Częstochowy i musi
        patrzeć na znakowanie ulic na ścianach budynków to życzę powodzenia!!!

Jeżdżę dużo po Polsce i czasem jestem pełen podziwu, jak w malutkim miasteczku
        władze potrafią zadbać o oznakowanie ulic na środku skrzyżowania, albo przed
        skrzyżowaniem!!! A unas ????
        LIPA szanowna Władzo ! ! !
        • Gość: Wkurzony Re: oznakowana Cze-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 07:45
          Zgadza się ostatnio jechałem znad Bałtyku i wszędzie we wszystkich miastach dosłownie nie sposób się zgubić.Trzeba się cieszyć że jesteśmy z Cz-wy to wiemy jak tutaj jechać buahahaha...To oczywiście żart :P
          • Gość: ja Re: oznakowana Cze-wa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 10:28
            Zgadza się!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Wstyd !!!!!!!!
            Bez komentarza!!!!!!!
            Pozdrawiam
            • Gość: Paolo Re: oznakowana Cze-wa IP: 89.174.23.* 03.07.07, 10:37
              ale to tylko w centrum jest taki bajzer z tabliczkami na budynkach, w
              dzielnicach "osiedlowych" juz jest normalnie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka