Gość: Pedro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 13:30 Prosze o adres e-mail do gazety cz-wa. Mam zepsuty program pocztowy i chcialbym wyslac wiadomosc przez portal. Z gory dziekuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ancymonka Re: E-mail do redakcji 09.07.07, 13:38 listy@czestochowa.agora.pl Tak trudno poszukać adresu na stronie gazety?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: E-mail do redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 15:11 Admin to zmierzluch! PO drugie-po co to forum, skoro na kazda prosbe/pytanie/zagadnienie mozna odpisac "sprawdz na google.pl" . No ludzie zejdzcie na ziemie-nie kazdy jest google maniakiem-chcialby poznac tez te bardziej zyciowa/ludzka sfere, opinie Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: E-mail do redakcji 09.07.07, 15:17 Ja nie mówię o googlach. Ja mówię o stronie gazety, gdzie jak byk jest zakładka "napisz do redakcji". Bardzo bym chciała, żeby ludzie nauczyli się samodzielnie myśleć. Niedługo dojdzie do tego, że nie wyjrzę przez okno tylko będę się na forum pytać, jak jest pogoda? Pada, czy nie? No przecież niemożliwym jest samodzielne uzyskanie takiej informacji, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: E-mail do redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 15:27 W tej skrajnosci masz racje:) Ale oczywiscie moglo sie komus spieszyc:) Albo nie jest na tyle kompetentny by sobie samemu poradzic, w google.pl nie bylo napisane.No to gdzie ma pytac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: E-mail do redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 15:38 Ja napisalem wyraznie ze mam zepsuty program pocztowy wiec nie wchodze w zakladke 'napisz do redakcji' gdyz mi sie nie otwiera. Nie jestem niedorozwiniety i nie pisalbym tu gdybym nie czul takiej potrzeby. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: E-mail do redakcji 09.07.07, 15:52 Gość portalu: Pedro napisał(a): > Ja napisalem wyraznie ze mam zepsuty program pocztowy wiec nie wchodze w > zakladke 'napisz do redakcji' gdyz mi sie nie otwiera. No to najezdzasz kursorem na ten link i wyskakuje ci odnosnik w przegladarce na dole listy@czestochowa.agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Re: E-mail do redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 16:20 Wybacz za moja nieudolnosc obiecuje ze to sie wiecej nie powtorzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś