• Gość: agra1 Wiecie że, ten kuminiorz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.07, 20:57
      opuścił mnie?Ja coś CZUJE że....mu tego nie daruje oj nie,nie;)!!!
      • Gość: kuminiorz Re: Wiecie że, ten kuminiorz... IP: 80.48.49.* 17.07.07, 23:31
        Przeca żech musioł na szychta człapnąć i 300 proc. normy wyglyndzuwać, cobyś
        nie musiała zaś na kryske w monopolce śniodania monituwać!
        Ehhh dziołchy dziołchy, ni mom słów - musza się uobmyć - kaj mój pumeks?
        • Gość: agra1 Re: Wiecie że, ten kuminiorz... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:26
          muszę przynać że jednak z Ciebie poczciwy chłopiona;)widzę że na męża się
          nadajesz ;):))
    • Gość: agra1 jest mi ciężko jest mi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:49
      źle gdy tu nie ma Cię :( cholera kiedy ja znajdę wreszcie tą odp połówkę? bo
      już tracę siły i chęci:((( a to jest takie skomplikowane JAK ????
      • Gość: kuminiorz Re: jest mi ciężko jest mi... IP: 80.48.49.* 18.07.07, 13:18
        a... szukasz już kogoś, kogoś na stałe i życie całe?
        • Gość: agra1 Re: jest mi ciężko jest mi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:51
          a szukam,szukam,chyba już czas zakończyć szaleństwa;)
    • Gość: Kristin Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 10:22
      hej a kto popisze z samotna 50 tką ??????????????????????/////
    • Gość: agra1 ah to życie :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:37
      i właśnie teraz jest ten moment kiedy głucha pustka odbija się echem samotności
      :(
      • Gość: inkaa28 Re: ah to życie :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:39
        ale pomyśl, że nie jesteś sama, u mnie jest tak samo
        • Gość: agra1 Re: ah to życie :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:47
          tak tylko możemy się wspierać,myślą,mową,gestem lecz nic poza tym dalej
          samotność mi ciąży,a wokół przecież tylu znajomych,przyjacół a ja wciąż to
          czuję:(
          • Gość: inkaa28 Re: ah to życie :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:49
            tylko właśnie w takich momentach niekoniecznie brakuje tylko tych znajomych,
            przyjaciół, najbardziej potrzebna jest ta druga połówka której niestety nie ma,
            a to ona w pełani wypełniłaby naszą pustkę:(
            • Gość: agra1 Re: ah to życie :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:56
              najlepsze jest to że właśnie wyszedł ode mnie kumpel wypiliśmy soczek
              pogadaliśmy,pośmialiśmy się iiii....zostałam sama z tą głęboką pustkąąąą
              dlaczego tak bardzo to czuję, dlaczego o tym myślę, dlaczego się nad tym
              zastanawiam???
    • Gość: gość Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 20:27
      jak wam mija sobotni wieczorek, samotni szczęśliwi, czy jednak samotni
      nieszczęśliwi
      pozdrawiam wszystkich samotnych
      • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 21:26
        ja jestem smutny, poszedl bym gdzies, ale nawet nie ma z kim. :(
        pewnie wypije sobie 2 piwka , cos porobie przed kompe i pojde spac ;(
        • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 21.07.07, 22:12
          ehhhhh sobota.... mam ochotę wyjść się zabawić a tu dziś akurat lipa:(
          Przekichane być samym, dobijają takie samotne wieczory, a szczególnie te
          weekendowe. Pozdrówka dla wszystkich, kótrzy zamiast bawić się to jak
          ja.....sami przedf kompem. pa :*
          • deedee18 Re: samotni 21.07.07, 23:02
            dołączę i ja...
          • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 17:31
            opowiedz cos o sobie :)
            • deedee18 Re: samotni 22.07.07, 19:43
              co konkretnie chciałbyś wiedzieć?
              • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 20:49
                to bylo do "kachny", bo nie wiem czy jestes chlopak czy dziewczyna :]

napisz cos ciekawego i juz ;)
                • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 23.07.07, 21:21
                  a cóż Pawle chciałbyś wiedzieć?
                  Zapewne jak się domyślasz jestem kobietą o tymże imieniu:)
                  Niezwykle poirytowana bezsensownością sobotniego wieczoru uzewnętrzniłam się na
                  forum:)ale mi wcale nie ulżyło:D
                  "Napisz coś ciekawego i już"??;)
                  hmmm własciwie to ja jestem ciekawa.....hihihihi:)))))))
                  • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.07, 22:26
                    czego jestes ciekawa ?:)

napisz co robisz w dzien powszedni.
                    Ja jutro wstaje rano, ide na 8.00 do pracy, wracam po 16.00 i pozniej... w sumie
                    nie wie co pozniej.
                    • Gość: kachna Re: samotni IP: 212.244.68.* 24.07.07, 08:26
                      Pawle...... mialam na myśli stwierdzenie, że jestem ciekawą osobą:))))))))))))
                      A tak naprawdę to ty strasznie ciekawy jesteś.... z pracą owszem, owszem udało
                      ci się idealnie wstrzelić w moje godziny pracy:))) a po pracy?.... przypadek
                      układa moje plany:D w tygodniu na nudę nie narzekam...
                      A może ty coś o sobie??
                      • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.07, 17:19
                        > Pawle...... mialam na myśli stwierdzenie, że jestem ciekawą osobą:))))))))))))

wiem wiem, zgrywam sie ;)

> A może ty coś o sobie??

mam 24 lata i wydaje mi sie ze moge cos zrobic w zyciu ;)(jeszcze tak mi sie
                        wydaje )

W tygodniu wiadomo - praca. A wieczorami przewaznie uprawiam jakis sport. czasem
                        pilka czasem rower. W weekendy roznie, w dzien zalatwiam strawy, ktorych nie uda
                        sie zalatwic w tygodniu, a wieczorem .. hm... tego sam czasem nie wiem :D

opis wyglada na monotonny, ale na szczescie w rzeczywistosci tak nie jest, baa,
                        rzadko zdarza sie zebym zrealizowal to co zaplanuje.

teraz twoj "ruch" ;)

Pawel

• Gość: kachna Re: samotni IP: 212.244.68.* 25.07.07, 12:37
                          jaki ty Pawle młodziutki jesteś..:))) Nie to żebym ja emerytką była:) ale mam
                          kilka wiosen więcej niż ty........
                          A tak na marginesie to dziś taki dzień, że nic mi sie nie chce i idei na to co
                          ci odpisać też nie mam:((( taka ze mnie meteopatka. Może martwię się już na
                          zapas, bo urlop tuż tuż a pogoda zbyt dobrze nie wygląda!!:(((( ahhh co za
                          dzień do d...
                          • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 16:56
                            czesc
                            jak to pisalas to juz slonce swiecilo, bynajmniej u mnie :)

powiedz mi lepiej jak tutaj zaaranzowac spotkanie ?:)

Pawel
                            • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 25.07.07, 19:53
                              :)))))
                              No to galopujesz Pawle:))) ehhh...

Kachna
                              • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 20:11
                                Po prostu wole "chwytac dzien".
                                Tutaj - na forum - jak sie zostawi jakies info kontaktowe to temat idzie do
                                kosza... wiec sama widzisz jak sprawa wyglada :]

pawel
                                • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 25.07.07, 20:21
                                  Carpe diem????
                                  a to tak szybko znajomości ci się wymykają?
                                  Pawle, przecież tyu kompletnie nic o mnie nie wiesz... upsss
                                  przepraszam...wiesz jak mam na imię, jak pracuję i że jestem od ciebie
                                  starsza:D:D:D
                                  A nie pomyślałeś że mogę być strasznie brzydka, zezowata i nudna??? :D:D:D ale
                                  mi wyobraźnia działa:D:D:D
                                  • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 20:30
                                    czasem warto poznac kogos nowego, nie koniecznie na dyskotece czy w pracy...
                                    ty o mnie tez malo wiesz.
                                    nie wiem jak ty ale ja nie ma ciemnej przeszlosci i nie musze sie niczego
                                    obawiac (o kurde, wlasnie sie o mnie cos dowiedzialas :|) :P

odnosnie wyglada i zachowania to to samo mozesz pomyslec o mnie.
                                    Czasem trzeba zaryzykowac ;]
                                    • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 25.07.07, 20:40
                                      tak dla sprostowania.... Ja nie bywam na dyskotekach po to by poznawać ludzi -
                                      to już nie ten wiek i inne zapatrywania na świat, bywam tam żeby odreagować
                                      stresy całego tygodnia...i nic więcej!
                                      Ale mi tajemnice o sobie zdradziłeś!!! faktycznie!!:D:D:D ja też nie mam
                                      ciemnej przeszłości.
                                      Hmmm a zastanawiam sie co ci wyobraźnia podpowiada o mnie????
                                      • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 20:51
                                        > Hmmm a zastanawiam sie co ci wyobraźnia podpowiada o mnie????
                                        No nie wiem co mam ci napisac. Mam nadzieje, ze nie wazysz 100kg ;)
                                        i nie masz 160 cm wzrostu :p
                                        Jak pracujesz (patrzac na godziny to chyba jakies biurko zajmujesz) to znaczy ze
                                        masz cos tam poukladane w glowie.

Moja wyobraznia - jak kazdego faceta - jest "ukierunkowana" :D
                                        • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 25.07.07, 20:57
                                          no akurat 100 kg nie ważę:D mniej:P:P ale nie rozumiem co chciałeś powiedzieć
                                          przez to, że...nie mam 160 cm wzrostu? to za mało? czy za dużo?
                                          Z tym biurkiem hmmm, no, no bystrzacha z Ciebie:D
                                          • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:01
                                            mysle, ze masz wiecej niz 160 cm.. sorki, tak sobie wyborazam ;)

przy swoim biurku pewnie pracujesz nad jakimis sprawami rachunkowymi/placowymi
                                            albo kadrowymi.

napisze ci, ze tez siedze przy biurku. Bite 8h

• Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 25.07.07, 21:06
                                              to wyobrażasz sobie bardzo dobrze bo mam zdecydowanie więcej niż 160 cm :D
                                              Biurko tak, ale od wymienionych dziedzin to ja się wolę z daleka trzymać:D
                                              Nudna, beznadziejna i męcząca praca....
                                              A ty co za tym biurkiem robisz?
                                              • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:11
                                                ja za biurkiem? pisze programy, czasem nawet cos sie uda zrobic fajnego :)
                                                tak po za tym, to nie ma co sie wylewac o pracy, bo po za kregiem inf. ciezko
                                                komus to zrozumiec :]

ty w ogole z czestochowy jestes ?
                                                • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 25.07.07, 21:20
                                                  OK w sprawy głęboko informatyczne mnie nie wtajemniczaj, bo nie zrozumiem....
                                                  wystarczy mi, że bez problemu i pomocy pc w domu i pracy obsługuję:D:D...a
                                                  jak!!:)))
                                                  Czewa, Czewa, Czewa.... tak jestem stąd, ale wolałabym mieszkać gdzie
                                                  indziej....
                                                  • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:26
                                                    ja sie pewnie niedlugo tez wyniose z wioski z jedna linia tramwajawa :]
                                                    Ale narazie jeszcze "walcze" :)
                                                    Dobrze, ze juz dzisiaj sroda, teraz tydzien idzie z gorki...

ciekawi mnie jeszcze skad sobie takiego nicka dobralas ?

taki... niespotykany lekko ;)
                                                  • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 25.07.07, 21:32
                                                    a znajomi na mnie tak mówią:)))) Jeśli nie wiesz to od imienia KATARZYNA:)
                                                    Ja w pracy mam dość intensywny czas ale jak już pisałam wcześniej żyję myślą o
                                                    urlopie, który niebawem się zaczyna.........już się doczekać nie mogę:)
                                                  • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:36
                                                    To, ze od imienia to zrozumiale. Tylko nigdy nie bylo takiej "mutacji" ;) zawze
                                                    kasia, kaska itp.

gdzie sie na ten urlop wybierasz? bo jak sie nie mozesz doczekac to pewnie
                                                    jakies plany tam masz :)
                                                  • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 25.07.07, 21:42
                                                    tych zdrobnień udziwnień moi znajomi stosują wiele:) Za wyjątkiem Kaśki lubię
                                                    wszystkie:)))))))
                                                    Pawle plany mam ale nie chcę, żeby pół Czewy je znało bo czyta forum, więc
                                                    pozwól, że zachowam je dla siebie...
                                                  • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 21:51
                                                    wlasnie obudzilem smiechem caly dom;) wg. mnie forum czytam wiecej osob niz pol
                                                    czestochowy;)

widze, ze spodobalo Ci sie uzywanie slowa "Pawle" :D

przywiez jakies pamiatki z tej swojej podrozy wakacyjnej ;)

• Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 25.07.07, 21:57
                                                    zakładam, że nie czytają ci co neta nie mają:D:D:D:D:D
                                                    A odnośnie sformułowania "Pawle" to wiesz..... jha tak się zwracam do
                                                    wszystkich mężczyzn...może i dziwnie ale już tak mam:)
                                                    Piachu przywiozę;)
                                                  • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:01
                                                    ty, no nie mow, ze znasz samych pawlow :] :D
                                                    a z tej swojej podrozy przywiez lepiej lokalne piwko ;)
                                                    moge sie w zamian zaoferowac domowym winem, sam robilem w tamtym roku.
                                                  • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 25.07.07, 22:09
                                                    pisałam o sposobie zwracania się do mężczyzn ogólnie...tzn Przemku, Adamie,
                                                    Maćku, Jacku itp, itd...
                                                    Wiesz, co do piwa to na moje oko w całej Polsce jest to samo bro...nie
                                                    liczyłabymm na to, że w tym roku coś mnie zaskoczy:)) W Czewie kupię dokładnie
                                                    to samo:)))))))) hmmma z czego to twoje winko ??? pewnie słodkie co??? a ja
                                                    wytrawne wolę
                                                  • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:16
                                                    pewnie ze slodkie, wytrawne to tylko czasem do obiadu. A co do piw to na pewno
                                                    sa wszedzie tzw. browary regionalne. www.browary-regionalne.pl/
                                                    Tak czy inaczej milego wypoczynku.

Ja tym czasem tylko przeczytam twoja odpowiedz i klade sie spac.
                                                  • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 25.07.07, 22:22
                                                    Ejjj ja jeszcze nie jadę :))) niedługo ale jeszcze....

DOBRANOC ...
                                                  • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 22:29
                                                    ---to juz ostati post dzisiaj (chyba :P)---

dlatego wlasnie wychodze z zalozenia "chwytaj dzien"
                                                    ;)
                                                  • Gość: kuminiorz Re: samotni IP: 80.48.49.* 26.07.07, 15:35
                                                    Nieprawda!
                                                    Lokalne piwo istnieje i miewa się ... rozwojowo.
                                                    Skoro zastanawiasz się nad przywiezieniem piachu, wybierasz się albo do kopalni
                                                    piasku w Tomaszowie Mazowieckim, albo gdzie indziej - a jeśli to polskie gdzie
                                                    indziej, to mają tam piwo BOSMAN, którego przywieźć nam mogą jeno imigranci (a
                                                    szkoda). Jeśli zdecydujesz się przywieźc BOSMANA, ja też poprosiłbym
                                                    zgrzeweczkę (nie dla siebie - znajomych chcę rozczęstować;)
                                                  • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 26.07.07, 17:48
                                                    hmmm BOSMAN mówisz;> :))))
                                                    Obiecuję ze swej strony dokonać dogłębnej analizy zawartości półek w sklepie
                                                    monopolowym, tudzież innym ogródku piwnym we względzie piwa lokalnego - analiza
                                                    poparta zostanie oczywiście degustacją:D:D:D
                                                    Zapewniam jedno, że najlepszy trunek wróci ze mną do Częstochowy:))))))))
                                                  • Gość: kuminiorz Re: samotni IP: 80.48.49.* 26.07.07, 19:11
                                                    Gwarantuję zadowolenie z pozyskanego produktu i łechtanie podniebienia za
                                                    każdym razem jego degustacji (o ile preferujesz piwo).
                                                    P.S. Piwo pachnie najpiękniej, gdy rozlejemy je na kocu (naprawdę czarowny
                                                    bukiet pojawia się po około dwóch dniach;)
                                                  • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 26.07.07, 20:23
                                                    Piwko uwielbiam! pycha... nie ma lata bez piwa!!! jakoś tak lepiej smakuje:D
                                                    A z tym kocem to próbowałeś? hmmm nie sądzę żeby efekt końcowy na kolana mnie
                                                    powalił....

• Gość: kuminiorz Re: samotni IP: 80.48.49.* 26.07.07, 20:26
                                                    Jak to "lata nie ma..."?! To co Ty robisz zimą, wiosną i jesienią - zapadasz w
                                                    sen? Wtedy też smakuje wybornie, tylko opatulanie się takim udekorowanym kocem
                                                    niekoniecznie rozgrzewa...
                                                  • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 26.07.07, 20:38
                                                    wtedy też pijam......ale już mi tak baaaaaaaaaaaaardzo jak latem nie smakuje.
                                                    Wolę inne trunki...ot jakieś takie zboczenie mam:D:D
                                                  • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 21:13
                                                    long drinki typu gin z tonikiem
                                                    czy raczej shoty pokroju wscieklego psa lub kamikaze ?
                                                  • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 26.07.07, 23:13
                                                    uwielbiam gin z tonikiem, żubrówkę z jabłkowym ale do wściekłego też nic nie
                                                    mam i raz na kiedy.... hejjjjjjjj!!!!!:))))
                                                  • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 06:18
                                                    a robilas kiedys jakies swoje wymyslone drinki ?
                                                    mi sie raz udalo cos zrobic z: curacau, cytryna, wodka czysta, cukier waniliowy
                                                    i jakies tam jeszcze dodatki. Calkiem calkie wyszedl. Pamietam, ze na koniec byl
                                                    zielony.. :D

• Gość: kachna Re: samotni IP: 212.244.68.* 27.07.07, 08:22
                                                    czasem esperymentuję..... efekty? mozna wypić:))) Ale nie piszmy już o alkoholu
                                                    bo rozmowa nasza jakaś taka monopolowa sie zrobiła:)))
                                                    a w moim życiu nie znajduje się on na pierwszym miejscu hierarchi wartości :)))
                                                  • Gość: kuminiorz Re: samotni IP: 80.48.49.* 27.07.07, 15:38
                                                    Nikt nie stawia go na pierwszym miejscu, ale on jest, jak furtka, czy klucz -
                                                    chcąc odkryć, co tak naprawdę jest najważniejsze, trzeba się do tego ... jakoś
                                                    przygotować;)
                                                  • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 16:46
                                                    tylko dla lekkiego humorku. "Co za duzo to nie zdrowo" ;)
                                                    Juz widzialem pare razy jak chlopak wypil o jednego za duzo i bylo kiepsko :D

A tak na marginesie:"dobrze ze to juz piatek :D"

Pawel
                                                  • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 27.07.07, 17:56
                                                    ehhh weekend... HURRRRA!!!!!
                                                    Ale mi się fajny czas kroi:)))) miłej zabawy w weekend:)))
                                                  • Gość: kuminiorz Re: samotni IP: 80.48.49.* 27.07.07, 18:52
                                                    Odespanie też może być niezłą zabawą...
                                                  • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 28.07.07, 03:22
                                                    A pewnie, że może być niezłą zabawą ale tylko i wyłącznie pod warunkiem, że ma
                                                    się na to czas:)))))

Mój weekend zaczął się bosko!!!! Wam życzę takiego samego:))) Chłopaki do
                                                    dzieła! Nie siedzieć tam przy kompach tylko w miasto proszę ruszać, nie
                                                    gnuśnieć w domu!!!:))))
                                                  • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 07:28
                                                    A myslisz ze pod stwierdzeniem :"A tak na marginesie:"dobrze ze to juz piatek
                                                    :D"" co mialem na mysli? :D jasne ze miasto ;)
                                                    Tylko wczoraj byla niespdzianka w postaci deszczu raczej :|

jest jeszcze dzis...
                                                  • Gość: kuminiorz Re: samotni IP: 80.48.49.* 28.07.07, 12:26
                                                    Weekend ten swawolą rodzi...
                                                    Będę pić, hulać, żartować, świntuszyć, a może i wymiotować - skoro nalegacie;)
                                                  • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 28.07.07, 15:23
                                                    pięknie ujęte:)))) "weekend swawolą rodzi":)) strasznie mi sie spodobało to
                                                    stwierdzenie:)
                                                    Ale ja nie nalegam żebyś tak robił... ja ci tego życzę:)) w sumie może bez tego
                                                    co na końcu, bo świadczy tylko o tym, że w którymś momencie nastąpiło
                                                    zdecydowane przekroczenie dozwolonej ilości spożycia alkoholu....:)
                                                  • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 29.07.07, 06:29
                                                    Chłopcy!!! Jak wasz weekend?? Mój był boski dzięki moim przyjaciołom:)))) Miłej
                                                    niedzieli!!!
                                                  • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 07:18
                                                    bylem pare godzin na borwarze z kolezanka na miescie. Taki lokal "Szafa gra".
                                                    Musze powiezdiec, ze pierwszy raz tam bylem i sie pozytywnie zaskoczylem ! Oby
                                                    dzisiaj pogoda dopisala bo trzeba sie opalic troche ;)
                                                  • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 29.07.07, 22:08
                                                    :(( i to co dobre się skończyło:(( ja jak zwykle bardziej zmęczona po
                                                    weekendzie niż przed..... ale tylko kilka i dni i upragniony urlop!!!!
                                                    Miłego poniedziałku:))
                                                  • Gość: pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 22:43
                                                    ostatnio zauwazylem, ze te tygodnie jakos szybko leca... naprawde, ostatnio byl
                                                    maj.. a teraz juz prawie sierpien :|
                                                  • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 28.07.07, 15:18
                                                    A tam deszcz:))) w niczym mi nieprzeszkodził mimo, że na dworze imprezka....
                                                    Dziś znów imprezowo:)) Mam nadzieję, że u was będzie podobnie:)
                                                  • Gość: agnes Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 09:04
                                                    Nie można być samotnym i szczęślwym!Dla mnie to bzdura!
                                                  • Gość: kuminiorz Re: samotni IP: 80.48.49.* 30.07.07, 14:55
                                                    Jak ja mam na imię, gdzie jest moja szyja, dlaczego wszystko takie rozmyte, co
                                                    te powieki takie ciężkie, dlaczego lubię to zmęczenie i jak powstał Chocapic?
                                                    Może nie można być szczęśliwym w swojej samotnosci, ale na pewno można być
                                                    zadowolonym ze swojej samotności...
                                                  • Gość: kachna Re: samotni IP: 212.244.68.* 30.07.07, 15:59
                                                    hihihihi jakby to powiedzieć:)))) rozwaliłeś mnie tym tekstem......... nie będę
                                                    orginalna mówiąc, że parsknęłam śmiechem i oplułam co nieco (ale w pracy to
                                                    panie mi ładnie wszystko wymyją:)))
                                                    Rozumiem, że weekend się udał wręcz można sądzić że równie jak mój był po
                                                    prostu imprezowo boski:)
                                                    > Może nie można być szczęśliwym w swojej samotnosci, ale na pewno można być
                                                    > zadowolonym ze swojej samotności...
                                                    ehhhhh coś w tym jest....
                                                  • Gość: wredniak Re: samotni IP: 212.87.241.* 30.07.07, 18:35
                                                    czy wszystkie baby mają taką sieczkę w głowie?
                                                  • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 30.07.07, 20:54
                                                    Jesteś żałosny i nie masz prawa mnie osądzać, a wypowiedź o sieczce w głowie
                                                    jest wysoce nie na miejscu!!!!!!
                                                    Nie masz zielonego pojęcia jaką jestem osobą, co w mojej głowie siedzi ani
                                                    nawet nie znasz powodów, dla których się tu znalazłam.
                                                    Zachowaj więc swoje wredne opinie dla kogos kto faktycznie ma pustkę w głowie.
                                                    Nie zamierzam z Tobą więcej podejmować dyskusji ani odpowiadać na twoje posty,
                                                    bo poziom mojej kultury osobistej jest niebotycznie wyższy od twojej chęci
                                                    dogryzienia komuś.....
                                                    ŻEGNAM!!!
                                                  • Gość: Pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 21:48
                                                    Kachna: tutaj masz dobry przyklad jak wyglada zycie. Jedni potrafia normalnie
                                                    porozmawiac, pozartowac itp. Inni natomiast nawet nie potrafia "byc". Kazdy ma
                                                    prawo do "nienormalnosci" :D Tacy ludzie traca na impecie jak sie ich zleje:>

mam taka propozycje: Jak ten watek dobije 300 postow to wszyscy ktorzy brali
                                                    czynny udzial w rozmowie ide na przyslowiowego "browara" na miasto, ok?
                                                  • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 30.07.07, 22:18
                                                    co do poprzedniego postunie mam ochoty wyrażać więcej opinii.
                                                    Twoja prpoozycja jest postrzelona:))) taka trochę w moim stylu , ale obawiam
                                                    się, że w najbliższym czasie niemożliwa do spełnienia. Już tylko kilka dni i
                                                    znikam odpoczywać....NARESZCIE!!!
                                                  • Gość: Pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 22:22
                                                    We wszystkim jest jakis cel. Nawet w takich postrzelonych propozycjach... I
                                                    pamietaj o jakis fajowych pamiatkach dla forumowiczow ;)
                                                  • Gość: wredna Re: samotni IP: 212.87.241.* 30.07.07, 22:25
                                                    i szmatkach dla sprzątaczek :)
                                                  • Gość: Pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.07, 22:27
                                                    Wredna: ten "wredny" to twoj mąż ?
                                                    powiedz jeszcze co jest Twoim celem w tym wątku?
                                                    :>
                                                  • Gość: wredna Re: samotni IP: 212.87.241.* 31.07.07, 12:16
                                                    tak mi się zapowietrzyło, kobiety wypadają dosyć blado jeżeli chodzi o poziom
                                                    dyskusji i dostało się kachnie przypadkiem zupełnie;
                                                    kreują się na takie puste podfruwaje i dziwią, że lądują w padole kuchennym.
                                                    poza tym schemat zawierania znajomości wydał mi się tutaj nietreściwy i
                                                    powielony - zdarty żywcem z innego wątku, ale miarą jest przecież skuteczność.
                                                    otóż nagle przestraszyłam się, że znowu odbiorą nam prawo do głosowania, a
                                                    przydatność ocenią na łóżkowo-kuchenną.
                                                    snujecie tutaj rozważania na temat tlenionych blondynek, które błyszczą
                                                    blaskiem solarium, krytykujecie cekinową modę, rozumiem, że chodzi o krytykę
                                                    jakiejś mentalności, krytykujecie chłoptasiów, którzy epatują bmw-owską alejową
                                                    modą - ale jak widać tak jest dobrze.
                                                    nie odbieram nikomu prawa do miejsca w świecie, ale szkoda, gdy kobiety kreują
                                                    się na takie pustogłowe.
                                                    jak widać krzywdy pannie kachnie nie uczynił mój wtręt niesympatyczny, bo
                                                    męskie ramiona ją solidarnie i dzielnie wspierają - i dobrze, wyrzutów
                                                    bynajmniej nie muszę mieć.
                                                    tylko wy - mężczyźni zdecydujcie się czego właściwie oczekujecie od kobiet, bo
                                                    ktoś już mądrze na tym forum zauważył, że kobiety takie, na jakie jest
                                                    zapotrzebowanie.
                                                  • Gość: kachna Re: samotni IP: 212.244.68.* 31.07.07, 13:56
                                                    Powiem szczerze.... mam w głębokim poważaniu opinie krytykujących, bo tak
                                                    naprawdę nikt nie zna mnie tutaj wogóle....
                                                    Nie mam nic wspólnego z blondyną po solarium, cekinową modąa tym bardziej z
                                                    chłoptasiami z bmw, bo mam na nich alergię!!
                                                    Czy to tak cięzko zrozumieć, że ja na tym forum jestem tylko po to by
                                                    odreagować stres, porozmawiać i tyle? Tutaj nie muszę zachowywać najwyższej
                                                    klasy, jaką jestem zobowiązana trzymać w zyciu codziennym, bo obliguje mnie do
                                                    tego szereg uwarunkowań..... tutaj mogę sobie pozwolic na małą "głupawkę"....
                                                    Jeśli ktoś tego nie jest w stanie zrozumieć to trudno, wcale o to nie prosze i
                                                    nie wymagam....

Miłego dnia:))))))
                                                  • Gość: wredna Re: samotni IP: 212.87.241.* 31.07.07, 14:22
                                                    jak napisałam to był zupełnie przypadkowy pozbawiony osobistej wycieczki atak,
                                                    który niesłusznie skierowałam pod adres konkretnej osoby, czyli akuratnie Twój,
                                                    a tego robić nie powinnam, bo nie było moim celem obrażenie czy urażenie
                                                    konkretnej osoby; dobrze więc jeżeli w tym wypadku spływa to po Tobie jak po
                                                    kaczce, gdyż czułabym się źle, wiedząc, że jest inaczej.
                                                    również już żegnam i również życzę miłego dnia.
                                                  • Gość: wredna Re: samotni IP: 212.87.241.* 31.07.07, 14:46
                                                    ale jeszcze palce mnie ponoszą :) właśnie w sytuacjach pełnej anonimowości
                                                    pozwalamy na to, by zostać najtrafniej "poznanym"
                                                    a teraz już zmykam, bo w końcu sama uwierzę, żem wredna
                                                  • Gość: kuminiorz Re: samotni IP: 80.48.49.* 01.08.07, 11:31
                                                    Bo ludzie mają naturalną potrzebę wyżalenia się - i to jest tak normalne, jak
                                                    gęsty zimowy katar...
                                                    Anonimowość ochrania przed skutkami ubocznymi, więc po co tego nie robić?!
                                                  • Gość: wredna Re: samotni IP: 212.87.241.* 30.07.07, 22:05
                                                    "nie będę
                                                    orginalna mówiąc, że parsknęłam śmiechem i oplułam co nieco (ale w pracy to
                                                    panie mi ładnie wszystko wymyją:)))"
                                                    mam prawo cię oceniać wedle tego, co piszesz; być może nieco więcej mam
                                                    szacunku dla kogoś, kto dba o porządek na twoim stanowisku pracy.

• Gość: kuminiorz Re: samotni IP: 80.48.49.* 31.07.07, 11:41
                                                    Nie kłóćcie się - po co się kłócić z drugim człowiekim, kiedy można go zabić;)
                                                  • Gość: Pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 17:41
                                                    wredna: cfaniaku :P ja szukam takiej:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=66639973
                                                    idzie ktos z was na koncert dzisiaj ?

• Gość: iii Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 18:27
                                                    pewnie wiele osób się tam dzisiaj wybiera; taka atrakcja w Częstochowie szybko
                                                    się nie powtórzy
    • Gość: gość Re: urlop samotnych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 11:00
      witajcie samotni, jakie macie plany na urlop? gdzie spedzacie go? ja mam
      właśnie problem, bo samej nie chce mi się nigdzie wyjeżdżać, ale może ktoś
      podsunie jakiś genialny pomysł na to wolne :)
      pozdrawiam
    • Gość: ggg Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.07, 12:30
      up
      • Gość: Cora Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.07, 23:04
        Ostatnio spędziłam weekend z kimś, na kim mi bardzo zależy, natomiast temu komuś
        na mnie niekoniecznie. Okrutny zwrot: "luźny związek" pasuje tu idealnie.
        Tymczasem inny ktoś ktoś, kto nocami, ulicami, tramwajami pod me okno mknie,
        jest mi zupełnie obojętny, mimo iż wydaje się być dobrym człowiekiem i niezwykle
        perspektywicznym kandydatem na męża, a ja przecież po 30-stce nie powinnam już
        wybrzydzać. Zadaję sobie więc pytanie, czy zdecydować się na związek bez
        miłości, uciec przed samotnością i liczyć, że miłość przyjdzie z czasem, czy
        pozostać samą :((. Ciężki wybór...
        • Gość: nieszczęśliwa Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 16:10
          Tez jestem samotna, ale nieszczęsliwa i tak juz chyba zostanie :(
        • Gość: marta Re: samotni IP: 83.2.141.* 26.07.07, 16:46
          Wiesz co myślę, że w takich sytuacjach najlepiej samemu decydować. Z wiadomych
          względów nie opisuje się na forach całych sytuacji, tylko daje się pewien zarys,
          a to powoduje, # że trafiają do ciebie bardzo różne odpowiedzi (niekiedy wręcz
          skrajne, bo każdy odwołuje to do swoich doświadczeń, a przecież ludzie są
          różni.) Nigdy nie ma dwóch takich samych przypadków!!!. Najgorszy chyba jest
          labirynt mieszanych uczuć. Sam powinieneś dokonać wyboru, bo ewentualne żale
          będziesz mógł mieć tylko do siebie. O radę możesz spytać jedynie najlepszych
          przyjaciół, skoro znają cię i na pewno chcą jak najlepiej dla ciebie.
          • Gość: coin Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 20:37
            samotny 19 latek, zakochany w numizmatyce.... niestety nieszczesliwy
            • Gość: fifi Re: samotni IP: *.waszyngtona.trustnet.pl 27.07.07, 04:07
              a ja jestem samotny choc udaje,ze tak nie jest; zycie od imprezy do imprezy juz
              dawno mnie znudzilo; ciezko jest sie przyznac, ze w zyciu cos nie wyszlo i
              jestes sam - samotny sam, nieszczesliwy sam....co zrobic
              • Gość: kuminiorz Re: samotni IP: 80.48.49.* 27.07.07, 15:40
                Chyba trochę Cię rozumiem - choć na razie nie czuję wypalenia i wciąż mam
                parcie na nieskrępowanie
            • Gość: prawie_jak_koń Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 10:41
              zbierasz monety?znaczy,jesteś żebrakiem?:P
    • Gość: on Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 12:18
      Chetnie poznam jakąś pannne z Cz-wy lub okolic tez samotny
      mi76@o2.pl, gg 7491203. Może masz poprostu ochote tylko poklikac pisz chetnie pogadam wieczorkiem;).
    • Gość: ****26** Re: samotni IP: *.ingbank.pl 01.08.07, 14:57
      weszłam na forum przypadkiem.....i jestem zdziwiona ilością osób samotnych.a ja
      myślałam,że jestem jedyna taka na świecie.............ale na pewno nie jestem
      szczęśliwa z tego powodu, chociaż jestem samotna a wyboru.
      • Gość: kuminiorz Re: samotni IP: 80.48.49.* 01.08.07, 17:28
        "samotność z wyboru" to autokłamstwo! Na pewno kogoś szukasz - nie wybrałaś
        samotności!
        • Gość: gosc Re: samotni IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.07, 19:24
          Eeeeee. Może czasowo jest samotna z wyboru. Co kuminiorz ?
          • Gość: ona37 Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 23:12
            Przeczytałam wszystkie tu wypowiedzi. I miało być świetnie, a wyszło...jak
            zwykle ;))
            Wiadomo,że samotni są różni-jedni głośno przyznają się do tego,że jest im tak
            źle, inni udają,ze jest OK, jeszcze szukają"drugiej połówki"...Qurcze-
            pokręcone to życie...
            Z jednej strony jest mi tak całkiem nieźle-nie MUSZĘ wielu rzeczy robić tak,
            jak ktoś by sobie tego życzył; z czasem to staje się nawet wygodne.
            Ale medal ma dwie strony-są chwile, kiedy chciałoby się przed kimś wygadać
            (niekoniecznie przed kumpelka), wyjść razem(niekoniecznie na romantyczny
            spacer), czy nawet prozaicznie(żebym nie musiała odkręcać słoika ogórków przy
            pomocy noża).
            Niektórzy tu podają swoje namiary-a mnie ciekawi,czy rzeczywiście ktoś odważył
            się na spotkanie-bo w czasach mojej młodości inaczej się zawierało
            znajomości;))
            Oj, ale się napisałam, aż klawiaturę rozgrzałam do czerwoności!
            Pozdrawiam wszystkich samotnych!!!
            • Gość: on36 Re: samotni IP: *.apus-net.pl 02.08.07, 09:24
              do onej 36, nie zawsze szuka sie połówki drugiej by z nia być. Ale jak samam
              stwierdziaś, czasami fajnie by było z kims porozmawiać, iść na spacer.
              Wiekszosć ludzi mysli (niważne czy to kobieta czy facet), że takie spotkania sa
              zobowiązujące, hahaha bardzo mnie to zawsze śmieszy. Internet ma to do Siebie,
              że każdy pisze co mu slina przyniesie by sobie popisac, więkość z nudów.
              Życie jest pelne niespodzianek. Ale więkosć piszaćych sa w związku i piszą by
              pokazać jakim jest samotnym człowiekiem. A tak naprawdę leci do domu i ma
              swietnie. Domena ludzi jest narzekać zamiast coś zmienić.

Pozdrawiam ludzi którzy potrafią korzystać z zycia szczególnie samotnych,
              czasem z wyboru a ....... .

• Gość: kachna Re: samotni IP: 212.244.68.* 02.08.07, 11:21
                ehhh z tym internetem....
                Zawsze byłam stanowczo na NIE!!! Nie pomogły tłumaczenia innych, że tam można
                spotkać fajnych ludzi..... aż do momentu, kiedy przez przypadek się rozgadałam
                no i poznałam...... teraz jest moim najlepszym kolegą i wcale tego nie
                załuję... zawsze takiego chcialam mieć!!! Czasem nie warto byc upartym:)))
                Przecież niekoniecznie trzeba szukać tu swojej drugiej połówki.... koledzy i
                przyjaciele tez sa wazni!!
        • Gość: ***** Re: samotni IP: *.ingbank.pl 02.08.07, 11:18
          ja nie napisałam, że nie szukam......ale też nic na siłę.
    • Gość: agra1 Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 10:16
      Nikt mi nie powie że ktoś wybrał "samotność",jeśli już tak się stało to życie
      tak się ułożyło że pozostał samotny, ale napewno nie założył z góry że chce być
      sam!!!Każdy ma potrzebę bycia z kimś, akceptacji,przynależności do tego
      drugiego kogoś!!!Przychodzi czas kiedy, impra już nie kręci tak jak
      kiedyś,niezależności mamy po uszy i odczuwamy pewien brak zainteresowania iiii
      przychodząc po zabawie co odczuwamy PUSTKĘ ja też ją czujeeeee...........:(
      • Gość: kuminiorz Re: samotni IP: 80.48.49.* 02.08.07, 10:37
        Ja też! I moralniaka też! I pić mi się też chce! I powiem jeszcze też, żem
        prawie jak niechciany zwierz!
        • Gość: kachna Re: samotni IP: *.streamcn.pl 02.08.07, 23:54
          a teraz już żegnam wszystkich ..... URLOPIK!!!! Hurrrraaaa! ale niestety
          samotny wypad:((( Będzie dobrze!!:)
      • Gość: on 36 Re: samotni IP: *.apus-net.pl 02.08.07, 10:45
        TAk Agra1 maszracje czy dalekj tkwisz w tym zwiażku co pisałaś kiedyś?
        Przewcież było ci tak fajnie !! Czyżby jakieś zmiany Ciebie dotknęły ??

Pozdrawiam
        • Gość: agra1 Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 12:53
          Nie pisałam że było mi tak fajnie!Pisałam o tym że czułam,że coś jest nie tak,
          że tak nie powinien wyglądać normalny zdrowy związek!
          • Gość: kuminiorz Re: samotni IP: 80.48.49.* 02.08.07, 18:22
            Nie odpowiedziałaś mu na pytanie;)
            • Gość: agra1 Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 20:01
              a Ty co jego adwokat?
              • Gość: ona37 Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 00:32
                W takim razie-skoro pojawiło sie tutaj to stwierdzenie-JAK POWINIEN WYGLĄDAĆ
                NORMALNY ZDROWY ZWIĄZEK?
                Może to właściwie temat na nowy wątek...
                • Gość: kuminiorz Re: samotni IP: 80.48.49.* 03.08.07, 11:57
                  Powinien być z zaufaniem, oddaniem, miłością, zrozuminiem, milczeniem, rozmową,
                  zazdrością, perwersją, kłótniami, zauroczeniem, cierpieniem, tęsknotą, euforią,
                  humorem i żartem, egoizmem, zapewnianiem, wybaczeniem, ekstazą, swobodą,
                  intymnością, czasem też ze zniechęceniem - ale wszystko to wtedy, gdy
                  rozmawiamy o związku na całe życie!
                  • Gość: agra1 Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 12:26
                    Tak właśnie związku na CEŁE ŻYCIE!!! ale czy to wszystko jest możliwe żeby
                    zaistniało? Bardzo bym tego chciała:)))prawdziwa sielanka!!!chyba
                    • Gość: kuminiorz Re: samotni IP: 80.48.49.* 03.08.07, 12:28
                      Jest możliwe!
                      Ale, jak widać, też się umie skończyć;)
                      • Gość: agra1 Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 12:31
                        jak się nie stara jedna ze str to niestety,ale tej drugiej też się odechciewa i
                        sielanka się kończy!!!
                    • Gość: agra1 c.d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 12:29
                      już nie wierzę w to!!!trzeba z czegoś zrezygnować, wszystkiego napewno się nie
                      doczekam, choć sama będę się starać aby te wszystkie wartości zaistniały:)
                      • Gość: kuminiorz Re: c.d IP: 80.48.49.* 03.08.07, 12:35
                        Jak chcesz się o to starać? Łykać cicho niepowodzenia? Nie ma bata - jeśli
                        partner "nie wydo", to żadnym staraniem nic nie zbudujemy!
                        • Gość: agra1 Re: c.d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 12:39
                          oooo w życiu ja nie do takich należę żeby łykać niepowodzenia!!! Ja straszny
                          pyskacz jestem do tego się przyznaję ;) i napewno nie będę siedzieć jak mysza
                          pod miotłą;)
                          • Gość: kuminiorz Re: c.d IP: 80.48.49.* 03.08.07, 12:46
                            Ale przyjmowanie za słuszne jedynie własnych racji też do sukcesu nie
                            doprowadzi...
                            • Gość: agra1 Re: c.d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 12:52
                              ale ja nie napisałam że zamierzam narzucać swoje racje, tylko że nie zamierzam
                              siedzieć cicho jeśli uważam inaczej, a do tego potrzebna jest rozmowa i
                              współpraca dwóch str., bo chyba tak się dochodzi do kompromisów czyż nie?
                              • Gość: kuminiorz Re: c.d IP: 80.48.49.* 03.08.07, 13:01
                                miałaś kiedyś tzw. długi związek?
                                • Gość: agra1 Re: c.d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:05
                                  a długi to wzgl.Ciebie jaki to?Mój najdłuższy był 1,5r i co w związku z tym?
                                  • Gość: kuminiorz Re: c.d IP: 80.48.49.* 03.08.07, 13:09
                                    I jak wtedy rozwiązywaliście...spory? Kto zwykł ustępować, przepraszać, prosić,
                                    ulegać etc?
                                    • Gość: agra1 Re: c.d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:12
                                      jak? rozmwiając! Przeprosiny,uległości,ustępstwa itp. itd. były z obydwu str:)
                                      • Gość: kuminiorz Re: c.d IP: 80.48.49.* 03.08.07, 13:13
                                        Dlaczego się ... skończyło?
                                        • Gość: agra1 Re: c.d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:21
                                          a bo się skończyło i już!!!
                                          • Gość: agra1 Re: c.d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:23
                                            za młody był i zadziałały pewne czynniki zewnętrzne ;)
                                            • Gość: kuminiorz Re: c.d IP: 80.48.49.* 03.08.07, 13:26
                                              Rozumiem, że młodsi odpadają?
                                              • Gość: agra1 Re: c.d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 13:31
                                                nie niecałkowicie;)on był 3latka młodszy ;)a ja mam takie szczęście spotykać
                                                właśnie takich młodszych od siebie, ale troszeczkę góra 2lata ;)
                                                • Gość: kuminiorz Re: c.d IP: 80.48.49.* 03.08.07, 13:39
                                                  Doskonale Cię rozumiem - ja mam takiego samego pecha - też przyszło mi się
                                                  spoufalać wyłącznie z młodszymi!
                                                  • Gość: agra1 Re: c.d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 14:00
                                                    no to w Twoim wypadku to chyba korzystnie z młodszymi,Ty jako facet powinieneś
                                                    wręcz;)a ile masz lat?
                                                  • Gość: kuminiorz Re: c.d IP: 80.48.49.* 03.08.07, 14:04
                                                    Chyba nie mieszczę się normie;)
                                                  • Gość: agra1 Re: c.d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 14:11
                                                    a skad wiesz?swoją normę to pozwól że ja ustalę ;)więc?
                                                  • Gość: agra1 więc??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 18:19
                                                  • Gość: kuminiorz Re: więc??? IP: 80.48.49.* 04.08.07, 11:15
                                                    Na podstawie czego ustalasz swoją normę? ;)
                                                  • Gość: agra1 Re: więc??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 15:45
                                                    a dlaczego Ty na moje pytania odp pytaniem co??? myślisz że mnie zamotasz i
                                                    wciągniesz w grę pytań???o nie,nie mój drogi nie wiesz z kim masz doczynienia
                                                    hihihi;)a to jakie mam normy niech pozostanie moją słodką tajemnicą;)Więc jak
                                                    to jest z tym Twoim wiekiem ;)?
                                                  • Gość: agra1 nalegam;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 18:12
                                                    mnie to nadal baaaaaardzo interesuje;)
                                                  • Gość: agra1 nawet nieraz ulegam hihihi;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 18:13
                                                    więc;)?
                                                  • Gość: kuminiorz Re: nawet nieraz ulegam hihihi;) IP: 80.48.49.* 05.08.07, 11:43
                                                    Nie kuś, bo skusisz:P Ciekaw jestem, skąd to zainteresowanie moim wiekiem?
                                                  • Gość: agra1 Re: nawet nieraz ulegam hihihi;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:15
                                                    a ja ciekawa jestem dlaczego jesteś taki uparty?;)
                                                  • Gość: agra1 Re: nawet nieraz ulegam hihihi;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 12:18
                                                    Czy podejrzewasz że Twój wiek nie przypadnie mi do gustu?a liczysz się wogóle z
                                                    moim zdaniem na ten temat?Dlaczego?Czyżbyś coś sobie układał w tej główce?Nic
                                                    mi nie chcesz zdradzić,podejrzana sprawa:)
    • Gość: agnes Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 12:30
      "Z rzeczy które twają wiecznie miłość trwa najkrócej".
      • Gość: ona37 Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 19:43
        DO KUMINIORZA:
        A skąd i w którym momencie związku wiesz,że on jest/będzie na całe zycie?

"I w tym cały jest ambaras,żeby dwoje chciało naraz" ;))
        • Gość: kuminiorz Re: samotni IP: 80.48.49.* 04.08.07, 11:18
          Są pewne rzeczy, o których się rozmawia; są sprawy, które się czuje; są
          zachowania, które się wychwytuje i jest jakaś pewność, która ... nie jest
          pewna;)
          • Gość: ona37 Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 13:58
            Ładnie powiedziane :))
            Ale życie coraz cześciej pokazuje,żeby trzymać się tego, co mówisz na końcu-
            niestety.Mimo wszystko jest we mnie jeszcze gdzieś ten optymizm i wiara w to,że
            jednak nie będę zawsze samotna...
            Chociaż z drugiej strony-kobiety przeważają liczebnie w społeczeństwie;więc
            moje szanse na spotkanie tej właściwej połówki nie są zbyt duże(biorąc pod
            uwagę ilość szukających).
            NORMALNIE MASAKRA!!! :-D
            • Gość: fiat Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 19:09
              ja was kobiety nierozumiem. naprawde. dzis becze jak ostatnia baba.osoba
              ktora kocham oznajmila mi dzis ze ma innego mam ochote sie powiesic.
              niejestem piekny ani bogaty. oddalem calego siebie nigdy niekrzywdze i
              sam zato obrywam.niewiem oco wam chodzi. zle jak facet pije zle jak
              nie pije. zle jak niema kasy jak ma tez niedobrze. jestem zalamany
              niechce mi sie zyc. czy jest jakas kobieta ktora mnie doceni jesli
              jest to gdzie?
              • Gość: agra1 Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 19:15
                takie życieee!!!!!!!!!!!!Trzeba wszystko wypośrodkować, wtedy będzie OK;)Tak
                myślę bynajmniej i nie załamuj się nie jesteś sam jak widzisz;)
                • Gość: fiat Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 19:20
                  moze cos robie zle . ale czy to zawsze musi byc nasza wina. oco
                  chodzi w tym wszystkim
                  • Gość: agra1 Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 19:22
                    Pamiętaj że wina zawsze leży po dwóch str,a wcześniej nie zauważyłeś że coś nie
                    gra?Nie próbowała z Tobą rozmawiać?
    • Gość: Gall Anonim Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 21:13
      Zauważyłem że ostatnio bycie singlem z wyboru jest po prostu modne i "trendy".
      Ale tak naprawdę niewielu jest singli i singielek z tzw "wyboru", Zawsze
      powtarzam że ludzie coraz bardziej oddalają się od siebie. Pojawiły się
      komputery, gadu gadu, skejpy, maile, smsy, komórki... rzeczy które z założenia
      mają ułatwiać ludziom kontakt lecz tak naprawdę oddalają coraz bardziej. Teraz
      żeby z kimś porozmawiać, ba nawet żeby poznać kogoś nie trzeba wychodzić z domu,
      wystarczy siąść przed komputerem i już mamy wszystkich przyjaciół przed sobą...
      Hmmm tak tylko co mamy ? Otóż rozmawiamy z coraz to bardziej wirtualnymi
      znajomymi, do których kiedyś trzeba było po prostu wyjść żeby ich zobaczyć a
      teraz mamy ich na wyciągnięcie ręki..Ktoś powie nie ma czasu na spotkania ze
      znajomymi, na poznawanie nowych ludzi. Jasne w dobie szybkich karier i
      konieczności sukcesu tego czasu jest rzeczywiście bardzo mało. Ale właśnie - tu
      koło się zamyka: zanika więź fizyczna między ludźmi, codziennie kontaktujemy się
      nie z ludźmi ale z nickami, na ekranie naszych monitorów... Mam 23 lata ale
      Niedobrze mi się robi na widok tak zwanego młodego wirtualnego społeczeństwa,
      niedługo śluby i pogrzeby będą przez internet...
      Więc nie mówcie mi że bycie singlem to wybór... To po prostu koniecznoś albo
      brak wyboru!!!
      Jest wam dobrze? więc gdy będziecie chorzy i już niedołężni poproście wasze
      komputery i komunikatory aby wam podały ciepłą cherbatę do łóżka a cały ten
      wirtualny świat - aby was przytulił do snu...
      • Gość: Pawel Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 21:24
        czesc
        bardzo dobrze opisales wyglad spoleczenstwa.
        Zawsze wychodziel ze znajomymi gdzies na miasto. Roznych znajomych, z ktroymi
        sie umawialem i wychodzilem oceniam na okolo 20-30 osob. Do obojetnie ktorej
        moglem zadzwonic i zawsze sie znalazl ktos kto tez chcial isc na miasto.
        Od jakeigos czasu sie to zmienilo. Luidzi niema ! Powyjezdzali, nie maja sily.
        Po prostu nikt nie chce isc na miastio napic sie piwka w "Skrzynce" albo nawet w
        parku pod Jasna Gora. Po prostu nie rozumiem.
        Final jest taki, ze ide po 2 Okocimy do Tesco i jakeis chipsy i sobie posiedze
        sam na lawce przed blokiem.

mam dwadziescia pare lat. ;]

pozdro
      • Gość: agra1 Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 22:26
        Z badań wynika że wirtualne pogaduszki nie zastępują bezpośrednich spotkań ale
        je uzupełniają!!!Ja się z tym zgadzam, pomimo tego że dużo rozmawiam przez
        internet równie dużo czasu spędzam z nimi w fizycznym kontakcie, ponieważ nic
        nie zastąpi interpersonalnego spotkania:) tylko trzeba CHCIEĆ się spotkać i
        znaleźć czas!!!net to wygoda a my coraz bardziej się lenimy, dlatego jesteśmy
        samotni!A to już nasz wybór niestety!!!
        • Gość: ona37 Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 18:58
          Wszystko to prawda oczywista; ale w takim razie kółko się zamyka -skoro to nasz
          wybór=jesteśmy "samotni z wyboru"=nie pownniśmy narzekać, bo sami chcieliśmy
          takiej sytuacji.
          Czego właściwie chcemy-znalezienia"drugiej połówki" czy spotkań
          z "przyjaciółmi"przez internet?!
          • Gość: agra1 Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 20:32
            Ja chcę znaleźć drugą połówkę;)a z wirtualnych kontaktów korzystam,ale z
            umiarem i z rozumem. Jestem świadoma że nic nie zastąpi fizycznych kontaktów.
            Emotikonki mogą kłamać, natomiast mimika, gest to nieświadomy, niewerbalny
            sygnał wysyłany przez partnera to aż 55% , plus jeszcze słowo 7% i tonacja
            głosu 38% i mamy człowieka jak na dłoni, jaki jest i jakie ma intencje w
            stosunku do nas;)
            • Gość: gościówka Re: samotni, a może inaczej sami? IP: 80.54.168.* 05.08.07, 21:03
              Chyba powinnam się przyłączyć do tego wątku, jestem sama.... raczej mi tu nie
              pasuje napisać samotna, w każdym razie jeszcze nie teraz. Uważam, że człowiek
              jest zwierzęciem stadnym i nie jest stworzony do życia w pojedynkę. Jakoś nie
              chce mi się wierzyć w to, że ktoś wybiera taki styl życia z premedytacją. Na to
              czy jesteśmy sami czy też nie składa się wiele czynników, jedne są od nas
              zależne inne zupełnie nie. A może gdzieś po drodze była już ta nasz miłość
              życia, a my zwyczajnie ją spłoszyliśmy mając nadzieję, że ona jest wciąż przed
              nami????
              Dlaczego jestem sama? Nie wiem. Jednak mimo wszystko wierzę, że moja wielka
              miłość jeszcze jest przede mną, a nie już za mną. Tylko gdzie mogę ją spotkać?
              Nie chodzę po mieście z transparentem, nie lubię dyskotek, pubów.... I gdyby
              nie to, że zegar biologiczny tyka, mogłabym żyć marzeniami... Idę przez życie z
              myślą " Jeśli kraść to miliony, jeśli kochać , to księcia z bajki"
              I jest taki książe z bajki.... który krąży po mojej głowie, ale ja go nie znam,
              czasem gdzieś mijam na drodze...nie mam możliwości, śmiałości i pretekstu by
              zagaić jakąś rozmowę...wszak to mój książę z bajki...
              • Gość: kkkk Re: samotni, a może inaczej sami? IP: 212.160.250.* 05.08.07, 21:52
                Ladnie napisane ! Jednak jest ktos w tym miescie co nie lubi przesiadywac na
                disco bo juz stracilem nadzieje :)
                • Gość: ona37 Re: samotni, a może inaczej sami? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 00:00
                  Wiele osób w tym mieście nie lubi przesiadywać na disco(chociaż nie znaczy
                  to,że nie lubi tańczyć i dobrze sie bawić).
                  Ale cóż zostaje do "zapoznania"drugiej-oczywiście tym razem właściwej-połówki?
                  Zapewne FORUM(jak napisała agra)częściowo też; impreza w gronie znajomych i
                  znajomych znajomych? Łapanie byłych narzeczonych (lub mężów) byłych koleżanek?
                  No cóż-XXIwiek-portale randkowe?!
                  I znów nam się kółko zamyka...
              • szacichosza Re: samotni, a może inaczej sami? 08.08.07, 22:07
                U mnie to już chyba czwarty rok leci od kiedy tak sobie sama żyję :) Póki co
                nie planuję żadnych konkretnych zmian . Na razie moja praca
                i wychowywanie córki zajmuje mi sporo czasu , nie chodzę po dyskotekach i nie
                mam plakietki z napisem " rozwódka" więc w jakis sposób jestem z boku całego
                tego życia , poznawania , miłości czy zauroczenia. Kocham tańczyć ale nie na
                dyskotekach , kocham rozmawiać i poznawać ludzi ale nie tych z barów :P ,
                kocham spacerować i przyzwyczaiłam się do " samotnych spacerków" . Marzę o
                miłości o tym aby być i żyć z kimś kto będzie mnie Kochał i szanował i myślę
                że i ja jeszcze Kochać potrafię :)Nie szukam na siłę , nie załamuję się tym że
                będę sama bo jest mi dobrze na razie :)Uważam że co mi jest pisane to mnie
                spotka i temu się poddałam .
                Pozdrawiam:)
                • Gość: kuminiorz Re: samotni, a może inaczej sami? IP: 80.48.49.* 17.08.07, 15:32
                  I disco, i bar, i teatr i kościół - wszystko jest dla ludzi!
    • Gość: kryna Re: samotni IP: *.masterkom.pl 19.08.07, 16:43
      witam, mam nadzieję, że wątek nie umarł....jestem samotna, tak się czuję, ale nie chce sprowadzać tej smotności tylko do relacji damsko-męskich, mam wrażenie, że na wielu forach fajnie sie zaczyna-samotność, szukanie przyjaźni między samotnymi kobietami, a za chwilę sprowadza sie wszystko do szukania ....faceta.Babeczki, które niekoniecznie chcecie od razu znaleźc miłość życia, a jesteście samotne, a szukacie jakiejś znajomości babskiej (potem pogadamy o facetach ;-) ), i macie ok50- odezwijcie się...
      • mal_tka Re: samotni 19.08.07, 21:18
        jestem sama od ponad 5 lat. mam trzech prawie ...........facetów:) i chyba jest
        mi z tym dobrze:)
      • Gość: Kristin.. Re: samotni do kryna.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 23:24
        Witam ja też nie szukam na razie drugiej połówki..Mam wspaniałe
        córki mężatki i wnuki.Szukam znajomościi pozdrawiam..
    • Gość: agra1 Re: samotni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 10:56
      Dziś dopadła mnie myśl o zimie, która zbliża się wielkimi krokami i
      jak ja ją znowu przeżyje?:( Cholera wychodzę do pracy ciemno
      przychodzę też już prawie zmrok, aż żyć się nie chce, nie mówiąc już
      o tym że nie ma do kogo wracać:(achhhh optymizm mnie chyba opuścił:(
    • Gość: mimi Re: samotni IP: *.pool.einsundeins.de 21.08.07, 16:07
      czasami ludzie, ktorzy sa w zwiazku tez bywaja samotni...
    • Gość: sowa Re: samotni IP: *.centertel.pl 22.08.07, 00:15
      samotna nieszczesliwa
      • Gość: wolny Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 00:18
        a czemu nieszczęśliwa??
        • Gość: mgsa Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 01:20
          podobno najważniejsze żeby czlowiek sam ze sobą dobrze sie czuł - to
          wiem. Ale przeciez nawet najlepsze towarzystwo może nas znudzić i
          wtedy...chciałoby się do Człowieka. Pozdrawiam , tez juz samotna
          niestety. ....Ale będzie lepiej...w to wierzę.
    • Gość: Beata* Re: samotni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.07, 17:11
      hej ...ja od jakiegoś czasu tez jestem bardzo samotna...byłam z kimś
      przez wiele lat ale okazało się, żę to nie ten właściwy...przez
      ponad cztery lata meczyłam siei łudziłam, że w koncu cos sie
      zmieni...ale niestety nie udało się...i chyba lepiej przeciąć line
      jesli miałaby ona pociagnąć na dno. Obecnie jestem sama, staram się
      nie załamywac i otymistycznie patrzec w przyszłość licząc na to żę
      jeszcze znajdę kogoś kogo bedę mogła pokochac i kto pokocha również
      i mnie. Jednak są w życiu takie chwile że mimo wszystko jest mi
      bardzo cięzko....
      • coramunro Re: samotni 26.08.07, 20:36
        A ile masz lat droga Beato :) może miałabyś ochotę zakumplować się z dziewczyną
        w okolicach 30-stki o podobnej przeszłości :))? Wiem, że wolałabyś samca, ale
        razem może będzie raźniej, bo ja mam problem, iż wszystkie przyjaciółki
        powyjeżdżały za granicę, inne są zamężne i nie bardzo jest z kim wypić lampkę
        wina :)
        • coramunro Do Beaty 26.08.07, 20:37
          Beato, poprzedni wpis jest do Ciebie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka