Dodaj do ulubionych

Wymiana Dowodów Osobistych

09.07.07, 23:17
Słyszałem w mediach, że niektóre Urzędy dla swoich inkasentów w celu wymiany i
usprawnienia procesu wymiany dowodów osobistych postanowiły otworzyć swoje
drzwi w dni wolne (soboty). Jak do tej pory nie spotkałem się z taką
inicjatywą w Częstochowskim Magistracie.
Obserwuj wątek
    • Gość: xkx Re: Wymiana Dowodów Osobistych IP: *.152.bloklan.org 10.07.07, 07:43
      Tyle tylko iz tam moze załatwic cokolwiek do 15,30 max 16 u nas do 18 a wkrótce
      do 20 - tej. Tak wiec nie jestem pewnien czy załtwianie interesantów w wolną
      sobote coś zmieni. Zwłaszcza iż w taki dzin na 100% wszystko dzałało by na pół
      gwizdka.
      • Gość: I.LEŚNIKOWSKI Re: Wymiana Dowodów Osobistych IP: *.um.gov.pl 10.07.07, 08:26
        Dziękuje za ten wpis... :-). Dodać jeszcze można, że nie działać będą banki, w
        których należy dokonywać wpłat. Już sobie wyobrażam, te zarzuty, że Urząd
        Miasta nie otworzył banków...
        • Gość: Karo Re: Wymiana Dowodów Osobistych IP: 89.174.23.* 10.07.07, 08:54
          Jakoś zachodniopomorskie sobie z tym poradziło, u nas jak zwykle się nie da
        • Gość: oka Re: Wymiana Dowodów Osobistych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 23:24
          Co pan ma i władza tego powiatu do zaoferowania tym ludziom, co nie dawno
          zmieniali dowód i znowu muszą zmieniać, tyle , że w gigantycznych kolejkach
          muszą teraz odstać. Prawda, władza ma sezon urlopowy.
    • Gość: do pana wyzej Re: Wymiana Dowodów Osobistych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 08:42
      a co z wymiana dowodów jesli zmieniłem adres zameldowania...jestem
      odpowiedzialnym obywatelem i dowód wymienilem 3 lata temu...teraz sie
      przeprowadzilem i tez musze stac w gigantycznych kolejkach!!!!!! moze by cos
      pomyslec na temat tych ludzi co zmieniaja tylko adres
      zamieszkania...???????????????????
      • mamulinka2 Re: Wymiana Dowodów Osobistych 10.07.07, 09:00
        jestem w identycznej sytuacji, mam nowy dowód od 3 lat, teraz zmieniłam tylko
        adres i dowód mogę wymienić w przyszłym roku; a i niech nie piszą na tych
        druczkach meldunkowych tej idiotycznej informacji że wniosek o wymianę dowodu
        należy złożyć w ciągu 14 dni
        • Gość: Jerzyk Re: Wymiana Dowodów Osobistych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 22:48
          Ja zmieniłem adres na inne miasto, a tam nikt o problemie wymiany dowodu nie
          słyszał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka