Gość: Karol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:02 Gdzie w Cz-wie można zlecić pranie ubrań roboczych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pracz Re: Pranie ubrań roboczych. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 17:11 www.medi-sept.pl, lub poprostu idz do pralni,miejsci sie na terenie szpitala parkitka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracz Re: Pranie ubrań roboczych. IP: 83.2.140.* 10.07.07, 17:18 A samemu to nie łaska? Dała bozia rączki? Dała. To do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 nie macie swojego interesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 23:21 W częstochowie i zreszta w całej naszej okolicy nie ma nawet jednej pralni przemysłowej, jest to ogromna wyrwa i tylko aż sie prosi o jej zagospodarowanie, bo większość częstochowskich zakładów wozi ubrania do prlani za warszawę, do bielsko białej a ostatnio nawet kumpel mi mówił że taki koncern jak TRW wozi swoje łaszki do szczecina A więc inwestorzy do dzieła!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: nie macie swojego interesu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 17:54 no to nie wiem co Ty masz za kumpla, ale taki koncern jak TRW zleca serwis odziezy firmie Berendsen ze slaska i to oni sie zajmuja obiegiem odziezy, a TRW zadnych laszkow nigdzie nie wozi a juz napewno nie do szczecina. Bajki Ci kumpel opowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: nie macie swojego interesu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.07, 20:26 wiem ze duza pralnia przemyslowa miesci sie przy ul artyleryjskiej 1 (to samo podworko co firma Tako) niestety nie wiem jak sie nazywaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: nie macie swojego interesu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 23:03 no może kumpel mi głupoty wciskał, głowy w każdym razie za jego słowa dać bym sobie nie dał;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart_ Re: Pranie ubrań roboczych. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 09:26 ul. Grota-Roweckiego 12 - w pobliżu poczty (pn-pt w godz. 9 - 13 i 15.30 - 19.00, soboty 10-13) lub ul. Przechodnia 19 (pn-pt w godz. 13.15 - 19.00) Bardzo niskie ceny, solidne wykonanie...Polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Znalazłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 13:15 Pralnia na ul. Artyleryjskiej - pralnia przemysłowa. Odpowiedz Link Zgłoś