Dodaj do ulubionych

Wypadek na Rakowie

IP: *.streamcn.pl 28.07.07, 23:16
Widział ktoś wypadek koło KFC na Rakowie na DK1? Dzisiaj, około 22:00 Co było
przyczyną? Ja widziałem tylko karetkę zabierającą kogoś do szpitala... czy na
miejscu pojawiła się w końcu policja? Karetka odjechała, a policji nie było...
Obserwuj wątek
    • Gość: qnonim Re: Wypadek na Rakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 00:31
      jak przejezdzalem to jakis gosciu lezal na drodze i duzo samochodow stalo na
      awaryjnych na przystanku i na wjezdzie do bp
    • Gość: Lisiniec [...] IP: 80.48.49.* 29.07.07, 10:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: ww Re: Wypadek na Rakowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.07, 12:36
        Dlaczego teksty takich chamów jak ten Lisiniec zostaja dopuszczone na forum?
        Gdzie jest moderator? A ta ancymonka ? nie puszcza np. ogloszen w spr.pracy -a
        puszczacie takie denne i chamskie -obrazliwe zdanka jak ten lisiniec ??? Po co
        tam jestescie ??? Tam zginąl czlowiek -a ten prostak i debil wtrynia swoje
        chamskie odzywki .Niech idzie do psychiatry albo zyje wsrod takich jak on-
        kretynow.
        • Gość: jj Re: Wypadek na Rakowie IP: 77.87.120.* 29.07.07, 13:08
          Nazywasz kogoś kretynem / fakt,jego post ma wielki polot / ale co można
          powiedziec o tobie?
          Sugerowałbym, wizyte u specjalisty,może przestanie cie wtedy interesowac czyjaś
          smierć.A skoro lubisz krew i flaki, ogladaj:Medecyne sądową
          • Gość: iza Re: Wypadek na Rakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 16:02
            ja jechalam tamtedy okolo 23.00, byl korek i stala tylko policja, karetki nie
            bylo,na poboczu lezal rower, nie wiem czu poszkodowanego czy tez jakiegos gapia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka