Gość: spokojny gość IP: 80.54.169.* 01.08.07, 22:04 Kochani, jeśli pomoc ma być taka jak granie - czyli na niby, to wysyłajmy smsy bo może one będą prawdziwe. Czy wie ktoś ilu "artystów" nie grało z playbacku?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grupis Tak żle i tak niedobrze .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 22:11 Pojawili sie,znależli czas, przyjechali do Częstochowy. Najlepiej nie robić nic i nie będzie też pretensji...Jak mnie wkurza takie gadanie to nieporozumienie ... Przyjechali, są - zle, nie ma - bluzgi na p.Prezydenta że nic nie ma. Szkoda gadać .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Tak żle i tak niedobrze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 00:20 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Koncert - playback!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 22:20 ale to nie jest zasługa prezydenta że artyści przyjechali... nie przeceniajmy jego zasług Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZ-wianin Re: Koncert - playback!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 22:25 Wszystko co się dzieje w grodzie z Wroną w herbie jest jego zasługą. Niedługo postawimy mu pomnik koło JPII. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Koncert Nie playback !!!!!!! 01.08.07, 22:40 Bylam na koncercie OSOBISCIE. stalam tuz przy barierce. Przyszlam wczesniej i slyszalam i widzialamn ostatnia probe generalna. Stwierdzam autorytatywnie!!!! Nie bylo playbacku. II cześć konceru ogladalam juz w domu w TV.......i rzeczywiście w TV tak pokazuja, ze mozna odnieść wrazenie, ze to playback. ale spiiewali na zywo. Ludzi bylo mnostwo. Oczywiście nas Prezydent na scenie wsrod WYSOKICH NOTABLI w kieckach. O zaslugach naszego Prezydenta w temacie koncertu mowila dziennikarka. Odezwaly sie gwizdy i brawa . Jednak malo bylo informacji o nre,. tel. sms. Gdy wracalam do domu po przewie z moim transparentem Nie bądz trąba pomóż sms 72902 POMAGAM musialam sie zatrzymywac wiele razy i ludzie spisywali sobie numery i ci na PL. Bieganskiego i ci w kawiarenkach w III Alei Nie bylo plakatow z numerami tel i haslem. Ale troche popchnelam kasy :D:D:D POMOGLAM!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aronika Re: Koncert Nie playback !!!!!!! 01.08.07, 22:55 Gratuluje pomysłowosci- transparent super!! Dosyłam jeszcze jednego smsa. Odpowiedz Link Zgłoś
barone Re: Koncert - playback!!! 01.08.07, 22:42 To bardziej zasługa szefowej TVP1, niż prezydenta. On tylko się zgodził, bo co mógł innego zrobić? Koncert był OK. Częstochowie trzeba takich imprez, co było widać po liczbie ludzi przybyłch na plac. Oby w przyszłości się takie odbywały, ale nie z tego typu powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 A gdzie wy widzieliście artystów??:o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 07:53 Gość portalu: Aga napisał(a): > ale to nie jest zasługa prezydenta że artyści przyjechali... nie przeceniajmy > jego zasług Ale gdzie ty widziałaś artystów, ja byłem i jakoś żadnego niezauważyłem, no może pozatymi co wierszyki mówili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grupis Re: Koncert - playback!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 22:35 Zgodę wydał Prezydent miasta i tyle. Już w poprzedniej kadencji podobno nie sprawdział sie na stanowisku to po co Go wybraliście? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_corka Re: Koncert - playback!!! 01.08.07, 22:42 No wlasnie.........PO CO? ale na koncert dal zgode w 30 sekund :D:D:D Szybki i dobrze :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Koncert - playback!!! IP: 193.93.90.* 01.08.07, 22:43 Musi przejść trąba powietrzna żeby w Częstochowie jakiś koncert zrobili...po tym ile ludzi przyszło widać jak bardzo brakuje nam częstochowianom koncertów z prawdziwego zdarzenia-nie wiem czy na sylwestra zebrały sie aż takie tłumy. Mi się podobało tym bardziej że koncert był w szczytnym celu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZ-wianin Re: Koncert - playback!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 22:44 a jakie miał wyjście, koncert organizował Caritas organizacja bliska naszemu Prezydentowi. Tylko by się spróbował sprzciwić i po nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rava Re: Koncert - playback!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 22:47 Byłem,widziałem, słuchałem. Żadnego wrażenia i żadnej sztuki. Znakomite operowanie programami muzycznymi i dobre podkłady czyli wszystko /prawie/ leciało jak "trzeba" z tzw. PLAYBACKU, w TV nie może być żadnej wpadki. To jednak nie oznacza, że soliści mieli wyłączone miktofony. Tłum się bawił, cel osiągnięty. Kultura "podniesiona", cóż jescze chcieć?? Ha,ha,ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Koncert - playback!!!ludzkie gadanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 23:07 I bardzo dobrze ze koncert odbył się i odbył się na placu Biegańskiego.Jesteście naprawdę potworami ,którzy wciąż marudzą. Pewnie ,że dobrze byłoby gdyby przyjechały najwieksze polskie gwiazdy . czętochowa nocą wygladała super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Koncert - playback!!!ludzkie gadanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 00:32 Gość portalu: grupis napisał(a): > Pojawili sie,znależli czas, przyjechali do Częstochowy. Najlepiej nie robić nic > > i nie będzie też pretensji...Jak mnie wkurza takie gadanie to > nieporozumienie ... Przyjechali, są - zle, nie ma - bluzgi na p.Prezydenta że > nic nie ma. Szkoda gadać pewnie,ze fajnie.tylko granie z playbacku troche kloci sie z idea pojecia koncert.z drugiej strony fulllive musial by trwac z 5 godzin,a byla to impreza stricte telewizyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Koncert - playback!!!ludzkie gadanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 07:26 Jak p.Kamel podał,ze to jest konto caritasu i >>> ### ??### część z wpłat sms owych dotrze do poszkodowanych to mi się telefon zablokował i nie chce się odblokować./może caritas pomoże mi w ramach tej pozostałej częsci co do poszkodowanych nie dotrze?/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Koncert - playback!!! IP: *.man.czest.pl 02.08.07, 11:08 haha znawca sie odezwal...nie badz smieszny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Koncert - playback!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 07:49 byłem widziałem, i mnie szczególnie wkó..ł za przeproszeniem nasz miejscowy FNS który swoj kawałaeczek zaśpiewał w całości z playbacku. Teraz wiem czemu Staszczyk nie przyjechał:) i bardzo dobrze postąpił bo takiej szmiry w cze-wie nie było juz dawno:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Koncert - playback!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 08:10 To był koncert???? Ludzie Wy chyba na koncertach nie byliscie!!! Koncert to jest na Przystanaku Woodstock, na stadionie śląskim... a tutaj to było... nawet nie wiem jak to nazwać... Padaczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (...) Re: potwierdzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 08:49 prowincjonalnej gawiedzi to w zupełności wystzrczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Koncert - playback!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 11:20 Roze Europy na bank playback- FNS raczej tez playback Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krótko mówiąc Jedno wielkie oszustwo, mają nas za baranów ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 11:23 bez komentarza.......................................................... Odpowiedz Link Zgłoś