Dodaj do ulubionych

Koncert - playback!!!

IP: 80.54.169.* 01.08.07, 22:04
Kochani, jeśli pomoc ma być taka jak granie - czyli na niby, to wysyłajmy smsy
bo może one będą prawdziwe. Czy wie ktoś ilu "artystów" nie grało z playbacku??
Obserwuj wątek
    • Gość: grupis Tak żle i tak niedobrze .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 22:11
      Pojawili sie,znależli czas, przyjechali do Częstochowy. Najlepiej nie robić nic
      i nie będzie też pretensji...Jak mnie wkurza takie gadanie to
      nieporozumienie ... Przyjechali, są - zle, nie ma - bluzgi na p.Prezydenta że
      nic nie ma. Szkoda gadać ....
      • Gość: ... Re: Tak żle i tak niedobrze .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 00:20
        ...
    • Gość: Aga Re: Koncert - playback!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 22:20
      ale to nie jest zasługa prezydenta że artyści przyjechali... nie przeceniajmy
      jego zasług
      • Gość: CZ-wianin Re: Koncert - playback!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 22:25
        Wszystko co się dzieje w grodzie z Wroną w herbie jest jego zasługą.
        Niedługo postawimy mu pomnik koło JPII.
        • ja_corka Koncert Nie playback !!!!!!! 01.08.07, 22:40
          Bylam na koncercie OSOBISCIE. stalam tuz przy barierce. Przyszlam wczesniej i
          slyszalam i widzialamn ostatnia probe generalna.
          Stwierdzam autorytatywnie!!!!
          Nie bylo playbacku.
          II cześć konceru ogladalam juz w domu w TV.......i rzeczywiście w TV tak
          pokazuja, ze mozna odnieść wrazenie, ze to playback.
          ale spiiewali na zywo.

Ludzi bylo mnostwo.
          Oczywiście nas Prezydent na scenie wsrod WYSOKICH NOTABLI w kieckach.
          O zaslugach naszego Prezydenta w temacie koncertu mowila dziennikarka.
          Odezwaly sie gwizdy i brawa
          . Jednak malo bylo informacji o nre,. tel. sms.
          Gdy wracalam do domu po przewie z moim transparentem

Nie bądz trąba
          pomóż
          sms 72902
          POMAGAM

musialam sie zatrzymywac wiele razy i ludzie spisywali sobie numery i ci na PL.
          Bieganskiego i ci w kawiarenkach w III Alei

Nie bylo plakatow z numerami tel i haslem.
          Ale troche popchnelam kasy :D:D:D

POMOGLAM!!!!!!
          • aronika Re: Koncert Nie playback !!!!!!! 01.08.07, 22:55
            Gratuluje pomysłowosci- transparent super!! Dosyłam jeszcze jednego smsa.
      • barone Re: Koncert - playback!!! 01.08.07, 22:42
        To bardziej zasługa szefowej TVP1, niż prezydenta. On tylko się zgodził,
        bo co mógł innego zrobić?

Koncert był OK. Częstochowie trzeba takich imprez, co było widać po liczbie
        ludzi przybyłch na plac. Oby w przyszłości się takie odbywały, ale nie z tego
        typu powodów.
      • Gość: K2 A gdzie wy widzieliście artystów??:o IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 07:53
        Gość portalu: Aga napisał(a):

> ale to nie jest zasługa prezydenta że artyści przyjechali... nie przeceniajmy
        > jego zasług

Ale gdzie ty widziałaś artystów, ja byłem i jakoś żadnego niezauważyłem, no może pozatymi co wierszyki mówili
    • Gość: grupis Re: Koncert - playback!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.07, 22:35
      Zgodę wydał Prezydent miasta i tyle. Już w poprzedniej kadencji podobno nie
      sprawdział sie na stanowisku to po co Go wybraliście?
      • ja_corka Re: Koncert - playback!!! 01.08.07, 22:42
        No wlasnie.........PO CO?

ale na koncert dal zgode w 30 sekund :D:D:D

Szybki i dobrze :D:D
      • Gość: ja Re: Koncert - playback!!! IP: 193.93.90.* 01.08.07, 22:43
        Musi przejść trąba powietrzna żeby w Częstochowie jakiś koncert zrobili...po tym
        ile ludzi przyszło widać jak bardzo brakuje nam częstochowianom koncertów z
        prawdziwego zdarzenia-nie wiem czy na sylwestra zebrały sie aż takie tłumy.
        Mi się podobało tym bardziej że koncert był w szczytnym celu
      • Gość: CZ-wianin Re: Koncert - playback!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 22:44
        a jakie miał wyjście, koncert organizował Caritas organizacja bliska naszemu
        Prezydentowi. Tylko by się spróbował sprzciwić i po nim.
      • Gość: Rava Re: Koncert - playback!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 22:47
        Byłem,widziałem, słuchałem. Żadnego wrażenia i żadnej sztuki. Znakomite
        operowanie programami muzycznymi i dobre podkłady czyli wszystko /prawie/
        leciało jak "trzeba" z tzw. PLAYBACKU, w TV nie może być żadnej wpadki.
        To jednak nie oznacza, że soliści mieli wyłączone miktofony.

Tłum się bawił, cel osiągnięty. Kultura "podniesiona", cóż jescze chcieć??
        Ha,ha,ha...
        • Gość: zuza Re: Koncert - playback!!!ludzkie gadanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 23:07
          I bardzo dobrze ze koncert odbył się i odbył się na placu
          Biegańskiego.Jesteście naprawdę potworami ,którzy wciąż marudzą.
          Pewnie ,że dobrze byłoby gdyby przyjechały najwieksze polskie gwiazdy .
          czętochowa nocą wygladała super
          • Gość: lolo Re: Koncert - playback!!!ludzkie gadanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.07, 00:32
            Gość portalu: grupis napisał(a):

> Pojawili sie,znależli czas, przyjechali do Częstochowy. Najlepiej nie robić
            nic
            >
            > i nie będzie też pretensji...Jak mnie wkurza takie gadanie to
            > nieporozumienie ... Przyjechali, są - zle, nie ma - bluzgi na p.Prezydenta że
            > nic nie ma. Szkoda gadać

pewnie,ze fajnie.tylko granie z playbacku troche kloci sie z idea pojecia
            koncert.z drugiej strony fulllive musial by trwac z 5 godzin,a byla to impreza
            stricte telewizyjna.
            • Gość: olek Re: Koncert - playback!!!ludzkie gadanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 07:26
              Jak p.Kamel podał,ze to jest konto caritasu i >>> ### ??### część z wpłat sms
              owych dotrze do poszkodowanych to mi się telefon zablokował i nie chce się
              odblokować./może caritas pomoże mi w ramach tej pozostałej częsci co do
              poszkodowanych nie dotrze?/.
        • Gość: ania Re: Koncert - playback!!! IP: *.man.czest.pl 02.08.07, 11:08
          haha znawca sie odezwal...nie badz smieszny...
    • Gość: K2 Re: Koncert - playback!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 07:49
      byłem widziałem, i mnie szczególnie wkó..ł za przeproszeniem nasz miejscowy FNS który swoj kawałaeczek zaśpiewał w całości z playbacku. Teraz wiem czemu Staszczyk nie przyjechał:) i bardzo dobrze postąpił bo takiej szmiry w cze-wie nie było juz dawno:(
    • Gość: art Re: Koncert - playback!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 08:10
      To był koncert???? Ludzie Wy chyba na koncertach nie byliscie!!! Koncert to
      jest na Przystanaku Woodstock, na stadionie śląskim... a tutaj to było... nawet
      nie wiem jak to nazwać... Padaczka
      • Gość: K2 potwierdzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 08:16
        j.w
        • Gość: (...) Re: potwierdzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 08:49
          prowincjonalnej gawiedzi to w zupełności wystzrczy
      • Gość: Menel Re: Koncert - playback!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 11:20
        Roze Europy na bank playback- FNS raczej tez playback
        • Gość: krótko mówiąc Jedno wielkie oszustwo, mają nas za baranów ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 11:23
          bez komentarza..........................................................
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka