Gość: robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 22:35 nie złe miejsce sobie znalezli z przenosnym radarem na ul.Fieldorfa na wysokosbci od koscioła św.Jana Kantego w strone cmentarza(tam stały dwa policyjne wozy: osoboy i radiowóz) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czestochowianinn Re: radar IP: 80.54.168.* 02.08.07, 23:17 No właśnie dopiero mi dziewczyna powiedziała, jak już przejechałem, bo nie zauważyłem. A na liczniku było 70 :| Może takich detalistów jak ja nie będą ścigać, ale drżę trochę przed wizytą listonosza :| Odpowiedz Link Zgłoś
przemo834 Re: radar 03.08.07, 08:24 No masz problem bo jeżeli była tam 50-tka to jegen typ radarów rejstruje od 62 km/h a drugi typ radarów od 65km/h.Jeżeli było tam 60 to możesz być spokojny.Za pzrekroczenie o 20 km masz od 100-200zł i 4 pkt.Wiem to bo mam brata w drogówce.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Takkkk Re: radar IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 08:28 Ja wczoraj też tam przejeżdżałem na szczęście w drugą stronę i jedno mnie martwi. Nikt nic na CB nie powiedział o tych miśkach. Ja jak przejechałem to od razu poinformowałem ... Wniosek jest jeden. CB w osobówkach to tylko odbiór nikomu sie nie chce odezwać i poinformować a Tiry tam nie jeżdżą więc cisza była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: radar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 08:37 I dlatego właśnie CB w osobówkach powinny być zakazane. Trzeba zawsze jeździć zgodnie z przepisami, a nie tylko zwalniać jak koledzy na CB poinformują. Rozumiem, że można sobie te +10km/h dołożyć bo nikt nie jest święty, ale bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wkurzony Re: radar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 08:40 Taaak a ty jeździsz zawsze 50-60 km/h chciałbym to zobaczyć buahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: radar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 08:54 No właśnie w tym problem, że tak jeżdzę Odpowiedz Link Zgłoś