anakastyczny Re: Inne, złe forum. 13.08.07, 01:19 Nie wiem czy zauważyliście ( piszę to do osób, które to forum, już jakiś czas odwiedzają), że wiele osób, które kiedyś stanowiło, o tym forum, pilnował -w sposób nie zamierzony oczywiście - aby nie zniżało lotów, nie schodziło na psy, już tego miejsca nie odwiedza!! Kiedyś naprawdę można było tu podyskutować na różne tematy : mniej czy więcej związane z Częstochową ale jednak.... Teraz mimo, że pojawili się strażnicy moralności i tematyczności( kiedyś też byli, ale jakby ich nie było), to forum to straszny poziom przedstawia.... Mnóstwo chamstwa, mało tolerancji. Użytkownicy w większości frustraci, albo dzieci pełne ignorancji. Wątki beznadziejne, "wiszą" tygodniami na pierwszej stronie. A ciekawe gdzieś giną bez echa. Oczywiście są jeszcze ludzie z którymi można wymienić myśli ale coraz mniej ich jest.... a bardzo szkoda, bo kiedyś uwielbiałem to miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielkapsotnab Re: Inne, złe forum.-racja..inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 08:08 kiedys rowniez nawiedzalam to miejsce..wydawalo sie ciekawsze,teraz kojarzy mi sie bardziej z biurem ogloszen niz z wymiana mysli...a moze ja juz sie zestarzalam i nie nadazam za swiatem?!chyba wole zostac dawna mgielka...to jest moj wybor.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: Inne, złe forum. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 09:02 No sorry! Uważasz że wątki o tym jak to pobiły się dwie laski lub gdzie można najfajniejsze tipsy sobie sprawić są beznadziejne? No toż to jest prawie jak newsy z "Pudelka". Człowiek się przynajmniej dowartościowuje. A i te ortograficzne perełki potrafią poprawić humor na cały dzień... A swoją drogą: fora nie mają nigdy ambicji grono-netu... Bo i uczestnicy średnio dużo odbiegają od średniej, i cele obu przedsięwzięć z założenia są różne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielkapsotnab Re: Inne, złe forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 11:10 jasne,ale chyba mam prawo oczekiwac,ze w dobie tak szalonego ,,dobrobytu,, jaki lansuje partia przewodnia to stany mozgowe poszly do przodu..nie bardzo chce mi sie czytac belkot gdzie kupic ciuchy za zlotowke jak i kto ma suke do sprzedania(o zgrozo!!!kto tak pisze!!!)eeee pewnie sie czepiam...tetryczeje...widac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: Inne, złe forum. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.07, 11:41 Wiesz co? Patrząc na statystyki można łatwo dostrzec że Częstochowa ma największy odsetek dyslektyków i dysgrafików. Na forum widać że również odsetek osób cierpiących na dysklawiaturię jest wysoki. W mojej Wietnamskiej szkole takie pojęcia nie były znane. "Dyslektyk" uczył się do momentu aż się nauczył. Teraz nie musi się uczyć jeśli ma papier dyslektyka. A przyznasz że wśród tego co daje szkoła podręcznikowa wiedza to tylko część. Podobnie studia. Tu chodzi o poszerzenie własnych horyzontów myślowych, o umiejętność wyszukiwania, przyswajania, przetwarzania i wykorzystywania informacji. Szkoła tego nie uczy. Takie osoby nawet Google boli. Bo jakiejż głębi spojżenia na świat można oczekiwać od osoby która mając na bieżąco dostęp do internetu zadaje na forum pytanie "O której pociąg do W-wy? Pilnie." Ale mamy podobno demokrację, i takie osoby również mają prawo dostępu do sieci. Moim sposobem na przeżycie tego odmóżdżającego bełkotu jest nieotwieranie takich wątków... Choć czy ja wiem? - Forum to krzywe odbicie rzeczywistości i nie powinniśmy tu oczekiwać zaciętych dysput o filozofii buddyjskiej na przykład... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Inne, złe forum. IP: 195.116.81.* 13.08.07, 12:18 kto osmieli sie napisac ze nowe forum jest zle tego wytnie cenzura GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mgielkapsotnab Re: Inne, złe forum. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.07, 18:10 no i wyciela..przegralismy z ciezarnymi ,renault scenic,depo,don kichotem itp...no zebyz to chociaz byla wizyta ministra spraw zagranicznych Jemenu ...a tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciężarna Re: Inne, złe forum. IP: 80.48.157.* 13.08.07, 18:19 Masz nieaktualne informacje. Ciężarne też już wycięto. Niebawem, aby coś napisać trzeba będzie uzyskać akceptacje Moderatora. Jakie rządy w Polsce takie forum! Odpowiedz Link Zgłoś