Gość: williams IP: *.realestate.net.pl 13.08.07, 21:43 Podziekowania dla PO za stanowisko i dla rady miejskiej a w szczególności dla radnego pana Jacka Krawczyka! www.jacekkrawczyk.pl/index.php?page=showcomments&id=138 Dziekuje i brawo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: realista Re: Mamy bezpłatną obwodnice Częstochowy! IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.07, 21:49 Za co dziękować? To tylko projekt stanowiska... Powstrzymaj się jeszcze z lizaniem dupy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Mamy bezpłatną obwodnice Częstochowy! IP: *.ipartners.pl 13.08.07, 21:50 I z czego sie cieszysz...przeciez to jest list wzywajacy wladze centralne do zmiany decyzji.... W linku, ktory podales nie ma ani literki o tym, ze decyzja o bezplatnej obwodnicy zostala podjeta. Zalecenia: nauka czytania ze zrozumieniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: williams Re: Mamy bezpłatną obwodnice Częstochowy! IP: *.realestate.net.pl 13.08.07, 22:40 Facet byłem na sesji i słyszałem jak przewodniczący rady miejskiej czytał odpowiedz z ministerstwa w której było, że sie przyznaja do pomyłki i bedzie darmowa obwodnica. moje wina ze nie podalem do tego watku jaka byłe reakzja centrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: Mamy bezpłatną obwodnice Częstochowy! IP: *.ipartners.pl 13.08.07, 22:41 A to mogles pisac zaraz:D Dzieki za info;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-))) panie Jacku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.07, 00:02 z tego adresu płyną same peany na pana rzecz. mógłby pan to robic delikatniej i mądrzej... przeciez jeszcze o tym nie napisali w gazetach a to wcale nie pana zasługa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: williams ;D IP: *.realestate.net.pl 14.08.07, 00:26 i coś jeszcze? A wielmozny anonim nie wie że sala sesyjna to nie tylko rajcowie i urzędasy? ubawiony williams :) Odpowiedz Link Zgłoś