Gość: trudna decyzja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.07, 23:01 Od czego zacząć pozew o separacje,nie mam pieniędzy na prawnika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aania Re: Pozew o Separacje od czego zacząć? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.07, 09:12 poszukac wzoru wniosku o separacje napisac swoj zlozyc do sadu ot co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on 36 Re: Pozew o Separacje od czego zacząć? IP: *.apus-net.pl 22.08.07, 09:44 Witaj byłem w podobnej sytuacji, powiem ci tak separacja separacją to jest tylko papier który moze nic ci nie dać. Ważniejsze są sprawy niz separacja, podział majątku i inne ważniejsze. Szkoda kasy na prawnika, to mozna zaatwić bez niego. Jelsi chcesz jakieś blizsze wskazówki to napisz do mnie na grzegpob@wp.pl. Ktoś mi pomógł wieć i ja pomagam mimo ze jestem facetem. Jest to pomoc bezinteresowna. Nic za to nie chce od Ciebie, prócz jednego, byś nie straciła tego co masz i nie płaciła za nie swoje błędy. podzrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi-fi Re: Pozew o Separacje od czego zacząć? IP: 195.205.202.* 22.08.07, 14:28 separacja,a dalej bedzie rozwod.jak macie bachorki to najlepiej oskarz swego meza ze ci dziecko molestuje i ciebie tez.przywal mu z GRUBEJ RURY ! niech pamieta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on 36 Re: Pozew o Separacje od czego zacząć? IP: *.apus-net.pl 22.08.07, 15:01 idz sie leczyc jak nie masz pojecia co ty piszesz takim postepowaniem nigdy nic nie dostanie. molestowanie - chyba nie wiesz co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś