Dodaj do ulubionych

Kłobuck - nowe forum

20.09.07, 21:35
Zapraszam wszystkich Kłobucczan na nowe forum naszego miasta. Mam nadzieję, że
uda nam sie stworzyć fajne miejsce w sieci, gdzie będziemy mogli wymienić
informacje, poplotkować, pośmiać się czy po prostu porozmawiać. Póki co będzie
to forum prywatne, ale otwarte dla wszystkich a jak uda nam się je rozbudować
zostanie upaństwowione (mam nadzieję, że potrafimy to osiągnąć:) )
Moderatorów forum Częstochowa proszę o nie kasowanie tego wątku.
Obserwuj wątek
    • monmiz Re: Kłobuck - nowe forum 20.09.07, 21:36
      monmiz napisała:

> Zapraszam wszystkich Kłobucczan na nowe forum naszego miasta. Mam nadzieję, że
      > uda nam sie stworzyć fajne miejsce w sieci, gdzie będziemy mogli wymienić
      > informacje, poplotkować, pośmiać się czy po prostu porozmawiać. Póki co będzie
      > to forum prywatne, ale otwarte dla wszystkich a jak uda nam się je rozbudować
      > zostanie upaństwowione (mam nadzieję, że potrafimy to osiągnąć:) )
      > Moderatorów forum Częstochowa proszę o nie kasowanie tego wątku.

I oczywiście link do naszego nowego miejsca
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49189
      • trykala Re: Kłobuck - nowe forum 21.09.07, 08:04
        Uwazam, ze idea jest dobra ale forum zostalo umieszczone w zlym miejscu.
        Prawidlowa pozycja wg mnie to Forum-Regionalne-Slaskie-Klobuck a nie jako
        prywatne !!! Pozdrawiam
        • monmiz Re: Kłobuck - nowe forum 21.09.07, 11:14
          Na miejsce w Regionalnych trzeba sobie zapracować, najpierw aktywnością na forum
          prywatnym. Tak jak pisałam na forum Kłobucka, jeśli uda nam się stworzyć coś
          fajnego i żyjącego zostaniemy być może upaństwowieni i przeniesieni do
          Regionalnych.
          Zapraszam więc do pisania!
          • Gość: provi Re: Kłobuck - nowe forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 13:30
            Uwazam, ze to forum powinno sluzyc calemu powiatowi klobuckiemu. W terenie tez sie toczy ciekawe zycie, jest wiele niespodzianek. Jezeli, z zalozenia ma to forum dotyczyc tylko "pie..wa", to ukisicie sie we wlasnym sosie.
            • monmiz Re: Kłobuck - nowe forum 21.09.07, 14:09
              Provi - masz rację, fajnie będzie jak będą pisały również osoby nie mieszkające
              w samym Kłobucku a w całym naszym powiecie i zgadzam się, że mają miejsce
              ciekawe wydarzenia i imprezy, niejednokrotnie ciekawsze niż w Kłobucku.
              Zapraszam do pisania
              forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49189
              • agkadwokat Re: Kłobuck - nowe forum 10.12.21, 11:51
                monmiz napisała:

> Provi - masz rację, fajnie będzie jak będą pisały również osoby nie mieszkające
                > w samym Kłobucku a w całym naszym powiecie i zgadzam się, że mają miejsce
                > ciekawe wydarzenia i imprezy, niejednokrotnie ciekawsze niż w Kłobucku.
                > Zapraszam do pisania
                > forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=49189

i co zniknęło to forum? szukam jakiegoś forum gdzie można poczytac o opratorach internetu,

obecnie mam światłowód z www.airmax.pl ale przenoszżę się na preria kłobucka, ktoś coś?
    • monmiz Re: Kłobuck - nowe forum 23.09.07, 01:45
      hoop do góry :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka