stranieri777 29.09.07, 00:57 Szymonowi Giżyńskiemu już "dziękujemy" Były wyborca PiS (tfu!!!) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomasz Jaskóła Re: Dwa poselskie lata. Chude czy tłuste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 05:37 Nie ma Ewy Janik - w naszym okręgu wybiera się 7 posłów, a sądzę, że Pani poseł chce startować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia z Koniecpola Re: Dwa poselskie lata. Chude czy tłuste? IP: 212.87.241.* 29.09.07, 11:23 A moze Pani Wisniewska opowie cos wiecej gazecie o Koniecpolu? Odpowiedz Link Zgłoś
panijadzia5 Pani Wiśniewskiej - pokrętnej dziękujemy. 29.09.07, 21:24 Pani Wiśniewskiej - pokrętnej poseł PiS -dziękujemy, za dwulicowość w psełdodziałaniu na rzecz likwidacji możliwej sytuacji korupcyjnej w częstochowskim Gastronomiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Dwa poselskie lata. Chude czy tłuste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:32 Fajny temat, ale świetnie, że ja chociaż mam codziennie regularne wypróżnienia !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobiety Re: Dwa poselskie lata. Chude czy tłuste? IP: 212.87.241.* 29.09.07, 11:36 Chciałoby sie powiedzieć BABY GÓRĄ ale obraz ten mąci p .poseł Ewa Janik.Chociaż Partia Kobiet sie nie zarejestrowała to mam apel do Wyborców, by głosowac na kobiety niezależnie na jakiej są liscie.Będzie mniej kłótni, mniej konferencji prasowych, a wiecej solidnej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niepartyjny Pamiętajcie "podziękować" Halinie Rozpondek!!!!!!! IP: *.chello.pl 29.09.07, 17:10 Skoro ona ona nie chciała być prezydentem Cze-wy i praktycznie nie zrobiła kampanii.. To my nie chciejmy jej w Sejmie i praktycznie nie oddawajmy na nią głosów. Głosujcie na jaką partię chcecie, ALE NIE NA HALINĘ KTÓRA NAS ZDRADZIŁA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hello "chello" Re: Pamiętajcie "podziękować" Halinie Rozpondek!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 17:18 Bzdury piszesz, na jaką skalę zrobiła kampanie - to widać z środków wydanych przez jej komitet. No cóż nie miała poparcia kościoła- a to było w drugiej turze bardzo ważne. A tak nawiasem kampania (przynajmniej dla mnie) nie zależy od ilości plakatow i bilbordów, jeżeli nazwiska są znane. A Wrone i Rozpondek znali wszyscy. Potem - to już kwestia wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: one Re: Pamiętajcie "podziękować" Halinie Rozpondek!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:52 Halynka daj sobie już spokój to jest żenada, weź się za ogródek lepiej Ci to wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles bleeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.07, 09:58 Giżyński , Grzesik i Piechta do wywalenia nieroby, a na kogo tu głosować stara gwardia musi odejść i tyle ale nie żeby ci nowi byli kumplami z osiedla dopóki tym krajem będą żądzić nieudolni prawnicy, a nie, udolni ekonomiści to będą nas ewakuować ze szpitali granat i spokój z darmozjadami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andd Dwa poselskie lata. Chude czy tłuste? IP: *.eranet.pl 30.09.07, 22:23 A ja sądzę,że jest ich za dużo. Tylko zmniejszenie ilości wybieranych posłów może wpłynąć na ich jakość.Żaden z dotychczasowych nie okazał się postacią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Dwa poselskie lata. Chude czy tłuste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 22:29 Otóż trudno zostać postacią w tym politycznym zgiełku! Ja uwazam, obserwujc działania posłow ,że ich dokonania są ważne z punktu widzenia miasta i regionu Odpowiedz Link Zgłoś