Dodaj do ulubionych

Dwa poselskie lata. Chude czy tłuste?

29.09.07, 00:57
Szymonowi Giżyńskiemu już "dziękujemy"
Były wyborca PiS (tfu!!!)
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomasz Jaskóła Re: Dwa poselskie lata. Chude czy tłuste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 05:37
      Nie ma Ewy Janik - w naszym okręgu wybiera się 7 posłów, a sądzę, że Pani poseł
      chce startować.
    • Gość: Gosia z Koniecpola Re: Dwa poselskie lata. Chude czy tłuste? IP: 212.87.241.* 29.09.07, 11:23
      A moze Pani Wisniewska opowie cos wiecej gazecie o Koniecpolu?
      • panijadzia5 Pani Wiśniewskiej - pokrętnej dziękujemy. 29.09.07, 21:24
        Pani Wiśniewskiej - pokrętnej poseł PiS -dziękujemy, za dwulicowość w
        psełdodziałaniu na rzecz likwidacji możliwej sytuacji korupcyjnej w
        częstochowskim Gastronomiku.
    • Gość: ona Re: Dwa poselskie lata. Chude czy tłuste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 11:32
      Fajny temat, ale świetnie, że ja chociaż mam codziennie regularne wypróżnienia !!
    • Gość: kobiety Re: Dwa poselskie lata. Chude czy tłuste? IP: 212.87.241.* 29.09.07, 11:36
      Chciałoby sie powiedzieć BABY GÓRĄ ale obraz ten mąci
      p .poseł Ewa Janik.Chociaż Partia Kobiet sie nie zarejestrowała to mam apel do Wyborców, by głosowac na kobiety niezależnie na jakiej są liscie.Będzie mniej kłótni, mniej konferencji prasowych, a wiecej solidnej pracy.
    • Gość: Niepartyjny Pamiętajcie "podziękować" Halinie Rozpondek!!!!!!! IP: *.chello.pl 29.09.07, 17:10
      Skoro ona ona nie chciała być prezydentem Cze-wy i praktycznie nie
      zrobiła kampanii..
      To my nie chciejmy jej w Sejmie i praktycznie nie oddawajmy na nią
      głosów.
      Głosujcie na jaką partię chcecie, ALE NIE NA HALINĘ KTÓRA NAS
      ZDRADZIŁA!!!
      • Gość: hello "chello" Re: Pamiętajcie "podziękować" Halinie Rozpondek!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 17:18
        Bzdury piszesz, na jaką skalę zrobiła kampanie - to widać z środków wydanych przez jej komitet. No cóż nie miała poparcia kościoła- a to było w drugiej turze bardzo ważne.
        A tak nawiasem kampania (przynajmniej dla mnie) nie zależy od ilości plakatow i bilbordów, jeżeli nazwiska są znane. A Wrone i Rozpondek znali wszyscy. Potem - to już kwestia wyboru.
      • Gość: one Re: Pamiętajcie "podziękować" Halinie Rozpondek!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 17:52
        Halynka daj sobie już spokój to jest żenada, weź się za ogródek lepiej Ci to
        wychodzi.
    • Gość: koles bleeeee IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.07, 09:58
      Giżyński , Grzesik i Piechta do wywalenia nieroby, a na kogo tu
      głosować stara gwardia musi odejść i tyle ale nie żeby ci nowi byli
      kumplami z osiedla dopóki tym krajem będą żądzić nieudolni prawnicy,
      a nie, udolni ekonomiści to będą nas ewakuować ze szpitali granat i
      spokój z darmozjadami.
    • Gość: Andd Dwa poselskie lata. Chude czy tłuste? IP: *.eranet.pl 30.09.07, 22:23
      A ja sądzę,że jest ich za dużo. Tylko zmniejszenie ilości
      wybieranych posłów może wpłynąć na ich jakość.Żaden z
      dotychczasowych nie okazał się postacią.
      • Gość: ja Re: Dwa poselskie lata. Chude czy tłuste? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.07, 22:29
        Otóż trudno zostać postacią w tym politycznym zgiełku! Ja uwazam, obserwujc działania posłow ,że ich dokonania są ważne z punktu widzenia miasta i regionu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka