Dodaj do ulubionych

Organizacja AIESEC

13.10.07, 18:23
Czy jest tu ktoś kto należy do organizacji AIESEC? czy trudno jest sie do niej
dostać? w czasie kiedy wybierani są członkowie ze wszystkich kandydatów.
Obserwuj wątek
    • Gość: student Re: Organizacja AIESEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.07, 21:05
      Ja znam jedna osobe osobiscie ktora nalezy do tej org.
      jesli chcesz wiedziec cos wiecej lub chcesz zeby sie z toba skontaktowala to
      podaj jakies swoje namiary pogadam z nia i moze zadzwoni i sie jakos dogadacie:D
    • Gość: Jacek Re: Organizacja AIESEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.07, 23:58
      Cześć

Działam w AIESEC już od ponad 2 lat i przyznam, że była to jedna z lepszych rzeczy jakie spotkały mnie w czasie studiów. Niesamowity rozwój ( dziesiątki szkoleń i konferencji ), praktyki międzynarodowe i sieć znajomych na całym świecie... Ale do rzeczy :-)

Można się dostać całkiem łatwo. Właśnie teraz ma miejsce rekrutacja, termin przesyłania aplikacji upływa w poniedziałek, 15. października, o godzinie 20:00. Potem mają miejsce grupy zadaniowe oraz rozmowy kwalifikacyjne. Całość ma na celu bliższe poznanie kandydatów, ich kompetencji oraz możliwości. Bardziej liczy się to kim jesteś, jaki masz potencjał niż to co już osiągnąłeś - każdy ma więc szanse :-)

W razie pytań polecam stronę www.czestochowa.aiesec.pl lub maila czestochowa.pl@aiesec.net. Jakby co możesz też pisać tutaj, postaram się odpowiedzieć w miarę możliwości :-)

Pozdrawiam i zachęcam do skorzystania :-)
      J.
      • Gość: Orcs19 Re: Organizacja AIESEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 00:08
        Hej :) wysłałem podanie wczoraj :) W czwartek była prezentacja u mnie na uczelni
        i naprawdę mi sie spodobało to wszystko co tam członkowie powiedzieli i fajnie
        by było się dostać i zrobić coś fajnego :)
        • Gość: Jacek Re: Organizacja AIESEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.07, 00:19
          Miło to słyszeć. Niedługo się pewnie spotkamy :-)
          • Gość: Orcs19 Re: Organizacja AIESEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.07, 00:29
            Dokładnie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka