lookas7 16.10.07, 17:32 Podała PAP i wprost: www.wprost.pl/ar/115839/Na-tasmach-CBA-jest-posel-PO-Wojciech-Picheta/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byłyPlatformers PO_seł Wojciech Picheta w układzie korupcyjnym!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 17:36 szok i przerażenie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pielęgniarka Re: PO_seł Wojciech Picheta w układzie korupcyjny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 18:52 doktorom zawsze mało, pokazały to ostatnie wydarzenia na Parkitce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roman24 Re: PO_seł Wojciech Picheta w układzie korupcyjny IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.07, 20:18 zamieszany z sprawę posłanki PO pani Sawickiej która opowiadała o prywatyzacji szpitali i że można zrobić dil. Gratuluje PO świetnych kandydatów. Na pewno w Częstochowie zrobicie rewelacyjny wynik. Chyba całą waszą bandę z Matką Chrzestną Rozpondkową trzeba będzie wypalić rozżarzonym żelazem z Częstochowy. Szpitale miejskie bez długÓw? artykół GW z 15.10.2007 W szpitalach przy ul. św. Barbary, Mirowskiej i Mickiewicza trwają strajkowe niepokoje, tymczasem stanęły one przed niepodważalną szansą wyjścia na prostą. Przeczytaj artykuł » Dodaj swoją opinię Kto zrobił długi?? Sztolcman kandydat PO do Sejmu? Mam pytanie do PO w Częstochowie czy to prawda, że dr Sztolcman który kandyduje do Sejmu RP był dyrektorem Miejskiego Szpitala w Częstochowie? Aż do chwili obenej jest przecież zastępcą dyrektora? Czy ten polityk PO jest odpowiedzialny za zadłużenie szpitli częstochwskich? Czy ten funkcjonariusz PO jest członkiem zespołu przygotowującego prywatyzacje szpitala w Częstochowie? Czy ten zespół konsultował prywatyzacje częstochowskiego szpitala z zespołem posłanki PO pani Sawickiej która opowiadała o nim w wywiadzie udzielonym dla Centralnego Biura Antykorupcyjnego? Mam nadzieje że częstochowska lewica nie zgodzi się na prywatyzacje miejskich szpitali!!! Rządamy wyjaśnienia skali zadłużenia miejskich szpitali. Czy nie było prowadzonej celowej działalności w celu zadłużenia szpitala żeby go sprzedać za 1zł? Przypominam, że PO była w koalicji z Tadeuszem Wroną a Posłanka Rozpondek była Wiceprezydentem odpowiedzialnym za rozpoczęcie remontu kamienicy Aleja 24 który miał kosztowac 4 miljony a kosztował 16 miljonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobi Re: W. Picheta nr na liście PO w układzi ekorupcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 19:14 skandal! za to wystąpienie polityczne CBA zagłosuję na PO zamiast na PIS choć miałem taki zamiar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: W. Picheta nr na liście PO w układzi ekorupcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 19:59 myszkowianie macie do wyboru PO czyli zkorumpowanego Pichetę lub młodą sympatyczną , pracowitą , uczciwą kandydatkę zPiS paniąJadwigę Wiśniewską. motto-oliwa sprawiedliwa zawsze na wierzch wypływa .Pani POseł jesteśmy z Panią tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: W. Picheta nr na liście PO w układzi ekorupcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 20:14 Jeżeli pani poseł jest taka uczciwa, to skąd po dwóch latach "posłowania" miała 300.000zł na swoją kampanię? Kto za tym stoi? Z oświadczenia majątkowego nie wynika, że skromne oszczędności wystarczyły na tak agresywną kampanię.Ogólnie wiadomym jest, że limity dla kandydatów PiS-u w okręgu częstochowskim wynoszą ok. 20.000zł.Kto zatem sponsoruje PIS w Myszkowie? Czy to tylko zbieg okoliczmości, że pan Picheta jest też z Myszkowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świadomy wyborca W. Picheta kandydat na ministra zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 22:00 Picheta na ministra zdrowia i skończy się problem służby zdrowia. Leczyć się będą sami bogaci, a motłoch szlag trafi i PO problemie. Gratuluje PO lidera i wspaniałych kadr... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS-anka Re: W. Picheta kandydat na ministra zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 22:41 Ha ha no to Szymon PiS się cieszy, a Halina ma PO wyborach. Jesli pani ta nie potrafi stworzyć dobrej listy to co robi na miejscy lidera. Może trzeba fotel oddać komuś młodszemu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powiec Re: W. Picheta kandydat na ministra zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 23:06 Wszyscy posłowie, czy to w PO czy w PIS znajdują sie na pierwszych miejscach i to nie zależy od miejscowych liderów. My chcielismy akurat inaczej. Natomiast - przestańcie krzyczeć -o posle Pichecie to są tylko domysły medialne. Nikt mu niczego jeszcze nawet nie zarzucił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no no Re: W. Picheta kandydat na ministra zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 23:09 A PO-wcy nadal sie zwalczają- bo ani PIS-owi, ani LID-owi nie zależy na tym, kto bedzie pierwszy na listach PO. A nawiasem mówiąc to p. Rozpondek i tak jest najjaśniejszą gwiazdą w częstochowskim PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: W. Picheta nr na liście PO w układzi ekorupcy IP: *.centertel.pl 17.10.07, 07:47 A w czym ta Pani jest tak uczciwa?! I nie przesadzajmy z tą młodością! To, że ktoś podczas kampanii na bilbordach jest retuszowany i z wyglądu robi się na świętego i cnotliwego to nie znaczy, że tak jest! Otwórzcie oczy! I od kiedy to PiS-owca wspierają ludzie z SLD, SdPL lub PSL? Biorę jej ulotkę z 2005 roku i czytam, że Panią Wiśniewską wspierają Zofia Jakubczyk (SLD), Jacek Ślęczka (PSL), Stanisław Błoński (PSL), Mariusz Morawiec (SdPL) Leonard Jagoda (UW,UD), Joanna Kołodziejczyk (SLD). Czy to PiS-owcowi przystoi żeby popierali go ludzie dawnego - jak oni to nazywają - "układu"?! A tak na marginesie czy to nie dla syna Pani Joanny Kołodziejczyk wybłagała ostatnio Pani poseł pracę w ARiMR jako Kierownika Biura w Myszkowie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi No i gdzie tu wątek korupcyjny ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.07, 22:02 No i gdzie tu wątek korupcyjny ? A pro po szpitala w Myszkowie to jeżeli dobrze pamiętam jako jedyny w regionie był na plusie . Ślepy atak wściekłego PiS - u , ot wszystko ! Będą jeszcze kolejne "bomby" przez kilka dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt niegodziwość IP: 195.205.202.* 16.10.07, 23:35 To co zrobiło dzisiaj CBA nie można inaczej nazwać. fakt - dowody mocne; fakt - postępowanie "posłanki" ohydne. Niegodziwością jest natomiast ferowanie PUBLICZNYCH wyroków przed kamerami i przed podjęciem jakichkolwiek działań prawnych (aresztowanie; przesłuchanie; wyrok niezawisłego sądu). Tłumaczenie, że jest to osoba publiczna - mocno zastanawiające. Przecież w kraju prawa i sprawiedliwości takie postępowanie jest niedopuszczalne. Wy forumowicze już skazaliście tą osobę. Mało tego - na podstawie donosu prasowego skazaliście już następnego osobnika. Zakrawa to na społeczny LINCZ. Nie mam zamiaru nikogo z nich tu bronić. Przeraża mnie to, że znowu w naszym kraju można bezkarnie w tak pokazowy sposób skazywać ludzi. To już było i miałem nadzieję, że już nigdy się nie powtórzy. Niestety pęd do władzy jest tak silny, że znikają wszelkie opory moralne. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neiźle Niegodziwość to to, co robią takie męty w PO... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 01:08 Tu są 2 wątki! Jasno i otwarcie pani Sawicka mówi, ile trzeba posmarować jej, ile trzeba dać na PO. To jest scenariusz oszustw wyborczych na wielką skalę, o wile większy od afery Rywina!!! Drugi to scenariusz prywatyzacji szpitali również na wielką skalę, niczym prywatnego folwarku ludzi z PO i ich kolesiostwa! Jak się okazuje już część szpitali w woj. lubuskich, dolnśląskim i zachodnipomorskim różowi baronowie PO mieli przeznaczyć potem na prywatne uzdrowiska, przygotowane niemal wyłącznie pod klienta niemieckiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Niegodziwość to to, co robią takie męty w PO. IP: 195.205.202.* 17.10.07, 13:09 "neiźle" weź i rusz trochę swoje zwoje mózgowe. Głowa i to co w środku nie służy tylko do trzymania włosów. Chciałbyś może być posądzony o złamanie prawa i ostatecznie osądzony bez sądu? O tym mówiłem i pisałem. Odnośnie sprywatyzowania służby zdrowia mam swoje zdanie. Jeżeli sąd uzna panią S. (tak powinno być przekazywane do prasy przed ostatecznym wyrokiem sądu i bez jego zgody) za winną korupcji to pierwszy nazwę ja złodziejką. W państwie prawa to jest postępowanie zgodne z etyką. Pomówienia i Socjalizm jeszcze do tego nie dorósł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ort Re: Niegodziwość to to, co robią takie męty w PO. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 22:42 wg twojej logiki sprawa Rywina była przestepstwem, którą naruszył p. Michnik, bo nie dość, że o tym nic nie mówił przez 8 m-cy to jeszcze nie czekał n awyrok sądu! Póknij się w łeb matole! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: W. Picheta nr na liście PO w układzi ekorupcy IP: *.centertel.pl 17.10.07, 07:28 Ale im ciekawy pomysł zreformowania służby zdrowia przyszedł!!! A wydawało się, że w Polsce już poprzednie ekipy ukradły wszystko co się dało :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Ten wywiad wiele wyjaśnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 07:55 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4584765.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jz Re: Ten wywiad wiele wyjaśnia IP: 212.160.172.* 17.10.07, 09:01 No.. Wyjaśnie wiele, że w PO wystarczy się pokręcić wokół dowolnego posła - i mamy pazerny materiał na łapówkarza - przestępcę. By żyło się im LEPIEJ, WSZYSTKIM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baczny obserwator Re: Ten wywiad wiele wyjaśnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 09:19 Wychodzi, że w PO sami "biznesmeni" co to na państwowym majątku chcą zrobić fortuny, liberałowie co to Polskę chcą sprzedać Niemcowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki no i PO_płynął nr 2 na liscie Plandeki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 09:19 Oligarchicznej wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4585214.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j23 Re: no i PO_płynął nr 2 na liscie Plandeki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 09:59 szpital PO okazyjnej cenie kupię PO wyborach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: W. Picheta nr na liście PO w układzi ekorupcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 10:51 maks pisze bzdury jak pitera ,z zazdrości a w Myszkowie wszyscy wiedzą jakie są walory pani poseł ,jej kampania nie jest wcale wieksza a tym samym droższa od innych, reszta jej przyszłego sukcesu to tylko efekt jej cięzkiej pracy i inteligencji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Jaskóła Re: W. Picheta nr na liście PO w układzi ekorupcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 11:05 Panie Picheta - jeśli istotnie odegrał Pan taką rolę, to jest Pan wpisującym się w sformułowanie Fallacii "Gnojkiem Politycznym". Wyrażam żal, że tacy ludzie jak Pan startują w wyborach Z LISTY partii mnie blisiej. Powinien Pan mieć odrobinę honoru i ustąpić z listy PO! Mam nadzieję, że nie znajdę tam Pana nazwiska. Szok i bezradność! Gratulacje dla Zarządu PO, że szybko [wbrew opiniom Kamińskiego] zareagowała na tego człowieka! Dość w polityce drobnych cwaniaków - NIEZALEżNIE OD PARTII POLITYCZNEJ! Odpowiedz Link Zgłoś
tardus Re: W. Picheta nr na liście PO w układzi ekorupcy 17.10.07, 13:27 Zdecydowanie popieram!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko S-F PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 15:24 Panie Tomku nie sądż Pan aby nie być sądzonym. PO daje sobą manipulować i po raz kolejny Donald pokazuje, że brak mu jaj ! Macherem nr 1 od służby zdrowia, doktorek z Myszkowa od roku będący posłem ? To prawdziwe S-F PiS przyjete przez niektórych jak film dokumentalny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Jaskóła Re: S-F PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 15:35 ale są wątpliwości co do Pani Sawickiej - wiem, że to atak - PIS robi to w sposób układny, przemyślany, ale powtarzam są wątpliwości a w POLITYCE nie może ich być! Jest mi tylko przykro, że jedyna partia, która chce naprawdę zrobić coś dobrego dla mojego kraju, moich dzieci, aby za kilkanaście lat nie emigrowała jest tak uderzana. Ale w tym wypadku największe pretensje nie powinny być skierowane do Tuska - zareagował jak "mąż stanu" - szybko i zdecydowanie. Zareagował tak, mimo, że wiedział będzie to wykorzystane przeciwko niemu. Za to właśnie ceniłbym Tuska, a nie potępiał go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Jaskóła Re: S-F PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 15:39 całość postu ale są wątpliwości co do Pani Sawickiej - wiem, że to atak - PIS robi to w sposób układny, przemyślany, ale powtarzam są wątpliwości a w POLITYCE nie może ich być! Jest mi tylko przykro, że jedyna partia, która chce naprawdę zrobić coś dobrego dla mojego kraju, moich dzieci, aby za kilkanaście lat nie emigrowała jest tak uderzana. Ale w tym wypadku największe pretensje nie powinny być skierowane do Tuska - zareagował jak "mąż stanu" - szybko i zdecydowanie. Zareagował tak, mimo, że wiedział będzie to wykorzystane przeciwko niemu. Za to właśnie ceniłbym Tuska, a nie potępiał go! Nie uważam się za zmanipulowanego - Sawicka ewidentnie chciała i został skorumpowana. Jakaż to różnica czy w prowokacji CBA, czy w realu? Nie ma żadnej! Innymi słowy PO wygrało - szybko i bezwzględnie wyrzucając ją i Pichetę z PO. Zaapelowałby do wyborców, aby właśnie to uznać za dowód dojrzałości PO - i wreszcie o głosowanie na PO w Częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody moherek Tylko sie pan nie rozpłacz, Panie Jaskóla:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 15:53 Co Pan chce zgotować swoim dzieciom? Tylko PiS gwarantuje walkę z korupcją, którą aż kipi PO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Jaskóła Re: Tylko sie pan nie rozpłacz, Panie Jaskóla:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 15:59 No ... nie rozliczony koalicjant Giertych, Putra z aferą o której pisano ... I MOJA OSOBISTA SPRAWA - Panie co to za Prawo i Sprawiedliwość, kiedy dla spółki Srebrna zoo, która wydawała Nowe Państwo zapisałem artykuł - Juan Carlos - Ojciec przemian" w ... 1997 roku i DO DZIś PIENIęDZY NIE WIDZę - 300 OBIECANYCH ZłOTYCH. I to Pan prawem nazywasz? A może sprawiedliwością? Artykuł poszedł - zatem mamy do czynienia z KRADZIEżą INTELEKTUALNą .. I CO GłUPIO CI POSZłO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Tylko sie pan nie rozpłacz, Panie Jaskóla:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 16:00 NADĘTY BUFON Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody moherek Re: Tylko sie pan nie rozpłacz, Panie Jaskóla:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 16:02 1997 rok powiadasz? Czyżby wtedy już rządziło PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Jaskóła Re: Tylko sie pan nie rozpłacz, Panie Jaskóla:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 16:16 Znasz Pan spółkę Srebro - później Srebrna zoo? To wydawca "Nowego Państwa" - spółka braci Kaczyńskich - udostępnione masz Pan nazwisko, tytuł artykułu, roku wydanie kwietniowe z Buzkiem na czele po 100 dniach istnienia jego rządów. Zatem sprawdź Pan sobie, czy zapłacili mi za artykuł? Czy zatem można to nazwać? Jak nie kradzieżą intelektualną? A czy rządziło PIS - nie mogło "żelmenie", gdyż nie istniało - istniało za to PC - AWS, które wspierało rząd Buzka, a Jarosław Kaczyński wchodził z mandatem do Sejmu z listy ROP - u. Zatem nie takie rozmowy ze mną dobrze - tylko bardziej merytorycznie proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młody moherek Re: Tylko sie pan nie rozpłacz, Panie Jaskóla:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 16:26 a co wtedy robił Tusk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Jaskóła Re: Tylko sie pan nie rozpłacz, Panie Jaskóla:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 16:42 Tak samo współpracował z tym rządem i dobrze, ponieważ rząd Buzka był jednym z najlepszych w naszej transformacji. A poza tym i tak uważam, że PO wygra w Częstochowie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PPAWEł Re: Tylko sie pan nie rozpłacz, Panie Jaskóla:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 23:21 TYLKO DZIęKI NIEMU NIE MAMY WOJEWóDCTWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: Tylko sie pan nie rozpłacz, Panie Jaskóla:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 16:20 dla tego goscia PIS rzadzil od zawsze,jedyna sluszna partia to Platforma Oligarchiczna, do PIS zieje do ninawiscia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tylko sie pan nie rozpłacz, Panie Jaskóla:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 00:05 w 1997 nie było PiS-u ale PC, ciekawe jak Pan uczy na historii i WOSie, skoro takie błedy faktograficzne, sprawa matur zagrozona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Jaskóła Nie kompromituj się młody człowieku ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 06:04 Owszem nie było w 1997 roku PiS, lecz PC [wcześniej] PC AWS ... Chłopcze ... PiS powstał jako zarejestrowana partia w czerwcu 2001 roku - gdybyś był moim uczniem to sprawa matur byłaby uratowana a dla Ciebie taka informacja oczywista ... odsyłam do dokumentów rejestracyjnych Sąd Okręgowy dla miasta warszawa - Mokotów [jedyny sąd, który dokonuje rejestracji partii politycznych]. Komitet wokół Lecha Kaczyńskiego - obecnego Prezydenta RP powstał w marcu 2001 roku. Zanim cokolwiek napiszesz sprawdź - UPEWNIJ się - ponieważ próbując ośmieszyć mnie, ośmieszasz siebie samego. Gdybym, się pomylił to napisałbym o pomyłce - przyznaję się do błędów, ale o dacie założenie mówił całkiem niedawno [dla wszystkich niewiedzących] sam lider Jarosław Kaczyński. Zatem dla Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Jaskóła PI S powstał w2001 roku. ... :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 06:26 gdybyś miał jednak wątpliwości [zdrowe podejście - krytyczne] to wklejam link ze STRONY INTERNETOWEJ PRAWA I SPRAWIEDLIWOŚCI ...!!] www.pis.org.pl/unit.php?o=partia I owszem partia ta [podtrzymuję moją wersję] powstała w 2001 roku ... i co łyso Ci? I jak tam Twoja matura ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Tylko sie pan nie rozpłacz, Panie Jaskóla:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 16:00 Gwarancje było widać kiedy faktycznie korupcja nie była ustawiana przez CBA i dwaj panowie z kasą w teczce zostali aresztowani przed siedzibą Ministerstwem Sportu aby przypadkiem tej teczki nie poóżyli na biurku w czyimś gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttc Re: czy Pan już zapomniał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 22:52 Co głosił i obiecał Tusk i jego przyjaciele n apocz. lat 90-tych ub. wieku!???? Ja pamiętam dobrze do dziś te hasła na plakatach KLD: "Milion miejsc pracy!" i co z tego wyszło? Milion nowych afer, tak się mówiło o Lewandowkim, czy Bieleckim. Teraz p. Tusk przypomina zwykłego populistę, który nie różni się niczym od ... Leppera sprzed 10 lat! Kto, jak nie Lepper mówił o podwyżkach artykułów spożywczych, o budżetówce? Wystarczy spytać Tuska? Czy w związku z tym jest za państwową interencją i kontrolą cen???? Czy może juz zapomniał co to podaż i popyt? A może nie wie co to sa giłedy towarowe, okresowe (sezonowe) wahania cen? A może zajmuje się zarządzaniem ryzykiem i przewidzial w tym roku % udział przymrozków w zniszczeniu kwiatów owoców??? Dlaczego w programie PO raz jest prywatyzacja (ja mam do dzis wersję z maja 2007!!!!) i jest tam wyraźnie napisane, że celem jest prywatyzacja placówek zdrowai , w tym szpitali!!! Jestem za prywatyzacją, ja wielu ludzi w kraju. ale nie za przysłowiową zlotówkę! A pan Tusk co???? Boi się na wet ze swoją ekipą na ten temat mówić, jak w debacie z Kwasniewskim! Tusk nie jest liberałem! To populizm w największym wydaniu i wcale nie bronię tu sPISkowców, bo ci jeszcze więcej populizmu zasiewają w ludzkie umysły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolnościowiec Przekręciaże z PO wcale mnie to nie dziwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 15:57 Najgorsze że pseudo-liberałowie z PO tą sprawą podkopują idee prywatyzacji. UPR jest jedyną partią która od zawsze walczy o to aby każda prywatyzacja odbywała się na zasadach otwartej licytacji. Należy skończyć z podejrzanymi tajnymi przetargami, dzięki którym chcą się bogacić ludzie pokroju Piskorski, Picheta, czy Sawicka. Obstawianiem CBA całego kraju przez PiS też nie jest rozwiązaniem, a jedynie walką ze skutkami przepisów przetargowych, które są korupcjogenne i to przetargi należy zlikwidować. Dotyczy to też różnych przetargów na usługi dla państwa. Otwarta licytacja jest najlepszym wyjściem. Głosuj na kandydatów UPR z listy nr 3 KW LPR W Częstochowie z UPRu jest Stefan Kramarski, Pozycja nr 2 Skończmy z niejasnymi powiązaniami biznesu z polityką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebo Re: Przekręciaże z PO wcale mnie to nie dziwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 16:01 uzgodnij wersje z koalicjantem czyli LPR bo się mocno różnicie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolnościowiec Re: Przekręciaże z PO wcale mnie to nie dziwi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 16:23 Ja nie jestem członkiem UPRu, jedynie sympatykiem. Z tego co się orientuję to ta koalicja ma na celu wprowadzenie po raz pierwszy po wielu latach kandydatów UPRu do sejmu. Po wejściu UPR się najpewniej od Ligi odłączy, chyba że uda się zmienić trochę poglądy Giertychowi. Pamiętaj, że Korwin od 17 lat powtarza to samo wątpię aby teraz zmienił zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czestochowa Re: W. Picheta nr na liście PO w układzi ekorupcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 17:00 To jest nasze miasto :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smuga Re: W. Picheta nr na liście PO w układzi ekorupcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 17:16 I dlatego zagłosuję wbrew CBA i klonom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: W. Picheta nr na liście PO w układzi ekorupcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.07, 23:29 I słusznie smugo, ja też. Natomiast nie wzyscy wiedzą, że to tylko sam poseł może wycofać sie z listy i nikt wiecej na to nie ma wpływu. Jest taka prawna zasada,że wycofuje sie z listy albo sam kandydat, albo skreslają go, kiedy .... umrze. Innych mozliwości nie ma. Ani Tusk, ani Rozpondkowa nie mogą tego zrobić. Takie jest prawo w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnich Re: W. Picheta nr na liście PO w układzi ekorupcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 00:12 teraz i Tusk i Picheta będą udawać, że jest on kandydatem bezpartyjnym wykluczonym z PO, ale głosy oddane na pichetę liczyc sie będą dla Platformy, bo z jej listy startuje. Panie Tusk, toć to zwykła obłuda i oszukiwanie ludzi, wstyd. Jaki mąż stanu taki i wybieg, by tylko wygrać i sie obłowić. By żyło sie lepiej, Platformie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andryej Re: W. Picheta nr na liście PO w układzi ekorupcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 08:59 ale jaja nie wiedzialem o tym ale wymyslili a po po wyborach bedzie jesli wygra PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: W. Picheta nr na liście PO w układzi ekorupcy IP: *.sti.net.pl 18.10.07, 10:39 No to padł Odpowiedz Link Zgłoś