anawoj 23.10.07, 12:42 Byliscie tam kiedys na weselu? ile osob sie tam miesci, zeby nie bylo ciasno? ogolne wrazenia? Bede bardzo wdzieczna za kazda konstruktywna opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Sala weselna BEATA IP: 80.54.173.* 23.10.07, 14:00 witaj, my tam mamy swoje wesele w kwietniu 2008 na 100 osob to bedzie bez scisku;) gdyz sala jest na 140 osob ale wtedy wiadomo jak sledzie w beczce;)Slyszalam ze pani Beata zwraca na drugi dzien jedzienie, ze obsluga ok. no oczywiscie zobaczymy jak bedzie! pozdrawiam i zycze szczesliwgo wyboru:) Odpowiedz Link Zgłoś
anawoj Re: Sala weselna BEATA 24.10.07, 11:35 czy na pewno mowimy o tej samej sali? Sala BETATA na wrzosowej jest na 200 osob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Pablo Re: Sala weselna BEATA IP: *.iplus.com.pl 24.10.07, 11:42 miałem tam weselicho już jakiś czas temu na 180 osób - według mnie to absolutne maksimum - 200 osób wg mnie to lekka przesada a 100 może jeździć na rowerach bo jest za luźno. Jedzenie ok, obsługa ok, gospodarze ok - i Beata i "syn Saddama". Po weselu faktycznie zwracają "nadwyżki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Sala weselna BEATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 13:35 Z tym jedzeniem to różne opinie słyszałam. Moja znajoma przez kolejne 3 lata była tam na różnych impezach, typu wesele studniówka, i podobno za każdym razem podają to samo. Czy smacznie to zależy od indywidualnego gustu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Sala weselna BEATA IP: *.48.inds.pl 24.10.07, 17:47 Hejka, Kiedys, jakis czas temu, pracowalem na tej sali jako kelner. Nie bylem jednak typowym pracownikiem tej sali, tylko znajomym barmana, ktory to poprosil mnie abym zajął się wódką i napojami na stole. Z obsługą tej sali bardzo dobrze się pracowało, mili ludzie, kulturalni, nie bylo zadnych prolemow. Od "kuchni" (dosłownie i w przenosni :) wszystko wyglada ok. Jesli nic nie zmienilo sie od tego czasu kiedy tam bylem (jakeis 2-3 lata) to bardzo polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Sala weselna BEATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.07, 19:27 byłem tam na weselu w na początku roku.totalna porazka.jedzenie słone , .Sala ok.jak duża remiza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Sala weselna BEATA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 23:09 byłam tam 5 lat temu na weselu- ogólnie jest tam ładnie- ale jak dla mnie zbyt ogromna ta sala.Wesele było na 150 osób i poważnie było sporo luzu. I cały czas jest bardzo widno:/ Jak dla mnie- trochę bez klimatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Sala weselna BEATA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.07, 01:38 byłam na sali w Beacie około 3 tygodni temu. Wesele było na 140 osób i było jeszcze troche miejsca na parkiecie. Nikt nie siedział jak śledź. Jesli chodzi o obsługe bardzo miła. Sala dość ładna....natomiast jedzenie , ja miałam wrazenie ze ktos hce zaoszczedzic. Poniewaz smieszne jest to że jedzac ciepły posiłek , gdzy odchodziłam na moment od stołu przychdzac juz go nie miałam . Generalnie miesą które było podawane na paterach w czasie obiadu , w bardzo dużych ilościach zostało...kelnerzy wszystko wynosili, natomiast my bilismy głodni bo zimna płyta nie była rewelacyjna. To takie moje zdanie na temat tej sali..ogólnie jest troche przereklamowana. Odpowiedz Link Zgłoś
anawoj Re: Sala weselna BEATA 25.10.07, 13:41 dzieki za wszystkie opinie. chyba jednak zaryzykuje, bo w cz-wie nie ma za duzo sal na 170 osob, a beata prezentuje sie chyba najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Pablo Re: Sala weselna BEATA IP: *.iplus.com.pl 26.10.07, 11:29 Z tym wynoszeniem mięsa masz rację. Kelnerzy faktycznie przynoszą pełne patery mięsiwa, które zaraz po nałożeniu sobie przez gości jednego kawałka (bo przecież nikt nie będzie się rzucał od razu na 3 sztuki) są zabierane (?!) Więc radzę albo zastrzec, żeby obsługa zostawiła mięcho na stołach albo powiedzieć gościom żeby od razu rzucali się na trzy schabowe :-) Odpowiedz Link Zgłoś