nowi-jka 28.10.07, 11:34 często leci w radio ale nie na tyle zebym usłyszała wykonawce, jest częściowo po angielsku a częściowo po francusku, spiewa ja taki ochrypniety gość z babką Pomożecie?? :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hehe Re: co to za piosenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.07, 11:49 Dumka na dwa serca Miecio Szczesniak Edyta Gowniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: co to za piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 12:50 tak tak to na pewno na piosnka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: co to za piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 13:05 Czy to ta , zobacz na www.re-reserved.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowi-jka Re: co to za piosenka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.07, 17:01 Nie to nie ta, ale dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
segel Re: co to za piosenka 28.10.07, 17:15 Jeśli często leci w radio, posłuchaj sobie RMF, a jednoczesnie miej włączoną stronę RMF www.rmf.fm/. U góry strony, w czasie odtwarzania piosenki znajdziesz informację, co właśnie grają, co grali przed chwilą i co zagrają za chwilę. Jeśli często słyszysz tą piosenkę, to wystarczy godzina i będziesz wiedzieć, co to jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowijka Re: co to za piosenka IP: 80.50.242.* 29.10.07, 10:01 No ale jak na nia "czatuje" to jej nie graja, to nie z tych co to naokragło leci, chociaż kto wie moze juz wkrótce bedzie jej az "nadzbyt" :) Mam utrudniona spawę bo w pracy nie moge słuchac radia, a w domu jestem krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Może to Paris? (broń boże nie Hilton) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.07, 17:26 Wykonywał to Malcolm Maclaren i Catherine Deneuve.Piękna piosenka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś