01baca10 14.11.07, 17:02 Witam, zauważyłem lekki wyciek z chłodnicy w samochodzie. Znacie może jakiś warsztat, który by to zlutował, a może skleił (wydaje mi się, że to cieknie z plastiku z boku chłodnicy). Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Chłodnice samochodowe - gdzie naprawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 17:28 Polecam: Olsztyn ul. Zachodnia 5 tel. 034 3285090 tez mialem podobny problem i gosc szybko oraz fachowo to naprawil. Odpowiedz Link Zgłoś
01baca10 Re: Chłodnice samochodowe - gdzie naprawić 19.11.07, 16:01 ale sam wyciągnął chłodnicę czy trzeba mu zawieźć wymontowaną?? Pytam bo gdzieś znalazłem, ale chciał wymontowaną, a po co płacić dwum fachowcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Chłodnice samochodowe - gdzie naprawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 18:50 01baca10 napisał: > ale sam wyciągnął chłodnicę czy trzeba mu zawieźć wymontowaną?? > Pytam bo gdzieś znalazłem, ale chciał wymontowaną, a po co płacić > dwum fachowcom. A cos ty taki nierozgarniety, masz czlowieku podane numery telefonow to zadzwon i zapytaj sie a nie truj dupska na forum kretynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyzio Re: Chłodnice samochodowe - gdzie naprawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 18:57 01baca10 napisał: > ale sam wyciągnął chłodnicę czy trzeba mu zawieźć wymontowaną?? > Pytam bo gdzieś znalazłem, ale chciał wymontowaną, a po co płacić > dwum fachowcom. Zaraz tam ja za ciebie zadzwonie buraku i sie zapytam co i jak !! Dosc ze gosc podaje ci konkrety i namiary to ćwoku jeszcze dalej śmiecisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Chłodnice samochodowe - gdzie naprawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 19:01 01baca10 napisał: > ale sam wyciągnął chłodnicę czy trzeba mu zawieźć wymontowaną?? > Pytam bo gdzieś znalazłem, ale chciał wymontowaną, a po co płacić > dwum fachowcom. Analfabeto ! dmum czy dwom ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Chłodnice samochodowe - gdzie naprawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 22:13 Na ul. Konwaliowej nr210.Mlody i sprytny facet.Nie drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Chłodnice samochodowe - gdzie naprawić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 08:23 Gość portalu: Zbyszek napisał(a): > Na ul. Konwaliowej nr210.Mlody i sprytny facet.Nie drogo. To musisz jeszcze tam podjechać i zapytać się czy z wymontowaniem ?? Bo gość "dwum" nie będzie płacił ! Odpowiedz Link Zgłoś