samanalinie40 30.11.07, 07:51 Witam wszystkich serdecznie. Potrzebuję dobrego adwokata, sprawa jest bardzo ciężka. Proszę Was o pomoc. Jeśli moglibyście mi jakiegoś polecić z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: Adwokat pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 08:01 Napisz chociaż o jaki charakter sprawy chodzi bo tak to ciężko kogokolwiek polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
samanalinie40 Re: Adwokat pomocy 30.11.07, 08:17 Jest to sprawa karna, dokładnie nie wiem. Jeśli znasz kogoś kogo możesz mi polecić będę wdzięczna. nawiasem mówiąc, nie chodzi o mnie tylko o kogoś z mojej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Adwokat pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.07, 08:33 To w takim układzie polecam Mecenasa Michała Dziadkiewicza. Przyjmuje w kancelarii na ul. Kilińskiego 30/4. Mimo młodego wieku jest naprawdę dobry i bardzo sumienny. Chodzi na wszystkie sprawy. Mam nadzieje,że pomoże:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XiI Re: Adwokat pomocy IP: *.profiline.pl 30.11.07, 14:08 Na chwilę obecną nie udzielę Ci takiej pomocy, gdyż nie wiem czy będzie to w słusznej sprawie , a staram się pomagać osobom poszkodowanym , a nie jeszcze ułatwiać i bronić przestępców. Sorry za ostre słowa, ale Twoja dotychczasowa wypowiedź nie ukierunkowała mojej chęci pomocy. Trzymam się zasady - "po pierwsze, nie szkodź innym" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papuga Re: Adwokat pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.07, 00:39 a tyś się z jakiego wariatkowa urwał hmm??? adwokat jest od udzielania pomocy prawnej każdemu kto jej potrzebuje, a tak się głupio składa że zazwyczaj potrzebują ci co mają sporo za uszami ... palancie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Adwokat pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.07, 21:04 podobno Marek Łuczkiewicz to dobry karnista, znajomy był zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Adwokat pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.07, 14:23 Myślę,że adwokat Maciej Pilarz jest osobą godną polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ujjjjjjjjjjjjjjjjj Re: Adwokat pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 17:02 dość samoreklamy , wszyscy wymienieni sami o sobioe napisali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thor Kancelaria FIELD adw Jarosław Smolarek IP: 80.54.173.* 13.12.07, 22:44 Myślę, że może Ci pomóc mec. Jarosław Smolarek, Kancelaria Prawna Field, ul. Krótka 27A Odpowiedz Link Zgłoś