Gość: HUNTER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.03, 17:09 AZS ZAWSZE BEDZIE WIELKI !!!! RADZIA TRZYMAJ SIE !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majron To ilu mamy środkowych?? IP: *.realestate.net.pl / 10.0.3.* 20.08.03, 17:56 Z tego co widać to jest tylko 3 środkowych!! To za mało! Już w poprzednim sezonie z powodu luk w kadrze na środku musiał grać Grzesiu Szymański! Czyli na wyjście będzie Gołaś - Jurkiewicz, a w rezerwie Kokociński. A co gdy nie daj Boże któremuś z nich coś się stanie?! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redakcja sportowa do kibiców AZS!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.03, 23:28 Przychodzi prezes druzyny siatkarskiej na spotkanie z byłym działaczem i jego wspólnikiem byłym boskim siatkarzem. Prezes stwierdza:Mam problem! Mój nowy libero(były rezerwowy druzyny serii B )dobrze przyjmuje!Ale jest słaby w ataku,co mam zrobić?! Działacz i były zawodnik spadają z krzeseł (ze śmiechu). Pytanie: Myślicie,że to dowcip? NIE! Tak było naprawdę! zgadnijcie o którego prezesa chodzi!NAGRODA-karnet na nowy sezon. Odbiór u Tadeusz Iwanickiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor sportowy!!! w kule lecicie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.08.03, 10:56 w kule lecicie jakie karnetu ???co wy ktos tun w jajo robi wszystkich a wy chcecie wierzyc??hehehhehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoolies Re: w kule lecicie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 17:07 W Częstochowie liczy się Tylko Raków AZS co to wogóle jest , co wy sobą prezentujecie pozerzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radzia Re: Pamapol AZS kompletuje skład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.03, 13:09 Kto ty jestes??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRZESIU AZS Re: Pamapol AZS kompletuje skład IP: *.inds.pl 21.08.03, 15:08 WISNIA FANS AZS CZESTOCHOWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seal Re: Pamapol AZS kompletuje skład IP: *.uw.lublin.pl / *.gazeta.pl 21.08.03, 15:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Pamapol AZS kompletuje skład IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 21:22 zapomnieliscie o Jacku Piciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyLISOWSKI LISOWSKI POD SĄD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 11:03 CO ON ZROBIL Z AZS-U ZEBY NIE BYLO ANI 1 ZAWODNIKA Z REPREZENTACJI A JESZCZE PARE LAT TEMU REPREZENTACJA NARODOWA TO BYL AZS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rozalka Re: LISOWSKI POD SĄD IP: 195.116.246.* 03.09.03, 12:49 Na pocieszenie pozostaje fakt, że prawie cała reprezentacja to byli gracze AZSu. Niestety z naciskiem na "byli"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AZSiak do T. Iwanickiego IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.03, 22:04 Mialo być tak dobrze, tylu wspaniałych kandydatów na prezesa i co teraz? Dzięki Lisowskiemu i Dziubale po raz pierwszy od 13 lat w kadrze nie ma ani jednego zawodnika AZS-u. Ciekawe kto będzie grał w klubie na środku bloku? Jurkiewicza czeka operacja łąkotki i prawdopodobnie zagra dopiero w styczniu. Proponuję żeby do kadry zespołu dołączyc wspanialych zawodników: Lisowskiego- rozgrywający, Dziubała-libero i Iwanicki-środek bloku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyTeresa Re: do T. Iwanickiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.03, 23:31 I Tereska jako rasowy atacker. Pozdrowienia od calego klubu kibica ty.............................. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazmen Re: Pamapol AZS kompletuje skład IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.03, 15:22 to wszyskto jest bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cancer Re: Pamapol AZS kompletuje skład IP: 140.171.124.* 09.09.03, 10:32 Do prawdziwych kibiców AZS . Mam pytanie ,czy to ktoś od was tak napina się na forum w dyskusjach o debilu , który wpadł na boisko i klepnął bramkarza? Zauważyłem ,że nikt ze zwolenników Rakowa nie bluzga na was , gdy prowadzicie dyskuję na swoje tematy . Raków , był , jest i będzie i tego kilku ośmieszających się napinaczy nie zmieni , a mogą oni doprowadzić do tego , czygo na pewno nie chcecie . To jak , jest ??? To wy , czy to jakieś podkładające się wypierdki nie mające pojęcia o kibicowaniu. Pozdrowienia . WIECZNY RAKÓW !!! Odpowiedz Link Zgłoś