Gość: 1921 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.08, 00:17 Pokażmy się z dobrej strony. Zabierz kolegów! DO zobaczenia na Limance! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nana Re: Sobota 14.00 wszyscy na WIDZEW! IP: *.strefa.com 13.03.08, 20:39 Ale odzew,ho,ho,prawdziwe tłumy już tam walą :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty rts Re: Sobota 14.00 wszyscy na WIDZEW! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.08, 22:08 Ty sie lepiej nie wymądrzaj tylko naucz tych swoich pejsów jak sie pisze UGIĄĆ ! chyba ze to ty pisałeś UGIĄŚĆ buahah! pochowane inteligenciki za dychę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko Rakow Widzew ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.08, 23:53 Widzew, Widzew, to ten klub który nie awansował do I ligi mimo że kupował mecze ? Zdolniachy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Widzew ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.08, 11:55 WIDZEW - Większość Ich Dojeżdża Ze Wsi Skąd jesteś? Z Pajęczna czy Działoszyna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RyKySy Re: Widzew ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 15:26 E tam! Pewnie rodowity... Buahahah! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrówka Re: Widzew!!! IP: *.strefa.com 14.03.08, 22:59 Z Częstochowy.Boli,co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mati RKS Re: Widzew!!! IP: *.profiline.pl 15.03.08, 11:52 Boli? Nie, nic nie boli, to tylko śmieszy. Ciekawe na ilu meczach Widzewa gościłeś... Śpiewa cała Częstochowa I liga dla Rakowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Widzew!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 12:34 a mnie boli. brzuch ze śmiechu :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Północ C Re: Widzew!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.08, 20:40 Moze i boli, ze tacy frajerzy jak ty dali sie naciagnac na kibicowanie takiemu dziadostwu! Lokalny patriotyzm górą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Widzew!!! IP: *.strefa.com 16.03.08, 07:33 Dziadostwo to jest właśnie w Cz-wie,smieszny 3-ligowy,niszowy klubik,który moze Widzewowi piłki pompować!Ogólnie ludzie śmieją sie z rakowa,a Wy tak sie tym"poziomem"podniecacie.Wyszła cała prawda o miłości częstochowian do rakowa,jak zawiązał się tu fan-club Widzewa,który znów się odradza.Ludzie wolą do Łodzi jeździć,niz ogladać tutejszą żenadę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmicic.full Re: Widzew!!! IP: 89.174.23.* 16.03.08, 09:42 Widać ,że znasz znaczenie słowa "niszowy" .Czy wszyscy z czosnkolandu są tak błyskotliwi ? Szkoda ,że tacy debile mieszkają w Częstochowie lub okolicach i hańbią imię Naszego Miasta .Ale zapewne nie można ich nazwać Częstochowianami . Co do Widzewa - fajny klub ,z fajną historią i tradycjami i szkoda ,że ma takich kibiców -Więszkość Z nich Dojeżdża ZE Wsi . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakow Fighter Re: Widzew!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.08, 09:42 Wazeliniarzu! co sie odradza?! gdzie?! chłopie, zapomnij! 10 lat temu to było jakieś nieporozumienie, ich już nie ma! a jak są to śladowe ilości. Z tego co słyszałem to większość chłopaków z Limanki chciałoby konfrontacji! Tylko nie ma z kim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1921 Re: Sobota 14.00 wszyscy na WIDZEW! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.08, 00:03 Ale ja tu odzewu nie potrzebuje. KAŻDY wierny kibic siedzi na stadionie, nie przed kompem. Pisz i lecz kompleksy dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AVE RACOVIA Re: Sobota 14.00 wszyscy na WIDZEW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 20:33 AVE RACOVIA :) PIĘKNA OPRAWA Na początku spotkani, mobilizacja kibiców i ogólnie niezłe zgranie... PS:niezła akcja w autobusie 32 po meczu ;) całe m11 się trząsło :D www.sportowaczestochowa.dbv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hh Re: Sobota 14.00 wszyscy na WIDZEW! IP: *.strefa.com 20.03.08, 20:48 a ja kocham rakow i wlokmniarz i azs BO JESTEM CZESTOCHOWIANINEM I TYLE WY PSEUDOCZESTOCHOWIANINIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chester1983 Re: Sobota 14.00 wszyscy na RAKÓW! 17.03.08, 13:59 MARKETING SPORTOWY strona www: www.marketing.sportowy.prv.pl/ blog: marketing-sportowy.blogspot.com/ grono: grono.net/forum/28284/0/ DOŁĄCZ DO NAS!!! ps. szukamy osób chętnych do pomocy przy prowadzeniu blogu Odpowiedz Link Zgłoś