szalona_ania 24.04.08, 22:22 czy kabaretki sa zarezerwowane tylko dla prostytutek???? czy te siateczkowe rajtuzki mozna nosic na codzien???? ja sie wacham.... botroche mi zle sie kojarza :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zwykła dziwka Re: kabaretki IP: *.prenet.pl 24.04.08, 22:42 prosta sprawa - zostań prostytutką i będziesz sobie to nosiła cały czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: kabaretki IP: *.prenet.pl 24.04.08, 22:43 Aniu moze wdziej taki kabaretki dla mnie to sam ocenię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: kabaretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 10:09 szalona_ania napisała: > czy kabaretki sa zarezerwowane tylko dla prostytutek???? > czy te siateczkowe rajtuzki mozna nosic na codzien???? > ja sie wacham.... botroche mi zle sie kojarza :( A ja się "wacham" czy ty dorosła jesteś, a może ty analfabetko musisz do szkoły wrócić. Tam raczej dla ciebie miejsce jest zarezerwowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olajola. Re: kabaretki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.08, 12:21 ja mam kabaretki, a dzi.ką nie jestem : F I patrząc na ulice Cz-wy, jak inne kobiety noszą, to można się kapnąć, że nie tylko prostytutki, chyba, że ich się tak ost. namnożyło, haha : D Wahać - samo h, polecam Worda, lub mozillę poprawiającą błędy. A najlepiej słownik ort. :F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kabaretki IP: *.rak.spidernet.pl 25.04.08, 14:36 Kobieto siegnij porady u profesjonalisty np.tomek Jacyków Odpowiedz Link Zgłoś