angrusz1 29.05.08, 19:00 Kolejny dzień ładnej pogody. Ciekawe ile dzisiaj m kw asfaltu położono w mieście . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lee Re: Drogi IP: 83.2.141.* 29.05.08, 19:07 hmm wietrznie nieco to mogło przeszkadzac panom od asfaltu .. dwucyfrówka ?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek_wu Re: Drogi IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.08, 11:01 Kolejny dzień ładnej pogody.... Ciekawe ile dzisiaj zebrano truskawek na plantacjach? Angrusz, zaskakujesz mnie niezmiennie tym parciem na forum. Jesteś jak mój teść... Gdy kiedyś przejechałem z nim autem ok. 800 km w pięknych krajobrazach, po dotarciu do domu jedyną jego konstatacją było: ile to farby trzeba było zużyć i ile to musiało kosztować, aby wymalować te wszystkie pasy i paski na drogach!!! Chwalę Boga ,że gość nie ma komputra, nie miałbyś szans zaistnieć... Tylko że on ma już prawie 80 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do angrusza Re: Drogi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.08, 11:53 Kochany angruszu,ja jak chodzilem do szkoly,i nie mialem kasy,chodzilem sobie zarobic wystawiajac cegle z pieca na cegielni.W poniedzialek bedzie tez ladna pogoda.Zapraszam cie wiec na wystawke tej, ze cegly do cegielni polowej.Ja wystawie 5.000 tys.sztuk cegly dziurawki,a ty zeby bylo sprawiedliwie 1.000 tysiac.Po skonczonej pracy pojdziemy na DOBRE LODY,i porozmawiamy o laniu asfaltu w piekny sloneczny dzionek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: angrusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 11:59 chlopie ciagle sapiesz!! twoje tematy i uczestnictwo w zyciu forum staje sie nudne. wiekszego zgrzedy nie znam!!! czy tobie wogole sie cos podoba!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.08, 17:23 Do : DOangrusza . Ja to ćwiczyłem w roku 1973 w cegielni w Hucie Starej .. Teraz lat przybyło i lepiej bym się w to nie bawił . Moge nie dozyć emerytury . A na dobre lody to mnie tak bardzo nie stać i stawiać komuś . Wystarczą dwie gałki w Consoni na Waszyngtona ( dają duże porcje ) no i to kalorie , lepiej je liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Drogi pustakami szarymi do wypalenia IP: *.d4.club-internet.fr 30.05.08, 22:35 Gość portalu: angrusz napisał(a): > Ja to ćwiczyłem w roku 1973 w cegielni w Hucie Starej .. Michalinka rok 1977. Pchanie wózków Pana Kleksa pełnych pustakami. Pracowałem tam. Przesiadując w wykopie, gdzie pilo się piwo, paląc papierosy w czasie fajrantu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Drogi pustakami szarymi do wypalenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 07:15 Michalina Teraz w tym wykopie lubie popływać . Wkolo pełno zieleni i nie słychac tak hałasu z DK1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Uwaga na glinianki! IP: *.d4.club-internet.fr 31.05.08, 16:42 Gość portalu: angrusz napisał(a): > > Michalina > Teraz w tym wykopie lubie popływać . > Wkolo pełno zieleni i nie słychac tak hałasu z DK1 Ja bym uważał z tym pływaniem, pisano o tym szeroko, ze na dnie glinianek pełno jest złomu i nie jeden stracił tam życie pływając. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Drogi Angruszu!!! 02.06.08, 16:28 Raz jeszcze przestrzegam Ciebie przed popularyzacja kapieli w g l i n i n k a c h!!! P.S. Wielu już tam bezmyślnie umarło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Do Storimy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 22:38 Tak wielu bezmyślnie tam utonęło . Ja staram się być ostrożny . Pływam na miare swoich możliwości po trzeźwemu a losowe przypadki wszędzie mogą się zdarzyć . Teraz to ładne miejsce otoczone zielenią czysta woda , na wyższym brzegu widok na Zieloną Górę . Ot chwila odprężenia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Do Storimy ! IP: *.d4.club-internet.fr 02.06.08, 22:50 Angrusz!!! Ja Tobie nie zabiore urokow Michalinyh. Ale czlowieku! Nie rozpuszczaj wiesci, ze plywanie w g l i n i n k a c h jest super bezpieczne. Chlopie! Czy poslal bys tam swego syna na nauke plywania????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-Angrusz Re: Drogi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.08, 07:05 Angrusz!!! Czy Ty jesteś aby normalny?? Najpierw głupie pytanie o asfalt, teraz opisujesz zalety kąpieli w gliniankach.... Słuchaj wiemy, że jest gorąco więc może chroń głowę. A nas Panie Boże chroń przed Angruszem. Odpowiedz Link Zgłoś