Gość: ste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.08, 23:43 nie spodziewałem się aż tak łatwego meczu. Dobrze ze Ulamek sie przełamał. Może teraz wróci do swojego normalnego pozimu bo bez tego w play-off nie mamy szans. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: azs ckm i raków Powiedzmy krótko Seba przepraszamy IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.08, 23:51 I tyle ,w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: premanentny kibic Hola, hola IP: *.21.pl 07.06.08, 00:53 Hola, hola... Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Nie popadajmy w hura optymizm.. Pojechał na swoim poziomie dzisiaj, ale słabych meczy jeszcze nie wymazał. Teraz musi się postarać, żeby sobie odbudować "markę". Kiedyś stawiałbym w ciemno, ze będzie pierwszy, bądź drugi, w tej chwili (po ostatnich meczach) bałbym sie postawić dychy nawet przy kursie 3:1 ;] Cieszy to, ze wychowanek punktuje, bo aż serce rośnie, ale zalecam umiarkowanie w wydawaniu sądów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S2$ Re: Hola, hola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 00:57 a ja jeszcze dodam, że kibice mają to do siebie, że są bardzo pamiętliwi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Żużel. Włókniarz nie dał szans Marmie IP: 212.87.241.* 07.06.08, 02:37 Brawo Seba,...zwycieżyłes sam ze sobą...tylko tak dalej-my kibice jestesmy z Toba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Żużel. Włókniarz nie dał szans Marmie IP: 212.87.241.* 07.06.08, 02:40 i jeszcze dziekujemy za to co zrobiłes po 14 biegu dzis w Rzeszowie- szacunek dla ciebie Medaliku!. do niedzieli pokaz niedowiarka na co cie jeszcze stac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carlos Żużel. Włókniarz nie dał szans Marmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 03:01 Małe sprostowanie, acz bardzo ważne! Nicki Pedersen nie spóżnił sięna samolot, tylko to samolot rosyjskich linii lotniczych był opóżniony o kilka godzin! Bardzo znacząca różnica, bo spóźnienie się przez Nickiego (jak to jest napisane) świadczyć by moglo o jego winie i braku profesjonalizmu - a tak nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faja-senior Żużel. Włókniarz nie dał szans Marmie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 10:04 maniek napisz co Seba zrobił po 14 biegu bo nie oglądałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: Żużel. Włókniarz nie dał szans Marmie IP: 212.87.241.* 07.06.08, 10:38 po 14 biegu podjechał pod sektor CKM zatrzymał sie i ukłonił sie w podzieńce-szacunek dla Niego-zreszta po kazdym udanym biegu a wszystkie takie były kłaniał sie wszystkim z nas kibica z Czestochowy!Także zachowajmy sie jak prawdziwi czestochowianie z szacunkiem dla prawdziwego Czestochowianina-a reszta pozostanie w jego rekach a mysle ze stac go na wiele!-do zobaczenia w niedziele o 17.00 Odpowiedz Link Zgłoś
ziarenko1.1 Żużel. Włókniarz nie dał szans Marmie 07.06.08, 14:19 mówiłem gościom siedzącym obok mnie na meczu że trzeba być zyczliwym dla SEBY to mnie wysmiali .musi się odrodzic bo to jest w interesie nas wszystkich kibiców . bez niego w tym sezonie bedzie cięzko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Włókniarza Seba i Sławek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 17:16 Zarówno Sławek, jak i Seba mieli lepsze i gorsze chwile we Włókniarzu. To fakt, każdy o tym wie. Seba w przeszłości powiedział i zrobił wiele rzeczy, których dziś by nie powiedział i nie zrobił. To tylko człowiek, mógł się mylić. Jednak nikt nie może mu zarzucić, że w przeszłości (już od wieku juniorskiego) dla Włókniarza nic nie zrobił. To nie tylko słynny bieg z Apatorem, w którym razem z Andreasem przywiózł tytuł mistrza Polski. To też m.in. 1995 rok, gdy razem ze Screenem i Osumkiem obronił ekstraklasę. Dla mnie on i Sławek to historia częstochowskiego żużla. I tak już zostanie. Ale ci nienormalni, którzy na Sebę ostatnio niemiłosiernie gwizdali i tak tego nie zrozumieją. Wstyd mi za nich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bardecki Re: Seba i Sławek IP: *.strefa.com 07.06.08, 17:34 Szkoda,że teraz się na tym forum nie odzywaja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Seba i Sławek IP: *.rev.masterkom.pl 08.06.08, 12:31 Mówisz i masz oto jestem - jeden z tych który wyrażał ( nie gwizdałem lecz mocno krytykowałem ) niezadowolenie z postawy Seby Pisałem już swoją opinię na temat Colgate na innym forum właściwie to był komentarz do wypowiedzi Ułamka . Na Twoje życzenie pozwolę sobie tu wkleić ten wpis . Panie Sebastianie A może jednak : jeśli kilka tysięcy ludzi ( kibiców ) twierdzi że problem tkwi jednak w psychice ...... . o ile pamiętam było tak : -Złom Cup -motorki nawalają -mecz z Toruniem - tor inny ale też nie ten - mecz z Zielonką - cytat " to nie jest mój tor " Myślę że nie powinien Pan panie Sebastianie jęczeć, a najnormalniej w świeci jechać i wygrywać ( byle nie ścigać się z kolegami z teamu Pozdrawiam i życzę skutecznej jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CKM AZS RAKOW Faktycznie to masz oko ale do podbicia IP: *.adsl.inetia.pl 08.06.08, 18:52 Wal się , bo na żużlu to się znasz.lol.Wyklej się i nie wracaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko Re: Faktycznie to masz oko ale do podbicia IP: *.rev.masterkom.pl 08.06.08, 23:54 oj fakty zabolały Słuchaj śmieciu tu jest miejsce tylko na dyskusję o faktach takie wulgaryzmy to opowiadaj w domu o ile tata nie złoi dupska Proponuję Ci chłopczyku w krótkich spodenkach pomyśleć ( to nie boli) nim coś tu namalujesz Odpowiedz Link Zgłoś