nan-ny 11.06.08, 22:24 gdzie i w jakiej cenie jest usluga przebicia uszu u dziecka? czy usluga obejmuje rowniez kolczyki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: przebicie uszu IP: *.rak.spidernet.pl 12.06.08, 07:34 Około 25 zł. W cenie są kolczyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - Re: przebicie uszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 08:41 Gość portalu: Monika napisał(a): > Około 25 zł. W cenie są kolczyki. a doplacajac drugie 25 zl mamie mozna dodatkowo "dzyndzel" przekuc tak na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan-ny Re: przebicie uszu IP: 195.205.202.* 12.06.08, 14:38 przekłucie dzyndzla mnie nie interesuje. poza tym naucz sie poprawnie pisac. a w jakim salonie przebicie razem z kolczykami kosztuje 25 zeta? Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: przebicie uszu 12.06.08, 14:46 ja płaciłam 60zł z kolczykami w salonie"Natura" w bramie koło trola Bardzo szybko i przyjemnie córcia (4msc) tylko troszkę zapłakała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: przebicie uszu IP: *.rak.spidernet.pl 12.06.08, 15:28 Na początku Alei Pokoju jest salon fryzjerski w damskim pracuje Pani Gabrysia ja tam przebijałam córce uszka i płaciłam właśnie 25 zł z kolczykami. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.scott Re: przebicie uszu 13.06.08, 16:35 Przebiłaś uszy czteromiesięcznej córce?! Żeby ładnie wyglądała, co? Już Ci się własne dziecko nie podoba i musiałaś je "upiększyć"? Nie boisz się, że coś się zaczepi i dziecko rozerwie sobie płatek? Matka-kretynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: przebicie uszu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 20:51 Gość portalu: nan-ny napisał(a): > przekłucie dzyndzla mnie nie interesuje. poza tym naucz sie poprawnie pisac. a > w > jakim salonie przebicie razem z kolczykami kosztuje 25 zeta? no to prosta cipo śmierdząca ci..ko sobie sama przekuj a pozniej dziecku bol sprawiaj poje-bie jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: przebicie uszu IP: *.pcz.pl 12.06.08, 18:02 JAKIM TRZEBA BYć POJE.BEM żeby dziecku ból sprawiać dla własnego "widzimisię"? Kiedy dorośnie i będzie chciała to sama pójdzie gdzie trzeba i sobie zafunduje kolczyk choćby w ... jeśli taka będzie jej świadoma decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxia Re: przebicie uszu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 21:05 RĘCZNE PRZEBIJANIE uszu mnie interesuje,gdyż mam już przebite uszy ale kilka lat nie nosiłam kolczyków i chciałabym miec je w tym samym miejscu.Gdzie można wykonać taka usługe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: przebicie uszu IP: *.rak.spidernet.pl 13.06.08, 07:12 Ludzieprzecież przebijanie uszu nie boli!!!!!!!!!!!!! Ja przebijałam 4 miesięcznej córeczce i nawet nie jęknęła!!!! Więc nie wyzywajcie się bo to naprawde nie jest nic bolesnego ani złego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adusss123 Re: przebicie uszu IP: 212.87.241.* 13.06.08, 15:10 na górnych wyczerpach.ok 20 zł z kolczykami.Nic ni e boli bylam 2 lata temu nawet nie poczułam Odpowiedz Link Zgłoś
ania.scott Re: przebicie uszu 13.06.08, 16:36 Tam są ważne receptory! Poczytaj sobie najpierw, a potem się wymądrzaj. Jesooooooo...! Odpowiedz Link Zgłoś