Dodaj do ulubionych

Książeczka Sanepidowska

24.06.08, 10:55
Witam. Gdzie dokładnie w Częstochowie KUPIĘ KSIĄŻECZKĘ SANEPIDOWSKĄ?
Obserwuj wątek
    • Gość: vinn Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.tktelekom.pl 24.06.08, 19:54
      W sklepie papierniczym, dokładnie z artykułami szkolnymi/biurowymi. Na przykład
      tu i tam:
      www.pf.pl/serwis/sklep+papierniczy-cz%C4%99stochowa-V1_YP.html?nav=14T9E6
      • kr2y5i3_k Re: Książeczka Sanepidowska 25.06.08, 06:09
        Dziękuje
    • Gość: studentka Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 13:29
      Ja kupiłam w sklepie papierniczym na przeciwko Politechniki.
    • Gość: NHATALIA Re: Książeczka Sanepidowska IP: 195.205.202.* 26.06.08, 20:29
      JA NA KRAKOWSKIEJ W PAPIERNICZYM
      • Gość: vinn Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.tktelekom.pl 26.06.08, 20:43
        No dobrze, już dobrze. Ciesze się, że jesteście tak zaradne, że potraficie kupić
        książeczkę, ale czy musicie się tym teraz chwalić. Zaraz wszyscy, którzy mają
        książeczki będą wypisywać skąd je mają.
        • Gość: Jolanta Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 15:59
          Ja kupiłam w Jagiellończykach na piętze
          • Gość: gentelspodbudki Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.anonymouse.org 16.07.08, 21:26
            Ach Jolanto, wspaniała Jolanto. Brrrawooooo. I dziekujem w imieniu wszystkich tu
            obecnych, że zechciała Jolanta podzielić się tą radosną nowiną. Pozwolę sobie
            powiedzieć, że cieszymy się szczęściem Jolanty. Jeżeli można to chciałbym
            również zapytać po kiego budzisz wątek z błogiego prawie miesięcznego już snu?
            • Gość: Magda Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 22:50
              Ja kupiłam na kościuszki.
              • Gość: rozalia Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 00:52
                "Ja kupiłam na kościuszki." a mnie pani w szkole powiedziała ,że można kupić od
                Kościuszki a nie na Kościuszki. a w dodatku Kościuszko niczym w Polsce nie
                handlował,tylko strzelał do tych co jakąś targowice zbudowali. dopiero potem w
                stanach na lewo indianom broń sprzedawał czy jakoś tak.
            • Gość: student Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 22:52
              Na przeciwko politechniki w sklepie papierniczym na Armii
              Krajowej,tam dużo studentów zagląda.
              • Gość: qwerty Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 23:31
                Ja też brałem w Jagiellonach! Polecam!
              • Gość: Asia Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 23:40
                Mnie dała koleżanka, bo miała kilka.
        • Gość: eskimos Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 14:23
          Ja mam od brata. Mial kilka czystych druczków.
          • Gość: do eskimosa Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 18:22
            To nie druczki-chyba mylisz pojęcia.To Książeczka składająca się z
            kilku kartek odcień zielony-wielkośći A6.Szukaj w sklepach
            papierniczych koło Politechniki.
          • Gość: qwerty Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 00:45
            a ja kupiłem od sąsiada, miał zabytkową ksiązeczkę po dziadku,który słuzył w
            armii cesarsko -królewskiej.
            • Gość: do gwerty Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 09:50
              Rozumiem ,że dzieci też piszą na forum różne bzdety,więc czasami jak
              ktoś jakąś głupotę napiszę to przyjmijmy to z politowaniem.Po prostu
              łebek nie rozumie o co chodzi w temacie.
              • Gość: stop Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 21:35
                stop
    • Gość: olo Re: Książeczka Sanepidowska IP: 193.93.91.* 22.07.08, 21:40
      s6.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=113314
      • Gość: kawa Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 16:10
        Stop reklamie.
        • Gość: i Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 16:55
          i
          • Gość: kik Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 14:44
            Jeszcze są.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka