kr2y5i3_k 24.06.08, 10:55 Witam. Gdzie dokładnie w Częstochowie KUPIĘ KSIĄŻECZKĘ SANEPIDOWSKĄ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vinn Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.tktelekom.pl 24.06.08, 19:54 W sklepie papierniczym, dokładnie z artykułami szkolnymi/biurowymi. Na przykład tu i tam: www.pf.pl/serwis/sklep+papierniczy-cz%C4%99stochowa-V1_YP.html?nav=14T9E6 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 13:29 Ja kupiłam w sklepie papierniczym na przeciwko Politechniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NHATALIA Re: Książeczka Sanepidowska IP: 195.205.202.* 26.06.08, 20:29 JA NA KRAKOWSKIEJ W PAPIERNICZYM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinn Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.tktelekom.pl 26.06.08, 20:43 No dobrze, już dobrze. Ciesze się, że jesteście tak zaradne, że potraficie kupić książeczkę, ale czy musicie się tym teraz chwalić. Zaraz wszyscy, którzy mają książeczki będą wypisywać skąd je mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 15:59 Ja kupiłam w Jagiellończykach na piętze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gentelspodbudki Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.anonymouse.org 16.07.08, 21:26 Ach Jolanto, wspaniała Jolanto. Brrrawooooo. I dziekujem w imieniu wszystkich tu obecnych, że zechciała Jolanta podzielić się tą radosną nowiną. Pozwolę sobie powiedzieć, że cieszymy się szczęściem Jolanty. Jeżeli można to chciałbym również zapytać po kiego budzisz wątek z błogiego prawie miesięcznego już snu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 22:50 Ja kupiłam na kościuszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozalia Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 00:52 "Ja kupiłam na kościuszki." a mnie pani w szkole powiedziała ,że można kupić od Kościuszki a nie na Kościuszki. a w dodatku Kościuszko niczym w Polsce nie handlował,tylko strzelał do tych co jakąś targowice zbudowali. dopiero potem w stanach na lewo indianom broń sprzedawał czy jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 22:52 Na przeciwko politechniki w sklepie papierniczym na Armii Krajowej,tam dużo studentów zagląda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 23:31 Ja też brałem w Jagiellonach! Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.08, 23:40 Mnie dała koleżanka, bo miała kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eskimos Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 14:23 Ja mam od brata. Mial kilka czystych druczków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do eskimosa Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 18:22 To nie druczki-chyba mylisz pojęcia.To Książeczka składająca się z kilku kartek odcień zielony-wielkośći A6.Szukaj w sklepach papierniczych koło Politechniki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 00:45 a ja kupiłem od sąsiada, miał zabytkową ksiązeczkę po dziadku,który słuzył w armii cesarsko -królewskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gwerty Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 09:50 Rozumiem ,że dzieci też piszą na forum różne bzdety,więc czasami jak ktoś jakąś głupotę napiszę to przyjmijmy to z politowaniem.Po prostu łebek nie rozumie o co chodzi w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stop Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 21:35 stop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Książeczka Sanepidowska IP: 193.93.91.* 22.07.08, 21:40 s6.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=113314 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 16:10 Stop reklamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.08, 16:55 i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kik Re: Książeczka Sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 14:44 Jeszcze są. Odpowiedz Link Zgłoś