Gość: Paweł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 15:06 WITAM MOJ ROCZNIK TO 83 BARDZO MILE WSPOMINAM TA SZKOŁE I MYSLE ZE NA FORUM SA TEZ OSOBY KTORE TAM UCZESZCZAŁY !!!!!!!POZDROWIENIA DLA LASY 4D MATURA 2002 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mac Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 15:37 ja zdawałem tam mature w 1999r., super szkola, zawsze balowalismy w pubie BIS po egzaminach i na duzych przerwach tez...pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 16:40 moglibyście wymienić najfajniejszych wg was nauczycieli z tej szkoły?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 18:01 Gość portalu: belfer napisał(a): > moglibyście wymienić najfajniejszych wg was nauczycieli z tej szkoły?? :) dla MNIE NAJLEPSZYMI BYLI MOJA SASIADKA HALINA KOWALEWSKA SUPER BABKA :))CHYBA KAZDEGO NAUCZYŁA FIZYKI BABKA OD W-F CINIEWSKA WYCHOWAWCZYNI EWA KACZMAREK NIEMIECKI GOSCIU OD WOSU NABIAŁEK BABKA OD HISTORI ZALASOWA JAK SOBIE JESZCZE PRZYPOMNE TO NAPEWNO NAPISZE :)) POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 21:37 jak ja konczylem to wosu uczyla i historii p. Zalas (swietna nauczycielka) zajebisty byl i jest J.Randak (kryptonim J-23)oraz p.H.Kowalewska, niepamietam kiedy mialem mature bo to dawno bylo :)ale rocznikowo jestem 1979 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 21:39 Gość portalu: mundek napisał(a): > jak ja konczylem to wosu uczyla i historii p. Zalas (swietna nauczycielka) > zajebisty byl i jest J.Randak (kryptonim J-23)oraz p.H.Kowalewska, EJ! Ten kryptonim to w czterch nadalismy Jasiowi! Wszelkie prawa zastrzezone! niepamietam > kiedy mialem mature bo to dawno bylo :)ale rocznikowo jestem 1979 :D Powiadasz '79 no no no .... AAAAAAAAAAAAA zajebista jeszcze byla i pewnie jest polonistka Czernikowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.03, 09:10 ya = brat Żet ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 14:25 Gość portalu: mundek napisał(a): > ya = brat Żet ?? Alez skad to przypuszczenie ..... jesli nawet to ktory z nich - bo Ich przeciez dwoch jest/bylo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 21:37 > dla MNIE NAJLEPSZYMI BYLI > MOJA SASIADKA HALINA KOWALEWSKA SUPER BABKA :))CHYBA KAZDEGO NAUCZYŁA FIZYKI Ba! A jaka z niej byla wychowawczyni! > BABKA OD W-F CINIEWSKA A to kto? > WYCHOWAWCZYNI EWA KACZMAREK NIEMIECKI A to kto? > GOSCIU OD WOSU NABIAŁEK A to kto? > BABKA OD HISTORI ZALASOWA No szkoda, ze chyba juz nie pracuje. > JAK SOBIE JESZCZE PRZYPOMNE TO NAPEWNO NAPISZE :)) POZDRAWIAM Zapomniales o dyrektorze Randaku. Niezly z niego herbatnik ;) ------- Matura .... kiedy to bylo .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 11:03 Pani Czernik byla również moją wychowawczynią, fajna babeczka, panią Zalas od historii tez znam. A dyr Randak i mgr Cygan to byly niezłe ziomeczki... na W-Fie były niesamowite jaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klasa Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: 209.112.97.* 26.09.03, 18:04 Klasa sama w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 20:12 czyzby nie było juz tu na forum ludzi z biegana nie chce mi sie wierzyc POZDRAWIAM !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ya Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 00:09 sa .... sa .... i to elita :D Ba nawet kadra sie pewnie paleta :P Odpowiedz Link Zgłoś