Dodaj do ulubionych

ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 15:06
WITAM MOJ ROCZNIK TO 83 BARDZO MILE WSPOMINAM TA SZKOŁE I MYSLE ZE NA FORUM
SA TEZ OSOBY KTORE TAM UCZESZCZAŁY !!!!!!!POZDROWIENIA DLA LASY 4D MATURA 2002
Obserwuj wątek
    • Gość: mac Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 15:37
      ja zdawałem tam mature w 1999r., super szkola, zawsze balowalismy w pubie BIS
      po egzaminach i na duzych przerwach tez...pozdrawiam!
      • Gość: belfer Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 16:40
        moglibyście wymienić najfajniejszych wg was nauczycieli z tej szkoły?? :)
        • Gość: Paweł Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 18:01
          Gość portalu: belfer napisał(a):

> moglibyście wymienić najfajniejszych wg was nauczycieli z tej szkoły?? :)
          dla MNIE NAJLEPSZYMI BYLI
          MOJA SASIADKA HALINA KOWALEWSKA SUPER BABKA :))CHYBA KAZDEGO NAUCZYŁA FIZYKI
          BABKA OD W-F CINIEWSKA
          WYCHOWAWCZYNI EWA KACZMAREK NIEMIECKI
          GOSCIU OD WOSU NABIAŁEK
          BABKA OD HISTORI ZALASOWA
          JAK SOBIE JESZCZE PRZYPOMNE TO NAPEWNO NAPISZE :)) POZDRAWIAM

• Gość: mundek Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 21:37
            jak ja konczylem to wosu uczyla i historii p. Zalas (swietna nauczycielka)
            zajebisty byl i jest J.Randak (kryptonim J-23)oraz p.H.Kowalewska, niepamietam kiedy mialem mature bo to dawno bylo :)ale rocznikowo jestem 1979 :D
            • Gość: ya Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 21:39
              Gość portalu: mundek napisał(a):

> jak ja konczylem to wosu uczyla i historii p. Zalas (swietna nauczycielka)
              > zajebisty byl i jest J.Randak (kryptonim J-23)oraz p.H.Kowalewska,

EJ! Ten kryptonim to w czterch nadalismy Jasiowi! Wszelkie prawa zastrzezone!

niepamietam
              > kiedy mialem mature bo to dawno bylo :)ale rocznikowo jestem 1979 :D

Powiadasz '79 no no no ....

AAAAAAAAAAAAA zajebista jeszcze byla i pewnie jest polonistka Czernikowa.
              • Gość: mundek Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.03, 09:10
                ya = brat Żet ??
                • Gość: ya Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 14:25
                  Gość portalu: mundek napisał(a):

> ya = brat Żet ??

Alez skad to przypuszczenie ..... jesli nawet to ktory z nich - bo Ich przeciez
                  dwoch jest/bylo.
          • Gość: ya Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 21:37
            > dla MNIE NAJLEPSZYMI BYLI
            > MOJA SASIADKA HALINA KOWALEWSKA SUPER BABKA :))CHYBA KAZDEGO NAUCZYŁA FIZYKI

Ba! A jaka z niej byla wychowawczyni!

> BABKA OD W-F CINIEWSKA

A to kto?

> WYCHOWAWCZYNI EWA KACZMAREK NIEMIECKI

A to kto?

> GOSCIU OD WOSU NABIAŁEK

A to kto?

> BABKA OD HISTORI ZALASOWA

No szkoda, ze chyba juz nie pracuje.

> JAK SOBIE JESZCZE PRZYPOMNE TO NAPEWNO NAPISZE :)) POZDRAWIAM

Zapomniales o dyrektorze Randaku. Niezly z niego herbatnik ;)

-------
            Matura .... kiedy to bylo ....
    • Gość: mac Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 11:03
      Pani Czernik byla również moją wychowawczynią, fajna babeczka, panią Zalas od
      historii tez znam. A dyr Randak i mgr Cygan to byly niezłe ziomeczki... na
      W-Fie były niesamowite jaja
      • Gość: klasa Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: 209.112.97.* 26.09.03, 18:04
        Klasa sama w sobie.
        • Gość: Paweł Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 20:12
          czyzby nie było juz tu na forum ludzi z biegana nie chce mi sie wierzyc
          POZDRAWIAM !!!!!!!
    • Gość: ya Re: ABSOLWENCI Z BIEGANSKIEGO !!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 00:09
      sa .... sa .... i to elita :D Ba nawet kadra sie pewnie paleta :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka