karolpyz 23.07.08, 18:42 Jeśli ktoś zna wróżkę sprawdzoną proszę o podanie adresu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mnm Wróżki-to marnowanie kasy a one się bogacą:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 19:17 Niezaleznie ,czy wróżka to facet czy kobieta-niezle wychodzą na naiwności ludzi korzystających z ich tzw."wróżenia" ...jeśli już koniecznie chcesz być takich frajerem:) to poszukaj na tym forum watku nt. wróżek-powodzenia.....:)) są tam różne opinie w tym temacie -poczytaj sobie ,może cos to da :) ...pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wróżki-to marnowanie kasy a one się bogacą:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 21:06 Byłam w salonie wróżb,ul. Dąbrowskiego. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wróżki-to marnowanie kasy a one się bogacą:) IP: *.centertel.pl 25.02.10, 13:30 Kasiu powiedz ile zapłaciłaś za wróżbę i czy się sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiechu warte Re: Wróżki-to marnowanie kasy a one się bogacą:) IP: *.w90-42.abo.wanadoo.fr 17.04.10, 18:06 a ile zaplacilas -u mnie za darmo -przyniesc mi tylko chleb kielbase maslo olej i co tylko mozesz - a bede ci wrozyla cala noc - opowiem ci wszystko o czym tylko bedziesz chciala -o bogactwie jakie cie czeka ,ozyciu ,wywroze ci nawet faceta z twoich snow -tylko nie zapomnij zakupow Odpowiedz Link Zgłoś
marika_w Re: Wróżki-to marnowanie kasy a one się bogacą:) 08.09.20, 15:05 Nie zgadzam się. Widać niedowiarek który albo nigdy nie korzystał, ale wyrobił sobie zdanie, albo nie trafił na dobrą wróżkę. To jak z każdym zawodem. Nawet mechanika - jednej posłucha auta i już wie, a drugi nie ma pojęcia i będzie kazał wymienić pół samochodu licząc na to że samo się naprawi. Ja polecam moją doradczynię duszy www.ezoliniawrozby.com/wrozki/wrozka-nela-ket Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq` o naiwności ludzka... IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.08, 19:46 Był już ten wątek na forum - poszukaj w archiwum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POMOCNA zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 23.07.08, 20:09 CHOLERNIE FAJNA KOBIETA WROZY,PRZEPOWIADA(SPRAWDZA SIE TYLKO CIIIICHOSZA)-NIE SZKODZI TYLKO POMOC MOZE-SZYMANOWSKIEGO 3/10- SPROBOJ NIE POZALUJESZ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 20:17 pisz do mnie. prawdę ci powiem. i grosza nie wezmę. wiem wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio / walnięty/ Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 20:22 A ja proponuję byś poszukała dobrego psychiatry, może nie wszystko jeszcze stracone. I pomyśleć, że mamy XXI wiek! Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróż tarocista IP: *.staszica.trustnet.pl 23.07.08, 21:34 Tomasz Barłożek na Kościuszki 10 obok salsa feawer Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też mama Re: tarocista IP: 85.202.146.* 29.07.08, 17:38 Też polecam i pozdrowienia przesyłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja do przedmówcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 22:41 Popieram,właśnie miałem to samo napisać. Jeśli ktoś chce iść do wróżki,to albo ma problemy z głową,albo nie ma na co pieniędzy wydawać,a może jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Re: do przedmówcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 22:42 Odnosiłem się do postu Dyzia oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
kamlwrobel1983 Re: do przedmówcy 17.08.09, 22:41 hehe dobre... ale niektorzy sa niemili na tych forach :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.08, 23:29 taki jak do twojej starej czyli nogi za 15 trzecia i za jabola :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona wrozka zofia.. IP: *.domainunused.net 23.11.08, 13:17 bardzo dobrze stawia karty duzo mi sie sprawdzilo polecam naprawde warto.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katia.. Re: wrozka zofia.. IP: *.domainunused.net 04.12.08, 22:25 Zgadzam się,bylam u wrozki Zofii stawia super i fakt wszystko się sprawdza....Rowniez ja polecam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wrozka zofia.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.09, 20:22 Byłam u tej pani raz, zaczeła od pytań, o mój zawód, wiek , stan cywilny..a potem wrózyła:))..zapomniała zapytać mnie o dzici..i wpadka:))powiedziała , ma pani syna i córkę..a ja na to , nic podobnego. mam tylko syna:), na co ona, to będzie pani mieć córkę:))..minęło 10 lat, własnie weszłam w okres menopauzy, mam dalej jedno dziecko..reszta jej bełkotu na temat. brunet wieczorowa pora, tez się nie sprawdziła..reasumując , szkoda kasy na panią zosie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: wrozka zofia.. IP: 109.243.32.* 07.04.10, 11:23 Pani Zosia bardzo mi pomogła. Udzieliła wielu cennych wskazówek. Po pierwszym spotkaniu z nią wyśmiałam to co mi powiedziała jednak czas pokazał, że wszystko się sprawdziło. Naprawdę polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: *.domainunused.net 07.12.08, 13:41 Chodzę do wrozki Zofii od 15 lat,jej przepowiednie wszystke sprawdzily sie nie od razu ale stopniowo,gdyby nie wrozka Zofia wyladowalabym w psychiatryku ,dzieki wrozce zofii do dzisiaj dobrze funkcjonuję,poniewaz dala mi godne wskazowki..naprawde polecam nie pozalujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
anital36 Re: zajebista wrozka Zośka!! tel(34)3680024 03.03.10, 10:59 Też polecam tą wróżke Zofie super kobietka i wszytsko sie sprawdza !!! wróżenie kosztuje 30zł ale warto !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: zajebista wrozka Zośka!! tel(34)3680024 IP: 109.243.95.* 07.04.10, 20:59 Chciałam wybrac sie do tej wróżki Zosi ale czy moze mi ktos napisać czy to co mówi sie sprawdza? Czy raczej gada trzy po trzy zeby kase wziąć? Odpowiedz Link Zgłoś
ogien33 Katastrofa prezydenckiego samolotu. 12.04.10, 13:43 Katastrofa prezydenckiego samolotu. Teolodzy mają twardy orzech do zgryzienia, by wytłumaczyć tą sytuacje ludziom. Podobnie astrolodzy i inni którzy będą to robić. Sprawa kipi od symboli. Więc trzeba użyć symbolu by ją zrozumieć. Zobacz: Oko owada składa się dużej ilości małych pojedynczych oczu, które w sumie tworzą jeden narząd. Każdy z nas jest takim małym elementem większej całości, w tym wypadku, Polskiego społeczeństwa, które można by symbolicznie sobie wyobrazić jako takie właśnie oko. Jako, tego rodzaju konstrukcję. Sposób, w jaki śledziłem wydarzenia polityczne od dłuższego już czasu to jedynie nagłówki. Rzadko otwierałem i czytałem całe artykuły. Nie znam wszystkich powszechnie dostępnych informacji na temat nastrojów w społeczeństwie. Od dłuższego już czasu dało się odczuć, zauważyć- powszechną frustrację i łapanie coraz to większego dystansu do wyczynów i kłótliwości klasy politycznej. Ludzie coraz częściej komentowali jakąś tam kolejną „atmosferę” wśród polityków w podobny sposób: Czyli wziąć cały ten urząd z ul. Wiejskiej i wysadzić go w kosmos. Niektórzy używali dużo bardziej okrutnych i radykalnych opisów. Nastroje społeczeństwa dodatkowo podsycał, potok negatywnych treści, jaki sączył się z większości środków masowego przekazu. Ilość negatywu typu śmierć, żal, zło, okrucieństwo, nieszczęście, strach, bezsens i frustracja stała się przytłaczająca. Myślę, że zadziałał tu trochę mechanizm, kiedy powieka przemywa całe oko usuwając z niego cząstkę kurzu. Tą cząstką kurzu jest: suma nastrojów każdego Polaka, jego stosunku do wyczynów polityków, ogólnej frustracji podsycanej przez nagłówki pism typu fakt. Jakie tytuły najbardziej chwytały gawiedź przez dzienniki brukowe? „Rzeźnia, okrucieństwo, skurwysyny i banda nierobów!” Czy jest w Polsce ktoś, kto nigdy nie wściekł się polityków? Eskalacja i przytłaczający ogrom tego rodzaju myśli i stanów emocjonalnych, doprowadził do fizycznego wydarzenia. Robiąc to w tak spektakularny i fatalny sposób. Myślę, że obecna sytuacja jest doskonałym dowodem na to, jaki wpływ może mieć suma nastrojów, stanów emocjonalnych i treści myśli, większej ilości ludzi. Znowu Polska i Polacy są kolebką rewolucji! Tym razem jest to rewolucja na innym polu. Na planie świadomości naszego udziału w rzeczywistości. Nie jesteśmy jedynie obserwatorami świata... my w nim uczestniczymy! Jako naród jesteśmy progu wielkich MENTALNYCH zmian. Które w swej konsekwencji rozprzestrzenią się na cały świat. I to się właśnie dzieje teraz peace www.tarotczestochowa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ogien33 Re: Katastrofa prezydenckiego samolotu. 13.04.10, 12:23 > Znowu Polska i Polacy są kolebką rewolucji! > Tym razem jest to rewolucja na innym polu. > Na planie świadomości naszego udziału w rzeczywistości. > Nie jesteśmy jedynie obserwatorami świata... my w nim > uczestniczymy! > > Jako naród jesteśmy progu wielkich MENTALNYCH zmian. > Które w swej konsekwencji rozprzestrzenią się na cały świat. > I to się właśnie dzieje teraz Pojawiają się się już pierwsze sygnały potwierdzające w/w zdanie. New York Times 12-04-2010 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,7764444,_New_York_Times___Polska_moze_sie_stac_dla_swiata.html pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANA Re: zajebista wrozka Zośka!! tel(34)3680024 IP: 91.210.242.* 27.03.12, 22:48 porąbana na NIEPODLEGŁOŚCI 41B JEST DOBRA WRÓŻKA KONKRETNA 30 BIERZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen czy to prawda IP: *.58.204.166.bredband.tre.se 11.12.12, 21:29 witam spotkalem kiedys bedac w czestochowie kobiete przy klasztorze zapytalem ja o droge i zaczalem rozmawiac nagle ona zaczela mi mowic o przyszlosci nie wziela pieniedzy odprowadzila mnie kawalek i powiedziala co wie nie dalem temu wiary a jednak wszystko sie spelnilo okreslila nawet jedna date co do dnia ze wtedy sie to stanie nie bede pisal co sie stalo bo to nie bylo dla mnie mile ale wszystko sie spelnilo powiedziala ze sa tacy ludzie szukalem jej b ylem tam jeszcze kilka razy i nic jestem ateista ale nie wiem jak to mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiechu warte Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: *.w90-42.abo.wanadoo.fr 17.04.10, 18:15 juz zaluje-przez 15lat -to musiala ci juz opruc ze skory -pewnie teraz ci brakuje na chlebek i zawracasz tylek swoim dzieciom -a ona ma chaupe jak sie nalezy --glupi narodzie ,,,,,,- wychodz czesciej na spacery a nie napranie mozgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: She76 Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.10, 12:30 Podajcie proszę tel.do tej wróżki Zofii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.13, 12:35 przepraszam ale nie wytrzymałem..... .CO ZA durnota!!!!!!!!. "Chodzę do wróżki od 15 lat !!!!!!....:Do C...a Pana co to za wróżka. Ma jakiś zabudowany ogranicznik czasowy.Wróży tylko z limitem ... kilku miesięcy. Zresztą wszystkie te wróżki do wora, a wór do jeziora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: *.rev.snt.net.pl 30.11.10, 13:53 witam jak mozna sie skontaktowac z toba?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: *.domainunused.net 22.11.08, 17:25 Wrózka Zofia,bardzo mAdra kobieta.Wszystko sdie sprawdza.jest rewelacyjna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAWEL Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: *.domainunused.net 26.12.08, 16:47 Wroka zofia jest rewelacyjna karty jej się sprawdzaja bylem kilka razy duzo mi pomogla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martre Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: *.desire24.com 21.09.09, 08:11 Jesli ta zoska taka dobra daj mi do niej namiar bardzo mi zalezy moje gg 13662778 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra... Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: *.domainunused.net 04.12.08, 22:28 Wiem ze pomoże mnie juz nie raz pomogla dużo rzeczy powiedziala ,ktore sie sprawdzily jest zajeb.... Odpowiedz Link Zgłoś
czestochowianka123 Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! 29.06.09, 23:03 czy mogłabyś napisać ile bierze i jej numer telefonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nela Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: 80.48.204.* 01.07.09, 09:58 bierze 30 zł Odpowiedz Link Zgłoś
ogien33 Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! 01.07.09, 12:18 więcej z tematu TAROTA i wróżb w Częstochowie tutaj: www.Tarot w Czestochowie.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Freja Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.09, 16:50 kuku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: *.sobieskiego.trustnet.pl 06.04.10, 05:42 A gdzie przyjmuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek64 Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: 109.95.24.* 08.02.11, 21:26 SZYMANOWSKIEGO 3 M10..BYŁEM U NIEJ I SZOK RZECZYWISĆIE SIĘ SPRAWDZA DUŻO MI POWIEDZIALA POLECAM,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: *.play-internet.pl 14.02.11, 23:54 Czy wróżby wróżki Zosi się rzeczywiście sprawdzają? Chcę się do niej wybrać, ale szczerze mówiąc boję się. Prosze o szczerą poradę osob, które były u Zosi i sprawdziło sie to co powiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bt Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: *.netcominternet.pl 06.10.11, 14:41 ciekawa jestem ile ma lat , bo znałam takom 30 lat temu i straciłam kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudzielec Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: 109.95.24.* 13.01.13, 18:47 starsza kobieta ok 75 lat bedzie miala,ale całkiem nieżle stawia te karty,byłam kilka razy i w większosci powiedziala mi prawde:)byłam zaskoczona jeszcze nieraz sie do niej wybiore.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana45 Re: zajebista wrozka Zośka!!!!!!!! IP: 91.210.242.* 27.03.12, 22:44 byłam beznadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
poli-mama Re: Szukam wróżki w Częstochowie 24.07.08, 09:46 polecam wróża z Kilińskiego - facet mądrze gada a przy okazji "doradza" jak się w danej sytuacji zachować. Byłam zaskoczona - dużo wiedział o moim dotychczasowym życiu jednak przyszłości nie przepowiedział :-p ciekawa sprawa - niejeden raz szczęka mi opadła, ale to był jednorazowy wyskok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też mama moja "dorada" IP: 85.202.146.* 29.07.08, 17:36 A ja nie polecam, jak się z nim nie zgodzisz, to walnie ci między oczy, że żałujesz, iż wcześniej język ci nie sparciał; przy Wszechwiedzącym z Kilińskiego lepiej się zgadzać - hehe, przecież to JEGO WIZJA TWOJEGO ŻYCIA - TWOJA SIĘ NIE LICZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do poli-mama Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.08, 18:37 a mąż wie o Twoich wyskokach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefre Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.net.stream.pl 13.06.12, 11:55 masz racje mnie tez szczeka opadla jak mi powiedzial na koniec 100 zl a gadal z 15 min Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: za_palniczka Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.centertel.pl 24.07.08, 11:32 Mniejsza o to, czy mamy XXIw, czy ktoś wierzy we wróżby, czy też nie, jeśli karolpyz ma życzenie sobie powróżyć, a ktoś zna namiary na dobrą wróżkę, to inne komentarze na ten temat poza podaniem namiaru sa zbędne. Polecam p. Teresę z Katedralnej. Kiedyś układała tarota, a i zwykłe karty też. Jest jasnowidzem. Byłam u niej 2 razy. W obu przypadkach przepowiedziała rzeczy, z których wtedy się śmiałam, że są niemożliwe. "Przepowiednię" zapisałam na kartce, wrzuciłam w stare notatki i zapomniałam o niej. Po latach znalazłam tą kartkę przypadkiem, podczas porządków. Jak przeczytałam to, co było na niej zapisane, to az usiadłam ze zdziwienia. Nie było tam rzeczy która by się NIE SPRAWDZIŁA. jesli jesteś zainteresowana napisz na maila: za_palniczka@gazeta.pl Podam Ci dokładny adres. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio / walnięty/ Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 18:54 Do " zapalniczki": i wszystko jasne! Jeśli Tobie nie robi różnicy czy mamy wiek XXI czy może XII to ja pasuję. Tylko uważaj, bo w minionych wiekach za działalność typu przepowiadanie przyszłości, pewna instytucja parę set tysięcy Tobie podobnych kobiet wysłała do bozi za pomocą ogniska. Więc sprawdż może najpierw, u tej wszystko wiedzącej, czy te czasy przypadkiem nie wracają. Bo jeśli jest Ci ganc egal czy to XXI czy... .................ja bym się zastanowił następnym razem, nim coś równie głupiego napiszę. Pozdrawiam, Dyzio. p.s wybaczam błędy, głupoty nigdy! Odpowiedz Link Zgłoś
za_palniczka Re: Szukam wróżki w Częstochowie 28.07.08, 19:03 Haha wobec tego musieli mnie widocznie spalić w poprzednim życiu na stosie:)) Mądrość tolerancji polega na przyjęcia do wiadomości, że ktoś może mieć inne poglądy niż taki załóżmy Dyzio/walnięty zdrowo:)/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hi-fi Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: 195.205.202.* 29.07.08, 05:05 Wrozka LUNA na 1-go maja.Ehhh jak ona wrozyla. Niestety nie wywrozyla swojej przyszlosci i potracil ja menel z wozkiem pelnym zlomu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.prenet.pl 13.10.08, 22:59 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mysz Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.prenet.pl 13.10.08, 23:35 mariabucardi.pl.tl/Wasze-pytania.htm czy ktos byl u niej, jakie ceny? prosze o opinie na jej temat jak i innych, z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiunia1 Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 11.06.13, 23:24 Ja również polecam Panią Teresę, ale ona już nie mieszka na katedralnej 13. teraz gdzieś na Rakowie.Wybieram się do niej, mogę podać telefon zainteresowanym bo ona przyjmuje tylko po umówieniu się przez telefon. Wszystko sprawdziło mi się po niej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.net.stream.pl 27.06.13, 16:05 bardzo proszę o telefon do Pani Krystyny przyjmującej kiedyś na Katedralnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.net.stream.pl 27.06.13, 16:06 sorki chodzi mi o Panią Teresę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.13, 20:53 witam prosze o adres i numer telefonu do wróżki teresy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość 3 Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.42.4.97.alfanet24.pl 15.09.13, 16:57 Witam Serdecznie, Również chciała bym się wybrać do wymienionej wróżki. Proszę o nr telefonu. z góry Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 18:09 pod adresem kobietamag@interia.pl jest dobra wróżka także :) Odpowiedz Link Zgłoś
7kb Re: Szukam wróżki w Częstochowie 29.10.15, 09:44 Proszę o podanie nr telefonu do wróżki Teresy z Katedralnej 13. Bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoja Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.08, 20:45 lecz się kobieto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 20:57 Swoją drogą bycie wróżką to niezła fucha. Zarabiasz na naiwnych ludziach nie małe pieniądze. A że takowych jak widać nie brakuje to jest to czysty biznes. Musisz tylko trochę znać się na ludziach i mieć przyzwoity "bajer". To dobra robota dla byłych przedstawicieli handlowych, którzy mają "gadkę", a znudziła im się już ta praca. Oj ludzie, czy wy serio nie macie na co pieniędzy wydawać? Czy naprawdę nie możecie sami rozwiązywać swoich problemów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zurawina Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.centertel.pl 17.10.08, 10:42 Nauczmy się akceptacji. Jedni wolą chodzić do wróżki, bo dla nich to rada i wsparcie, inni dla zabawy, a jeszcze inni "leją" na to. Nauczmy się akceptacji. Skoro ludzie, którzy wierzą w karty akceptują niedowiarków, niech i ta akceptacja zadziała w drugą stronę. Uszanujmy decyzje ludzi, bo to są ICH DECYZJE, a nie nasze. Jeśli ktoś przyszedł tu w tym wątku poszukać wróżki, to kto może, niech pomoże, ale ugryźmy się w język zanim zaczniemy odstawiać krytykę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.prenet.pl 23.11.08, 17:32 ja Ci wywroze ze oddasz mi wszystko co masz :D Nie ma czegos takiego jak przepowiadanie przyszlosci !!!!!!!!!! Gdyby bylo to tez bylby wehikul czasu !!!! W tym cale piekno naszego zycia ze nie wiemy co nasz czeka. Mozemy sie domyslec jakie beda skutki naszego postepowania na przyszlosc np nauki w akademi medycznej to wiadomo ze mozemy zostac lekarzami choc nie zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaanka Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: 89.174.23.* 23.11.08, 17:38 Ale naiwnych nie sieją, sami się znajdują. Sądząc po częstotliwości pojawiania się tematu naprawdę jest ich wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Szukam wróżki w Częstochowie 23.11.08, 21:31 Jak znam życie to różnie bywa. Niemniej jedna z najlepszych wróżek to własna żona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emi Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.185.116.195.easy-com.pl 04.01.09, 14:45 Wrozka Zofia z Szymanowskiego 3/10 jaki ma numer telefonu?Chcialabym sie umowic do niej.Podajcie prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martika Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 19:37 Byłam u kilku wróżek w swoim życiu,mam koleżankę,która lubi 'te klimaty' i mnie ciąga prawie po całej polsce.Tydzień temu 'zaliczyłyśmy' Katowice.Jest tam takie miejsce-świat wróżek w katowicach na ulicy gliwickiej;sklep ezoteryczny,wrózki,i coś tam jeszcze.Byłyśmy tam u wróżki Ani Majchrowicz,wróży z tarota.Byłyśmy obydwie pod wrażeniem,to jest najlepsza wróżka jaką 'zaliczyłyśmy'.Wszystko nam powiedziała,jest miła w obyciu,widać że to profesjonalistka.Jest najlepszą wróżką i jakiej byłam,aga moja koleżanka jako ekspert od wróżek też tak sądzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.Kysia. Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 21:36 Zdecydowanie,z odpowiedzialnością polecam Wróżkę Anię Majchrowicz.Zgadzam sę z Tobą Martiko.Wróżka Ania jest wróżką z Ezo tv,nagrywam wszystkie jej programy z Ezo...Zrobiłam u Ani kurs w Katowicach,w Świecie Wróżek,kurs Tarota.Krysia.B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: litwin Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: 109.95.24.* 15.02.12, 21:33 zocha wrozka jest napraede dobra nie robie tutaj zadnej reklamy,ale mnie duzo sie sprawdzilo,i duzo pomogla..daje nr jej 34-36-800-24.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 10:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: 109.95.24.* 04.09.12, 19:36 wrozka zosia czestochowa szymanowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: znana Lucyna z Kielc IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.08, 14:19 zadzwonię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aqw Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 20:15 a co tobie do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja a ty-kolejna naiwna do wróżki ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.08, 13:49 hehhehe - bronisz swojej głupoty kobietko ? to leć do kazdej napotkanej cyganichy -też niezle okradają takich durnych jak ty... a może jestes tą cwaniarą ze spółki tej paniusi z Kielc ? chyba tak -bo bronisz uciekającej kasy za naciąganie tych frajerek i frajerów -amatorów wróżenia i cudów :) won złodzieje o naciągacze !!!!9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogień Re: a ty-kolejna naiwna do wróżki ?? IP: *.staszica.trustnet.pl 07.12.08, 23:19 Wszyscy ci sceptycy którzy tak nachalnie próbują odwieść innych przed usługami wróżek przypominają mi ostatnią scenę z filmu Dzień świra... Zawść, ślepa wściekłość i prymitywne odruchy agresji, co do czegoś co mówili im że mają widzieć jako złe. A do tego wszystkiego twierdzą że żyją w XXI wieku chyba dla tego że maja komórkę z aparatem foto i nowoczesne dzwonki polifoniczne. ciemna masa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciemna masa Re: a ty-kolejna naiwna do wróżki ?? IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 07.12.08, 23:33 hihihi aleś wypalił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Znana cwaniara-niby wróżka z Kielc:). IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 12:44 Ta pani jest już znana z tego wspólnego biznesu ze swoją koleżanką : niby" wróżka" plecie o wszystkim i o niczym za spore pieniądze a jej przyjaciółka dostaje swoją dolę za udostępnienie swego pokoju /mieszkania/ .Niezły biznes: kilka tys.zł zawsze wpadnie -każdego dnia -prawda? .Jest czy się dzielić ,bo naiwnych ludzi zawsze nie brakuje -a im czasy są trudniejsze ,tym jest ich więcej :). Ludzie -zastanówcie się !!! Te pieniądze lepiej wydać na coś pożytecznego -niż na nabijanie kabzy cwanym kobietkom !!! Takich niby wróżek są setki albo i więcej .Za darmo poczytasz sobie na portalach z wróżbami to samo -albo i więcej :) . I nie trzeba jechać i czekać w kolejce innych naiwnych :). Wystarczy wpisać w wyszukiwarkę hasło.I za darmo :).!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Moderator-kasować takie nr tel !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 12:46 A gdzie jest moderator?? Dlaczego nie kasujecie takich bzdurnych nr tel. do naciągaczy ??? Toż to żywa reklama biznesu niby -wróżek !!!I za darmo -na koszt Gazety!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.08, 11:05 Czy wróży jeszcze pani Ala koło Przesmyka? Odpowiedz Link Zgłoś
ciastus87 Re: Szukam wróżki w Częstochowie 24.03.09, 21:51 najlepsza wrózka jestw sosnowcu, nie ma magicznej kuli, ale jest niesamowita, stawia tarota i mówi ci wszystko co zdarzyło sie w przeszłości, i co bedzie w przyszłosci, jest naprawde niesamowita poniewaz ona mówi wprost imionami, nie uzywa słowa, brunet, blondyn czy szatynka ona używa imion!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogień Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: 188.33.23.* 24.03.09, 23:52 dla wszystkich zainteresowanych nie tylko usługami, nowy Częstochowski serwis: www.tarotczestochowa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tita-6 Re: Szukam wróżki w Częstochowie 25.03.09, 19:43 Zdecydowanie Tomasz Barłożek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.54.171.22.tvksmp.pl 25.03.09, 20:25 a gdzie cennik?? ja go nie widze.www.tarotczestochowa.pl/index.php Ciekawe ile kosztuje taka sesja u wróżki. Można samemu nauczyć się stawiać tarota. Karty można kupić. Ostatnio widziałam taki zestaw tarota w Finezji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 23:49 Najlepszymi wróżkami dla siebie jesteśmy my sami- bo to od nas i tylko od nas zależy jak ułoży nam sie zycie. My je kształtujemy i wróżki o tym wiedzą i po prostu z naszej bezmyslnosci korzystają. Najwazniejsze jest pozytywne myślenie - o nas samych w pierwszej kolejnosci, o najbliższych i nie zyczenie innym złego. To cala wróżba. Życzę najlepszego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.09, 11:10 Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leluri Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: 94.251.143.* 09.04.09, 08:48 dobrze powiedziane, ale weź proszę pod uwagę,że wiele osób potrzebuje wsparcia, którego nie znajduje u bliskich sobie osób. I stąd poszukiwanie wróżek, jasnowidzów, psychologów. Samotność w tłumie to znak naszych czasów. Pozdrawiam. P.s.Ważne,aby nie trafić na oszusta i wydrwigrosza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.chello.pl 08.04.09, 22:30 Powiedz proszę coś więcej o niej podaj adres albo numer tel. Odpowiedz Link Zgłoś
kira1211 Re: Szukam wróżki w Częstochowie 20.11.09, 19:45 Witam Cię ciastus87:) Chciałabym Cię prosić o adres wróżki z Sosnowca,o której pisałas na forum. Bardzo mi na tym zależy. Z góry serdecznie dziękuję;) Mój adres E-mail: iga1212@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
katarina0403 Re: Szukam wróżki w Częstochowie 01.04.19, 10:23 Mozna prosic namiary ma ta wrozke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poinformowana Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: 195.242.90.* 26.03.09, 12:08 Ja też popieram. A nawiasem mówiąc, karty tarota w niepowołanych rękach są niebezpieczne. To nie jest gra w kierki czy pokera. Posługując się nimi trzeba mieć przeogromną wiedzę z wielu dziedzin i jeszcze "coś" co dla wielu jest niedostępne. Z tymi kartami się nie igra. Nie wystrczy je kupić w sklepie i wróżyć. Ostrzegam wszystkich niefrasobliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawczyni kart Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 20:47 Przeczytałam te porady które dostałaś i jestem zaskoczona opinią co niektórych ,wróżka dla jednego jest dobra a dla innego zła , zdarza się że karty nie chcą nic pokazać i jeszcze rzecz ważna czas dla każdego z nas jest inny,jednym sprawdza się od razu innym póżniej. Nie można biegać po wszystkich i testować. Radzę abyś sama znalazła wróżkę i się do niej przekonała a będziesz do niej wracać. Życzę szczęścia w poszukiwaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Dla naiwnych! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.09, 14:49 Może warto trochę bliżej poznać temat zanim ktoś wam namiesza w życiu. polki.pl/przyjaciolka_artykul,10006908.html Resztę znajdźcie w Google. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dla naiwnych! IP: *.54.171.22.tvksmp.pl 01.08.09, 16:14 Kiedyś wierzyłam we wróżby, horoskopy, itp, ale po przeczytaniu książki "Potęga podświadomości" uznałam, że te wróżby i horoskopy to jedna wielka bujda. Jestem z pod znaku raka, a to co piszą o raku nijak się ma do mnie. Naprawdę polecam książkę "Potęga podświadomości". Trzeba uwierzyć w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.sanetja.pl 01.08.09, 17:36 najlepsza wróżka jest w Lublińcu. Sama tam jeżdże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogień Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: 188.33.89.* 01.08.09, 22:32 Witam Jestem wróżką. I moje poglądy są jasne Tu je teraz ogłoszę "Wszyscy" Polacy jesteście alkoholikami!!! i złodziejami! A do kościołów chodzą tylko wyprane mózgi rydzyka "Wszystkie" czarnuchy to brudasy, jak mówi duchowy przywódca "wszystkich" Polaków. I "wszystkich" takich macie księży a w Częstochowie mieszkają sami paulini. Tylko że z rodzinami I "wszyscy" nosicie te tandetne wąsy i "wszyscy" klepiecie bez sensu nienawiścią do rzeczy których nie znacie. po jedenaste nie generalizować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.przyrow2.gre.pl 06.08.09, 16:55 ciastus 87 prosze!!!!!!!!!!!!!!!!! o kontakt do wrozki w Sosnowcu jestem bardzo zainteresowana dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d.r Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.09, 16:49 Byłam u Tomka na Kościuszki z tarotczestochowa.pl dzięki informacją i opinią na temat wszystkich jak do tej pory opisywanych tu wróżek i wróżów. Ma bardzo poukładane w głowie i pomógł mi poukładać sobie w mojej z przyjemnością polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 22:36 Byłam u Tomka,fajny facet. Człowiek chodzacy po ogniu.U kilku osób byłam ale nie wymenię,bo to albo domach,albo gdzieś tam. Najlepsza jest Wóżka Ania Majchrowicz.To jest Wróżka. Wszystko się sprawdza...czy wierzymy w danym momencie,czy nie... mijają dni,miesiące i wszystko wraca o czym się rozmawiało...co było w kartach... Myślę sobie że to jest ...to coś...ten nieuchwytny dar... Do Ani Majchrowicz trzeba się wybrac,bo wróży w Katowicach,w Świat wróżek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.play-internet.pl 24.10.13, 10:14 Dziadek miał kochankę,syn dziadka miał kochankę,córka tego syna urzędowała z kochanką,teraz syn córki też ma kochankę-co będzie z 5 letnim dzieckiem?Czy do tego potrzebna wróżka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martre Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.desire24.com 21.09.09, 08:08 Jesli znasz dobra wrozke to daj mi do niej kontakt moje gg 13662778 zalezy mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.prenet.pl 29.11.09, 17:27 czytam ten wątek i tak się zastanawiam, dlaczego niektórzy śmieją się z osób, które chodzą do wróżek. mnie jedna taka wróżka zmieniła życie, gdzie nie pomógł mi żaden psycholog. dalej do niej chodzę, bo jest to osoba, która naprawdę może pomóc, a jest nią Pani Tereska z Katedralnej, ta sama, o której mówiła wcześniej za_palniczka. jeżeli ktoś chce kontakt to proszę o info szafir-77@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.11, 09:03 Mnie też zmieniła wiele spraw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znawczyni kart Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.10, 18:10 Czytam tak sobie wasze opinie i przyszedł mi do głowy pomysł. zamiast biegać od wrózki do wróżki i dzielić się opiniami załużmy w Częstochowie Centrum Wróżek takie za darmo za 1 grosz.,bo za wróżbę musisz zapłacić.Może ktoś z Was ma lokal który by oddał na ten cel,a wróżki sprubujcie zaprosić do współpracy za darmo, W innych miastach już istnieją takie kluby i mają bardzo dużo zwolenników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sheen Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.pcz.pl 24.02.10, 21:59 Czemu za wrozbe trzeba zaplacic?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawczyni kart Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 13:49 Jestem wróżką z zamiłowania ,nie naciągam kientów, nie łapę ich na ulicy, sami dzwonią i umawiają się na spotkanie.Najważniejszą rzeczą dla mnie jest to, że im się wszystko sprawdza i powracają. Wielką sztuką jest przyznać sie że korzysta się z usług wróżki,a nie naśmiewać się .Stare porzekadło mówi"nie osądzaj bo będziesz osądzony".Nie należy wszystkich wróżek stawiać w jednym rzędzie,bo wielu się ubliża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylvi Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.alfanet24.pl 16.08.12, 18:32 Witam, czy mogę prosić Cię o nr tel. poszukuje wróżki z prawdziwego zdarzenia a z tego co piszesz znasz się na tym podaje adres e-mail sylvi74@interia.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.xdsl.centertel.pl 24.08.13, 13:34 bardzo proszę o kontakt chciałabym się z panią umówić. pozdrawiam Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.13, 14:51 dobrą wróżkę masz pod adresem kobietamag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dominik_wus Re: Szukam wróżki w Częstochowie 21.08.09, 00:55 w dzisiejszych czasach wrozka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.alfanet24.pl 22.08.09, 05:09 Wrozki? no prosze Cie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaa Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.10, 12:58 ciastuś87 BARDZO cię proszę, podaj mi namiar do tej wróżki z sosnowca, bardzo mi zależy, podaję swój adres: anula.p77@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.10, 15:33 A może wizyta w Salonie wróżb w Częstochowie. Byłam, nie żałuję przyjmują tam dwie wrózki, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.10, 20:23 Na jakiej ulicy jest ten salon wróżb? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 17:14 Salon Wrózb jest na ul Dąbrowskiego/nr nie podam żeby nie robić reklamy/ bez kłopotów go znajdziesz.Przyjmują tam dwi wróżki .Ja polecam obie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Kasi Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.10, 12:31 A gdzie ten salon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnes74 Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 09:28 Byłam u wróża bo byłam bardzo ciekawa!Wydałam 70 zł!I wiem, że już więcej się nie wybiorę!Wyrzuciłam pieniądze w błoto!A czego się dowiedziałam?Jak dotąd nic się nie sprawdziło(byłam w wakacje, jest luty!)Także nie poplecam!Szkoda pieniędzy, a co ma być to będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia24 Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.11, 09:45 a ja byłam na początku wakacji u Wróżki w Częstochowie, niedaleko kina wolność. Nie dość, że potrafiła opisać charaktery osób i zgadzała się przeszłość to jeszcze od paru tygodni zaczęły się sprawdzać sprawy, które przewidziała na przyszłość i ciekawa jestem czy cała reszta tego co powiedziała jeszcze się sprawdzi. Byłam też u Wróżki w Czeladzi i chyba Sosnowiec - pare lat wstecz ale nic się nie sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.204.59.92.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.12.11, 16:40 czy ktoś może mi podać tel. do tej wróżki z Kościuszki, a i jeszcze jedno ile ona bierze ? Odpowiedz Link Zgłoś
ogien33 Re: Szukam wróżki w Częstochowie 09.01.12, 12:03 Cześć Podobno sprzedaż wyrobów tytoniowych spada w pierwszych 14 dniach nowego roku. Czy trwałość wszystkich postanowień noworocznych to dwa tygodnie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
szifty Re: Szukam wróżki w Częstochowie 16.02.10, 09:59 Mając okolo 20 lat ktos mi dla zabawy postawił wroża tzn zapłacil a ja sobie siadlem wylajtowany. Wszystko ładnie pięknie słucham sobie ... mysle kurde koleś mnie zna, mowi mi co mnie spotka w przeciagu roku. Ok wysłuchałem i poszedlem : ) ale motyw jest taki ze sprawdziło sie wszystko w 100%. Byłem w lekko zdezorientowany i poszedłem dwa lata pozniej 2gi raz ale sam ... i zgadnijcie skubaniec ponownie mnie zadziwił. Nie byłem u niego od hmm 3 lat lekko, ale planuje isc ponownie. Temat wrożenia ma duzo wspólnego z psychologia pamiętajcie o tym, sam fakt wrożenia jako niewiadoma :)ma duży wpływ, a drugie to podświadomie czasem dążymy do tego co usłyszeliśmy. Kwestia jest taka czy wroż/ wrożka jest zarazem dobrym człowiekiem i psychologiem a najważniejsze to czy ma skilla. Ale to jest moja opinia i możecie sie nie zgadzać. Wiem jedno. Dobrze zrobione wróżby nastawiają nas pozytywnie do życia a to jest najważniejsze. Bo przecież chodzi o to zeby być szcześliwym : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 13:43 Salon wróżb jest w Częstochowie ,ul.Dąbrowskiego11 w podwórzu. SĄ tam dwie wróżki . Polecam mają sporą wiedze ezoteryczną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: 109.243.218.* 17.02.10, 00:52 sprostowanie i doinformowanie: Agnes74 pisze, że była u wróża ale jest ich dwóch w Częstochowie. Twoje słowa opisywały wrażenia po wizycie u: /wiedżmin/ z ul. kilińskiego nie mylić z Tomkiem www.tarotczestochowa.pl z Al. Kościuszki To panowie z dwóch różnych planet pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just.jack XIX w. IP: *.chello.pl 17.02.10, 11:03 Trzeba mieć na prawde coś z głową żeby wybierać się do jakieś wróżki aż do Sosnowca. Polecam swój własny zdrowy rozsądek a nie gusła i zabobony rodem z zacofanej XIX wiecznej wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarownica Re: XIX w. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 20:17 Ale wiary w gusła w Polsce chyba nie da się zmienić - to tkwi w nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: 109.95.24.* 08.02.11, 21:20 Wrożka Zośka stawia dobrze karty,,dużo się sprawdza.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.net.stream.pl 31.03.11, 16:53 Z tego co wiem wiele osób jest zadowolonych z wróżki Milagros www.wrozkamilagros.pl wróżby są wiarygodne i sprawdzają się i ceny też przystępne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiunia Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.centertel.pl 23.02.10, 23:26 A gdzie byles na tym tarocie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasia Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.10, 13:51 Znam ten salon jedna ,ktorą poznałam działa jak szeptucha, pomogła mi w ciężkiej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: 178.56.50.* 24.02.10, 18:33 Witam. Ile kosztuje wizyta w Salonie wróżb? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stasia Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 17:38 Ja za swój problem zapłaciłam odzielnie,ale wcześniej wiedziałam ile i wróżka powiedziała mi również że muszę się zastanowić i przemyśleć. To ona powiedziała mi że mój problem zaczął się 20 kilka lat temu,co jest prawdą i nikt o tym nie wiedział. Normalna wizyta kosztuje inaczej, zadzwoń to się dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R.W Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.10, 13:16 Właśnie wróciłam z tarota od wróża Tomka z tarotczestochowa.pl i teraz wiem, że następnym razem wybiorę się do niego z dyktafonem lub notatnikiem. wszystkim polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podglądam Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.staszica.trustnet.pl 22.05.10, 09:29 Co tu tak cicho? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misiunia Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.centertel.pl 23.02.10, 23:17 chodzilam do wielu ale ostatno wielkie wrazenie zrobila na mnie Jadwiga z alei pokoju.nie mam nr tel.ani dokladnego adresu bo kolezanka mnie tam zabrala:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmk Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.isd-hcz.com.pl 24.02.10, 08:27 jakby prawdziwe istniały to by już Cię "namierzyły"i byłoby dawno po sprawie a tak widzisz że to LIPA. PS. Forsę zamiast dać oszustce przepij. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.com 26.02.10, 13:30 Numer do Jadzi na Alei Pokoju 50779099 dla mnie jest niesamowita. A blok ten co przychodnia lekarska. Ale to indywidualna sprawa i nie ma sensu ludzi na forum od ciemnogrodów wyzywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona8 Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 14:39 Jakas sciema z tym numerem bo brakuje jednej cyfry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 17:42 Nie wybieraj się do tej na Aleje Pokoju,ja u niej byłam i cały czas mówiła w dobrym kierunku lub w złym kierunku, oprócz tych kierunków to nic nie powiedziała, Jakby była taka dobra to wrózyła by dalej w Anglii ,czy gdzie tam była ,kariery nie zrobiła bo pojechała w złym kierunku, to wróciła w dobrym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 10:17 No własnie Odpowiedz Link Zgłoś
ogien33 Znaleziono telefon !!! 28.04.10, 20:34 Znaleziono telefon! Najprawdopodobniej osoba, która była dziś- w godzinach między 15 a 17 na wróżbach na kościuszki 10 zostawiła telefon komórkowy. Wiem, że może zajrzeć na to forum. Telefon do odebrania w gabinecie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franca Re: Znaleziono telefon !!! IP: *.staszica.trustnet.pl 29.04.10, 21:20 może to telefon do innego wymiaru? zadzwoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 10:58 podajcie numer telefonu do Jadwigi bo ten na forum jest zly brakuje cyfry zalezy mi !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawski121 Re: Szukam wróżki w Częstochowie 12.03.10, 01:01 Daruj sobie nie ma sensu, wciśnie ci kit i weźmie kasę. Najlepiej jak ma się problem to poproś o poradę kogoś mądrego a nie podającego sie za wróżkę bo w Częstochowie raczej takiej osoby nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 11:01 Prosze podajcie numer telefonu do wrozki Jadwigi z aleji pokoju bardzo potrzebuje kiedys chodzilam ale stracilam kontakt ona jest super KKK podalas nr ale bez jednej cyfry prosze o numer jest to dlamnie ogromnie wazne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.com 01.03.10, 12:04 O kurcze jak dobrze, że tu zajżałam. Nie podałam jedne 7 507779099 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 22:31 Wielkie dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.10, 22:34 dzieki jeszcze raz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogien Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: 109.243.42.* 02.03.10, 00:31 zobacz tutaj: www.tarotczestochowa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filipinka Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.10, 23:16 Właśnie wróciłam od Tomka z www.tarotczestochowa.pl siedziałam godzinę Super extra zajebiście mocno polecam Odpowiedz Link Zgłoś
bebazieba Re: Szukam wróżki w Częstochowie 03.03.10, 10:48 wrżóka zośka z szymanowskiegoo nei wie nic, nei umie interpretowac tarota, szkoda kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silli Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.ip.telfort.nl 03.03.10, 10:58 Ktos zainteresowany Czestochowska wrozka ktora wrozy juz od 20 lat? niech pyta na maila charmed(malpa)op(kropka)pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zośka Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.10, 16:47 Polecam Ci wrózkę z dabrowskiego, a zobaczysz co to znaczy dobra wróżka. Są dwie i obydwie bardzo dobre. ja tam byłam i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justynajustynajust Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.2.140.134.tvksmp.pl 14.09.10, 19:22 bebazieba - Nigdy nie byłaś u wróżki Zośki, bo jakbyś była, to wiedziałabyś, że ona nigdy nie wróżyła z tarota:) Wymyśl coś lepszego:) Pozdrawiam zdesperowaną konkurencję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japonka Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 21:15 Nie ma lepszej wróżki od Marka Balta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 15:35 Daruj sobie tą z alei Pokoju,szkoda czasu i pieniędzy na jej kierunki jest za cienka na dzisiejsze czasy, dobra była 20 lat temu jak wciskała ciemnote.Ja byłam u wielu, ale ostatnio odwiedziłam salon wróżb przy Dąbrowskiego i jestem pod wrażeniem, po raz pierwszy na żywo wrózka postawiła mi karty runiczne, warto je poznać. Są tam dwie wrózki ale są znawczyniami w swoim fachu. A i klimat inny ,nie obskurna kuchnia i stół przykryty starą ceratą. Czasy się zmieniły,warto chociaż zobaczyć jak wygłąda salon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 22:18 na Dąbrowskiego nie byłam ale z racji opini wybiorę się na karty a co do Jadwigi z Aleji Pokoju to chodziłam kiedyś do niej i naprawdę wszystko się sprawdzało dlatego wizyty u niej nie odpuszczę :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 12:50 Ja też kiedyś byłm u Jadzi., ale teraz się przeniosłam na Dąbrowskiego,wróżka na miejscu zrobiła mi portret numerologiczny mój i mojego faceta analizująć dokładnie nasz związek z numerologii, dorzuciła do tego feng shui a na koniec postawiła karty "runy" dla mnie nowość i tarota. to wszystko trochę trwało ale stawke ma jedną i do tego ta wiedza .polecam Ci a sama się przekanasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.centertel.pl 08.03.10, 17:28 Witam. Ile kosztuje wizyta w Salonie Wróżb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.10, 16:33 Ceny dowiesz się sama bo mówią przez telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daria Re: Szukam wróżki w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 14:17 Tylko pani Wanda!!jest rewelacyjna wrozy na niepodleglosci bodjze 41 b.Niekiedy trzeba poczekac aZ sie sprawdzi, mi po 2 latach 90%.bierze ok 30zl, wrozka Zofia z Szymanowskiego juz 40 i coraz mniej sie sprawdza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ewatob50 Re: Szukam wróżki w Częstochowie 14.07.12, 22:32 dzieki pani jadzi wiem co mnie czeka,wszystko sie sprawdza.ta wrozka ma naprawde dar.wczesniej chodzilam do roznych wrozek ale takiej jak ta nigdy nie spotkalam.jestem po prostu w szoku ! ewa z hamburga Odpowiedz Link Zgłoś