leo-24 31.08.08, 00:01 Jak wam się podobały dni Częstochowy oprócz korków? Według mnie to totalne dno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Dni Częstochowy IP: *.pcz.pl 31.08.08, 09:11 Dni Częstochowy leo-24 31.08.08, 00:01 Jak wam się podobały dni Częstochowy oprócz korków? Według mnie to totalne dno Re: Dni Częstochowy leo-24 31.08.08, 00:07 A były jakieś dni częstochowy? ROZDWOJENIE JAŹNI???? Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik_0 Re: Dni Częstochowy 01.09.08, 07:22 :-) dobre. to pewnie "jakis spontaniczny czestochowianin". spocznij Odpowiedz Link Zgłoś
barone Re: Dni Częstochowy 31.08.08, 02:54 W lipcu byłem na dniach Działoszyna. Bez porównania. Wesołe miasteczko, stragany dosłownie ze wszystkim, mnóstwo atrakcji dla dzieci, a gwiazdami były m.in. Zbigniew Wodecki i zespół Feel. Więcej szczegółów np. tutaj: www.e-pajeczno.pl/?q=node/76 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ula Re: Dni Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 08:08 zgadzam się z tobą, tez bylam na dniach Dzialoszyna i bylo super:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oho szkoda imprezy w Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 10:43 impreza odwołana z powodu trąby powietrznej a byłoby fajnie : IVAN i Delfin, Shazza, Mandaryna , Don Vasyl , Śląsk itd. ermat.pl/aktualnosci.php?id=104 Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik_0 panu barone 01.09.08, 07:21 kiedys mialem dobre zdanie o radiu marconi, ale jesli podoba ci sie zwykla wiocha, to mam juz jak najgorsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dni Częstochowy IP: *.strefa.com 31.08.08, 11:38 no dno i szkoda slow heh ale chyba niczego innego i jak ty nasze miasto ma byc gdzies brawne pod uwage Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car Re: Dni Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 11:47 Oczywiście jesteś w stanie napisać co Ty byś chciał oglądać. Ale to będzie wyłącznie wybór wg.Twojego gustu. Imprezy tego typu są zawsze wynikiem pewnych kompromisów organizatora zależnych od możliwości kasowych , wolnych terminów wykonawców i nigdy nie zaspokoją wszystkich gustów. KOncert A.Krzywego i De Mono był zapewne wynikiem takiego kompromisu. Nadmieniam że nie jestem fanem tej kapeli ale byłem bardzo miło zaskoczony.Wreszcie na imprezie plenerowej było profesionalne nagłosnienie które pomagało w koncercie a nie przeszkadzało w odbiorze.A.Krzywy z bardzo naturalnym dobrym kontaktek z widzem, bez mizdżenia sie do publicznosci i odzywkami typu " jesteście zajebiści , kocham was - Markowska.Czysty wokal , znakomisci muzycy po prostu kapela profesionalna szanująca widzów dla których gra . Innych iprez Dni Cz-wy nie oglądałem więc sie nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adolf Re: Dni Częstochowy IP: 85.202.152.* 31.08.08, 12:38 przeca ksieza decyduja co ma byc na imprezie a ich pachol wr... ich slucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do aldofla Re: Dni Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 21:44 Masz przecież swoich posłów z PO - oni wygrali w Częstochowie? I od nich wymagaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do do adolfa Re: Dni Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.08, 23:13 W Częstochowie rządzi prezydent Wrona, a nie posłowie PO, a jak nie kumasz różnicy- to poczytaj zanim coś napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
czytelnik_0 Re: Dni Częstochowy 01.09.08, 07:24 czyli przyznajesz ze jestes z PO? przypomina mi sie taki tekst o rozkazie pisania w internecie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lowca_debili koleś czy kolesiowa, czy jak tam na ciebie wolaja 31.08.08, 21:53 nie ma to jak marudzenie. Pewnie najwięcej do powiedzenia mają ci którzy w tym czasie byli poza Częstochową. To właśnie przez takich jak wy, Dni Częstochowy wyglądają tak jak wyglądają. Byl koncert De Mono i plac świecił pustkami. Gdzie wtedy byliście? Pewnie pluliście jadem, że nic sie nie dzieje w mieście, ściskając pilota w ręku albo skrobaliście marchewe przed kompem. Nic tylko potraficie " a bo w Pacanowie to byl koncert bleeee a w Pcimiu to koncert bleeeeee, stragany, Toi Toie. No jasne, źle bylo pewnie dlatego że nie bylo piwska, chlania, szczania i rzygania w krzakach. Jesteście żenujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: koleś czy kolesiowa, czy jak tam na ciebie wo IP: *.strefa.com 01.09.08, 00:24 Chyba nie wiesz co mowisz,a komu by sie chcialo byc na setnym koncercie w ciagu roku Perfectu De Mono czy Lady Pank !! wez sie zastanow. Jak by to byl przykladowo koncert charytatwny transmitowany w TV gdzie bylo by duzo gwiazd to ludzie stali by w deszczu z parasolami A tak kazdy woli sie przejechac poza Czewe bo przyjemniejszy i ciekawszy klimat. To jest kasa i tyle niektore miasta placa miliony za takie koncerty jak na przyklad koncerty Radia Eska. Ktroe i tak sa lekko denne. Odpowiedz Link Zgłoś
lowca_debili Za malo koncertów ŹLE! 01.09.08, 16:35 Za dużo też ŹLE. Jesteście popi......ni. Cokolwiek by zrobić to zawsze jest wam źle. Wybierzcie sobie rozporkową czy innego maminsynka i zobaczymy co wtedy będziecie mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Twój Pan Re: Dni Częstochowy IP: *.chello.pl 01.09.08, 01:10 Wzorujcie sie na wiekszych miastach takich jak Bydgoszcz hity na czasie radia eska, koncert polsatu,ogolnopolskie spotkanie fanów m jak milosc:D ucz sie mloda od pana;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniol Re: Dni Częstochowy IP: 85.202.152.* 01.09.08, 08:35 czestochowa to chu.... miasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Dni Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 11:36 w piatek bylo bardzo milo na placu bieganskiego, (mimo deszczu)- grały czestochowskie kapele. bardzo duza roznorodnosc muzyczna i naprawde super poziom uwazam. wiec mysle ze dla anty-fanow demono to byla dobra opcja, tylko trzeba ruszyc tyleczki z domow i nie narzekac, bo jak nie bedzie dla kogo robic imprez to nikt sie nie podejmie ich robienia na przyszlosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Dni Częstochowy IP: *.strefa.com 01.09.08, 14:18 tak a od ktorej konkretnie godziny byly te super roznorodne kapele? Jakby bylo tak ciekawie to by byli ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikky77 Re: Dni Częstochowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.08, 22:41 Małą frekwencję spowodował zapewne brak reklamy. Podczas parady starych samochodów na próżno szukałam programu Dni Cz-wy i niestety przegapiłam de Mono, bo byłam przekonana, że zagrają w niedzielę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: and Re: Dni Częstochowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 13:10 ..bo taka prawda, że wszystko co się dzieje w Częstochowie to dowiadujemy się przypadkowo. ZERO INFORMACJI ZE STRONY ORGANIZATORóW !!! Odpowiedz Link Zgłoś