kachna034 03.09.08, 14:14 Witam, gdzie w Częstochowie można wykonać dowolny nadruk na koszulce? wiem, że kiedyś było coś takiego na Biznes Centrum, czy jest to jeszcze otwarte? Pozdrawiam, K. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: El Pablo Re: Nadruk na koszulce IP: 217.98.39.* 03.09.08, 14:33 Taki nadruk możesz zrobić również sama. W MEDIA MARK jest dostępny specjalny papier do drukarek atramentowych - drukuje się na nim motyw, który chcesz mieć na koszulce a nastepnie przykłada się kartkę z wydrukiem do koszulki i postępuje jak z prasowanką - czyli "traktuje" żelazkiem. Niestety - z tego co wiem nadruki z tego papieru można wykonać tylko na jasnych koszulkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Nadruk na koszulce IP: *.pcz.pl 03.09.08, 17:39 na allegro jest papier transferowy zarówno do jasnych, jak i ciemnych tkanin Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Re: Nadruk na koszulce 03.09.08, 17:30 na biznes nadal działają, więc chyba świadczą dobra jakościowo uslugę, skoro już tak długo są na rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Nadruk na koszulce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.08, 11:53 ...przejeźdź się w ok.ul.Barbary firma zrobi Ci nadruk z czego chcesz na czym chcesz-wiem gdzie nie- trzeba mojej pseudoreklamy.p Odpowiedz Link Zgłoś