Dodaj do ulubionych

Ochrona prezydenta ???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 10:04
Czy wiecie kto ochrania prezydenta Wrone ? Jezeli tak to ciekawe czy wiecie
czym ta osoba zajmuje sie na codzien i z kim sie zadaje.
Chcialem poruszyc ten temat gdyz uwazam ze to skandal - osoba publiczna
(PREZYDENT) wogole sie nie przejmuje tym z kim przebywa tak jak by to bylo
zupelnie obojetne...
Obserwuj wątek
    • Gość: emka Re: Ochrona prezydenta ??? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 10:21
      ja się nie orientuję, ale ciekawość mnie zżera. Może rzuciłbyś jakimiś
      konkretami, dzięki.
      • Gość: xxx Re: Ochrona prezydenta ??? IP: 213.199.204.* 12.10.03, 16:46
        ten łysy złodziej ? to o nim mowa ?
    • Gość: vvv Re: Ochrona prezydenta ??? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 14:41
      zanim zajmiesz się ochroną prezydenta - co jest bzdurą - naucz sie pisać po
      polsku
      • Gość: ZEMECKIS Re: Ochrona prezydenta ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.03, 20:38
        Gość portalu: vvv napisał(a):

> zanim zajmiesz się ochroną prezydenta - co jest bzdurą - naucz sie pisać po
        > polsku

Bzdura buehehehehehehehe - to swietnie ale jak nie jestes w temacie to sie nie
        wtracaj pozatym rozmowa nie tyczy sie mojej gramatyki a czegos innego mysle
        czegos wazniejszego - przy okazji przepraszam za bledy - mysle jednak ze liczy
        sie temat ...
        • Gość: lech Re: Ochrona prezydenta ??? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.10.03, 21:06
          ja wiem ten koles ma ksywke pampalini , podobno nie lubi jak go tak nazywaja.
          oficjalnie jest bokserem zawodowym narazie jeszcze nie wygrał walki bo przylac
          to potrafi ale na ulicy bez sedziego jezdzi
    • Gość: I.LEŚNIKOWSKI TEŻ CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ IP: *.czestochowa.um.gov.pl / 192.168.3.* 13.10.03, 09:36
      Gość portalu: ZEMECKIS napisał(a):

> Czy wiecie kto ochrania prezydenta Wrone ? Jezeli tak to ciekawe czy wiecie
      > czym ta osoba zajmuje sie na codzien i z kim sie zadaje.
      > Chcialem poruszyc ten temat gdyz uwazam ze to skandal - osoba publiczna
      > (PREZYDENT) wogole sie nie przejmuje tym z kim przebywa tak jak by to bylo
      > zupelnie obojetne...

Szanowny Panie Zemeckis

Prezydent Tadeusz Wrona nie ma tzw. ochroniarza, gdyż nie ma takiej potrzeby
      ani chęci. Regulamin Organizacyjny Urzędu również nie przewiduje takiego
      stanowiska.
      Byłby wdzięczny gdyby Pan wskazał osoby, które ponoć są jego ochroniarzami, bo
      z racji powinności zawodowej powinienem o tym wiedzieć. Prezydent Częstochowy
      pojawia się w miejscach, na których jest czasami wiele tysięcy osób, wiele osób
      z różnych względów stara się także przy nim pojawić.

Ireneusz Leśnikowski
      rzecznik prasowy Urzędu Miasta Częstochowy
      • Gość: ZEMECKIS Re: TEŻ CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ IP: *.metrocafe.pl 13.10.03, 16:11
        Rozumiem ze oficjalnie Prezydent Czestochowy ochrony nie posiada lecz
        "dziwnym" zrzadzeniem losu mieszkancy naszego pieknego miasta z duza
        regularnoscia widza u boku naszego Pana prezydenta mezczyzne ps BOMBA
        swietnie znanego w srodowisku przestepczym. Ostatnim tego publicznym
        przykladem moze byc wizyta Pana Prezydenta na meczu o mistrzostwo polski CKM
        WŁÓKNIARZ z duzym zazenowaniem mieszkancy czestochowy ogladaja te widoki.
        Prezydent Czestochowy jako osoba publiczna z duza ostroznoscia powinien
        sobie dobierac osoby z ktorymi publicznie sie pokazuje. Wnioskujac po
        publicznych wypowiedziach Pana BOMBY w roznych miejscach jest
        to bliska zazylosc co swaidczy o tym iz :
        1. Prezydent wie kim jest BOMBA i akceptuje jego osobe
        2. Prezydent nie wiem kim jest ps BOMBA

AD2. Skoro nie wie kim jest ps BOMBA to gdzie sa jego doradcy w tym Policjanci
        z ktorymi spotyka sie regularnie.

Z duzym zainteresowaniem obejrzalem zdjecia umieszczone w Gazecie Wyborczej ze
        sztabu wyborczego w chwili ogloszenia Pana zwyciestwa Panie Prezydencie.
        Zauwazylem na niej osobe w stosunku do ktorej jesli sie nie myle toczy sie
        postepowanie przed sadem (to taki Pan z twarza przypominajaca BULDOGA).

Reasumujac ,widzac kontakty naszego Wybranca zle wroze miejscu zwanemu
        Czestochowa.

A moze by tak inni internauci wyrazili swoje opinie - jestem pewny ze sie Pan
        zdziwi co wiecej dziwie sie ze Pan nie jest zorientowany w temacie gdzie
        pracuje Pan w tym samym budynku z Prezydentem. Ja jako osoba zupelnie postronna
        widze co sie dzieje.

• Gość: Jenny Re: TEŻ CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.03, 11:05
          Chyba Zemeckis ma racje i tudno jest cos dodac bo wszystko zostalo napisane .
          • meyer Re: TEŻ CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ 14.10.03, 13:21
            Tak tak, moi drodzy, to ja, Marcin
            Słyszalem co nieco
            ale chce miec pewnosc więc zapytam wprost.
            Czy tym facetem o twarzy buldoga nie jest przypadkiem Tadeusz Sk.... były
            pracownik służb, dziś „bohater” prokuratorsko-sądowy?
            Jeśli to o niego chodzi, to nic dziwnego: TS zawsze lgnął do tych, co przy
            władzy.
            Szkoda, że dziś w annałach archiwów Komendy Wojewódzkiej Policji w Katowicach
            nie ma śladu po jego teczce personalnej świadczącej o długoletniej pracy w
            znanej nam dobrze SBłużbie, rozwiązanej w 1989 roku.
            Spłonęła, wraz z kilku innymi panami, których nazwiska też nie wszystkim są
            obce.
            A o roli Tadeusza S. w 1981 roku wiele mogliby powiedzieć dawni opozycjoniści,
            wciąż żyją i pamiętają dobrze, kto ich sprzedał bezpiece tuż przed Grudniem'81.
            • Gość: ZEMECKIS Panie Rzeczniku ... IP: *.metrocafe.pl 14.10.03, 16:07
              Chcialbym aby teraz Szanowny Pan rzecznik ustosunkowal sie do powyzszych
              wypowiedzi, moze najwyzszy czas sprawdzic te informacje - skoro nie jestem
              odosobniony w tych obserwacjach.

• Gość: Komentator Re: Panie Rzeczniku ... IP: 202.110.220.* 14.10.03, 23:27
                Kto z kim przestaje takim sie staje :-)
                • mocarabia Re: Panie Rzeczniku ... 15.10.03, 12:07
                  co powiesz Zemeckis na powtórkę z dużej kawy :))
                  czekam i czekam - a Ty tylko biznesy...
                  • mocarabia Re: Panie Rzeczniku ... 15.10.03, 17:13
                    no i co tu taka cisza....
                    Zemickis, nie pękaj :))))
                    • Gość: ZEMECKIS Re: Panie Rzeczniku ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.03, 09:37
                      niechce mi sie juz nic pisac bo nikt rozmowy nie podejmuje a reszta pisze o
                      pierdolach ktore mnie nie interesuja, musz zmienic forum ...
          • Gość: RADEK Re: TEŻ CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ IP: *.metrocafe.pl 22.10.03, 22:31
            DROGI KOLEGO! PAN BOMBA TO FAKTYCZNIE MARCIN NAJMAN,WIEM GDYŻ ŚLEDZĘ JEGO
            OŚIĄGNIĘCIA SPORTOWE. BYŁ 2 RAZY MISTRZEM POLSKI W KICK BOXINGU. JAKO BOKSER
            AMATOR WYGRYWAL NIMAL WSZYSTKIE POJEDYNKI.JAKO BOKSER ZAWODOWY WALCZYŁ 2 RAZY I
            2 RAZY PRZEGRAŁ. JESTEM JEGO KIBICEM I MAM NADZIEJĘ,ŻE KOLEJNE WALKI BĘDZIE
            WYGRYWAŁ. TO PRAWDA MA WYGLĄD BANDZIORA, ALE NA PEWNO NIM NIE JEST. DZIWI MNIE,
            ŻE NIE ZAUWAŻYLISCIE, ŻE TEN GOŚĆ PRZEZ CAŁY CZAS UDZIELA SIĘ CHARYTATYWNIE I
            POMOGŁ JUŻ WIELU INSTYTUCJOM,MIĘDZY INNYMI HOSPICJUM,OŚRODKOWI DLA PORZUCONYCH
            DZIECI. TO SPORTOWIEC! A NIE BANDZIOR!
            • Gość: Elian. Re: TEŻ CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ IP: *.metrocafe.pl 22.10.03, 23:03
              Radek, masz rację.Nazywają gościa bandytą bo ma jaja i nie pozwoli sobie
              wchodzic w drogę.To jedyny bokser zawodowy jaki mieszka w Częstochowiei
              powinniśmy się cieszyć, że mamy swojego człowieka w tym sporcie.
              Popierał swoją osobą Wronę w wyborach. Nie dziwi mnie więc,że się przyjażnią.
              Dzięki niemu mogłem na żywo zobaczyć Przemysława Saletę w klastorze na
              konferencji prasowej przed jego walką.
              Te dupki mowią o nim zle bo mu zazdroszczą:BMW,kasy i tego że kręcą się koło
              niego niezłe dupy.
              • meyer Re: TEŻ CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ 23.10.03, 14:26
                dobra, dobra chlopaki
                nie ma to, jak publicity, robione za dnia, dzięki działalności charytatywnej
                Ale że wieczorem Bomba pracuje dla niejakiego Andrzeja D. (on będzie wiedział
                najlepiej o kogo chodzi) to już całkiem inna bajka :)
                A jako bokser, jest, umówmy się, za wolny i taki sobie...
                • meyer Re: TEŻ CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ 23.10.03, 14:40
                  haha
                  albo raczej szwagier D., vzyli Mig...
                  a co do tych niezłych lasek, co się koło niego kręcą, to ostatnio kręci się
                  tylko jedna, typ: blondynka, tak ciągnie z niego kasę, aż żal patrzeć na
                  chłopa :)
                  nie tylko klastor, ale i cały Don Kichot mu współczuje :/
                  to tyle...
              • Gość: HAHAHAHA Re: TEŻ CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 17:56

> Te dupki mowią o nim zle bo mu zazdroszczą:BMW,kasy i tego że kręcą się koło
                > niego niezłe dupy.

Heheheh kolego to chyba Ty mu zazdroscisz jak dla mnie to samochody zaczynaja
                sie od 100 tys w gore a to BMW moze jest warte 40 tys.
                Kasa - co to znaczy ? Markowe dresy i buty ,BMW , brak wlosow na glowie to
                raczej wszystko wskazuje na dresiarza a nie goscia z kasa. Laski ? taka z niej
                laska jak z niego gosc z kasa.
                Takze drodzy panstwo bez fantazji trzymajmy sie realiow to co najwyzej
                dresiarz! No! dresiarz z "klasa" co by nie mowic kuma sie z prezydentem...

• Gość: olo Re: TEŻ CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.01.04, 18:27
                  NAJMAN O RANY
                  • Gość: tnt Re: TEŻ CHCIAŁBYM WIEDZIEĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.04, 01:46
                    Wrona wśród bandytów? Przecież to "swoje chłopaki" prawda Panie Prezydencie ? ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka