Dodaj do ulubionych

Przeciw Pomnikowi

09.10.08, 11:35
Proponuje zrobic ANTY demonstracje podczas uroczystości polania wodą tego
placyku.
Swięcone będzie się trzymać q..a mać.
MOŻEMY jako mieszkańcy naszego miasta i wyborcy prezydenta zaprotestować
Przeciw temu innym pomnikom.
Były protesty pod UM , moga być pod pomnikiem.
Jest wolność slowa i wyznania?
Więć do dzieła.
Zobaczymy ilu chętnych i odważnych.
Obserwuj wątek
    • Gość: lukasz Re: Przeciw Pomnikowi IP: *.as.kn.pl 09.10.08, 11:40
      niestety w weekend nie bedzie mnie w Czestochowie:/

ale pomysl popieram
      • Gość: ... Re: Przeciw Pomnikowi IP: *.strefa.com 09.10.08, 14:44
        popieram mala demonstracja nei zaszkodzi;) Ale niestety przestrzeni tej juz
        nic nie zmieni przeciez wydali juz kase na wszystko co zamierzone bylo i od nowa
        nikt przeciez tego nei zrobi PORZADNIE!!! bo to co jest teraz to trgedia
        centralnie mi mowe odbiera... Niech ci ludzie albo odejda albo sie poprawia i
        ogarna ew zdobeda moze jakas wiedze dodatkowa bo moze sie zatrzymali na jednym
        poziomie ktory byl laty temu
      • Gość: tales Re: Przeciw Pomnikowi IP: 195.205.202.* 09.10.08, 15:07
        ja też chętnie bym przyszedł na protest, niestety akurat w tym dniu wybieram się na grzyby, ale macie moje pełne poparcie towarzysze!
    • Gość: ania Nie mogę się doczekać tego wspaniałego wydarzenia! IP: *.realestate.net.pl 09.10.08, 12:15
      Wybieram się na uroczystość odłonięcia pomnika Jana Pawła II- to
      wspaniała uroczystość, wielkie wydarzenie dla społeczności Cz-wy!!!
      • Gość: NO Re: Nie mogę się doczekać tego wspaniałego wydarz IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.08, 13:19
        ja tez nie moge sie doczekac kiedy ci wiaterek sciagnie moherowy berecik.
        Jakos protestujacych wiele a chetnych do tego malo
      • Gość: Julka Re: Nie mogę się doczekać tego wspaniałego wydarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.08, 14:22
        Ja wprawdzie nie będę na odsłonięciu pomnika, ale też uważam, że to
        wspaniała uroczystość i wspaniała rocznica.
        • Gość: gari X.x IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.08, 20:47
          Nie posikaj się :/
          • Gość: qqq` postawa obywatelska IP: *.adsl.inetia.pl 09.10.08, 21:21
            Większości forumowiczów nie podoba się pomysł pomnika a jak przychodzi do
            ruszenia tyłka z przed monitora to już chętnych nie ma.
            • Gość: taaa Re: postawa obywatelska IP: *.strefa.com 09.10.08, 21:42
              no wlasnie... a swoja droga ja nie rozumiem jak mogli nie zrobic chociazby
              glupiej ankiety na temat tego co tam byc powinno skoro w tym miescie z kazdym
              terenem nie wiedza co zrobic.Kazda glupia mala miescina miasteczko (nie w sensie
              obrazliwym to przez zlosc;)) ma plany sprzyjajace mieszkancom i odwiedzajacym
              itd. Nie dosc ze ludzie maja takie nastawienie do Kosciola,Czestochowa
              praktycznie przestala istniec i gdzie kolwiek sie pojawiac to na pewno takie
              czyny doprowadza do tego by miasto bylo wypromowane jeszcze na tle
              pielgrzymowym... itd. Nie sadza panstwo ze roznorodnosc jest potrzebna? Skoro
              zatraca sie i to na czym to na sile probuja promowac Czestochowe? Ja juz mam
              dosc tego miasta z kazdym krokiem jaki tu idzie co prawda do przodu ale chyba 2
              do tylu jednak...
              • Gość: inna Re: postawa obywatelska IP: *.adsl.inetia.pl 10.10.08, 07:30
                ja w tym miejscu widziałabym raczej jakąs fontanne ,ławeczki itd
                ale cóz u nas sa tylko banki i krzyże.
                Częstochowa powinna zmienic nazwe na "Krzyżykowo"
                • Gość: zdegustowana Re: postawa obywatelska IP: *.trustnet.pl 27.10.08, 10:35
                  przesada z tymi krzyzami.ale to sie odbije czkawka.co za duzo to
                  niezdrowo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka