Dodaj do ulubionych

stomatolg dla trzylatka

09.10.08, 12:04
Jestem mamą trzyletniego szkraba. Problemem sa ząbki - ponieważ mój
maluch ma skazę białkowa bardzo szybko zaczeły mu sie psuc ząbki -
chciałabym dowiedziec sie o adres dobrego stomatologa w
Czestochowie, z podejsciem odpowiednim dla dzieci, zeby w
przyszłosci nie miał mój synek traumy - tak jak wiele osób
dorosłych....z góry dziekuje za pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: misia Re: stomatolg dla trzylatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 08:33
      można iśc z maluchem do prywatnej kliniki na Wielkoborskiej agdens -
      ale jedna wada - drogo
      • espaniolla Re: stomatolg dla trzylatka 10.10.08, 14:33
        polecam dentarię na groszu - byłam tam z dzieckiem 2-letnim i naprawdę
        rewelacyjne podejście do maluszków (pierwsze pół godziny to zabawa, poznawanie
        gabinetu, karmienie rybek itp.). Podobało mi się też profesjonalne podejście
        lekarzy - poinstruowano nas dokładnie jak zbudowane są ząbki, na czym będzie
        polegało leczenie (z rysunkami włącznie ;) ) no i jak dbać o higienę ząbków.
        minus j.w. - drogo
        www.dentaria.pl
        • Gość: diabeł prawdziwy Re: stomatolg dla trzylatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.08, 17:59
          polecam dr justynę knop
          vis a vis sądu
        • Gość: magda Re: stomatolg dla trzylatka IP: *.2.142.142.tvksmp.pl 11.10.08, 07:53
          Dentaria jest to na groszu ,wszystko fajnie tylko tylko drogo.Jak bylam z corą
          rok temu ,to za sama konsultacje bylo100zl.Ale polecam.
    • Gość: ada Re: stomatolg dla trzylatka IP: *.realestate.net.pl 10.10.08, 19:38
      Galeria uśmiechu - za wejsciem na lodowisko przy Boya-Zeleńskiego.
      Świetny sprzet, podejscie do dzieci i wógóle wszystko na plus. Specjalna poczekalnia z klockami, rysunkami, miło i przyjemnie.
      • Gość: mimi Re: stomatolg dla trzylatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 13:32
        Witam. Ja też chodzę z moim szkrabem do dentari. Rzeczywiście nie jest tanio ale
        warto. Moje dziecko bez stresu idzie do dentysty. Wcześniej byłam u dwóch
        dentystów, jeden na kasę chorych (tragedia), Druga wizyta była prywatna w
        gabinecie na tysiącleciu przy tramwajach. Niby gabinet ma być przystosowany dla
        dzieci i Pani doktor też miała być z podejściem. Mój synek wyszedł stamtąd
        zapłakany i wystraszony bo kiedy nie chciał wejść na fotel Pani dr powiedziała
        mu że z histerykami rozmawiał nie będzie i jak nie się nie uspokoi to pójdzie do
        szpitala i tam to na pewno będzie bolało i dostanie zastrzyk dużą igłą. Mało
        tego naopowiadała mi bzdur na temat ozonowania. ozonowała mu dwa ząbki i nic
        więcej nie zrobiła inkasując za to 180 zł. Stwierdziła ze zrobimy ozonowanie
        jeszcze ze trzy razy i założymy plombę. Natomiast w dentari pani wytłumaczyła mi
        że narpierw się boruje zęba, potem ozonuje aby powstrzymać proces próchniczy
        (nie wolno zamknąć buzi żeby proces nie zaczął się od nowa).W dentari ozonowanie
        kosztuje 20 zł. Więc różnica w cenie jest. No i super podejście dzieci naprawde
        się bawią same leczą ząbki narzędziami, zakładają kolorowe pląby, utwardzają
        laserem a potem pani dr robi to samo. Na zakończenie wizyty zawsze jest nagroda
        jakaś zabawka, karmienie rybek. Pozdrawiam
    • Gość: mama Re: stomatolg dla trzylatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 20:13
      zgadzam się z mimi. Chodziłam z dzieckiem do różnych stomatologów,
      lecz dopiero w Dentari mój synek miał wyleczone ząbki. Wspaniałe
      podejście do dzieci.
    • Gość: mama Re: stomatolg dla trzylatka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.08, 14:49
      ja polecam przesympatyczna p .dr Kasie Klimale przyjmujacą PRZY SZPIT WOJEW. na
      ul pck..w woj por stomat.-jest to wizyta na NFZ -zawsze usmiechnieta cierpliwa
      -dzieci otrzymuja kolorowanke-z bolem ząbka bez problemu zasze przyjmnie..
    • Gość: gość Re: stomatolg dla trzylatka IP: *.slowackiego.trustnet.pl 19.10.08, 22:18
      www.helmich.pl
      • Gość: mama Re: stomatolg dla trzylatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.08, 23:10
        Nie polecam tego gabinetu,ponieważ byłam tam ostatnio z moim
        synkiem,który wyszedł zapłakany i przerażony.Pani próbowała
        rozwiercić mu zęba bez znieczulenia.Dziecko zniechęciło się do
        dentysty i teraz szukamy dobrego stomatologa.Ponoć w dentarii mają
        dobre podejście do dzieci.Proszę o opinie tego gabinetu.
        • pfx Re: stomatolg dla trzylatka 21.10.08, 23:51
          nie polecasz www.helmich.pl ? czy o czymś innym piszesz?
          z tego wyszło twoje dziecko zapłakane??
      • pfx Re: stomatolg dla trzylatka 21.10.08, 23:53
        ja bardzo polecam www.helmich.pl mój synek 3 latek po wizycie jest już umówiony
        na następną wizytę i będziemy walczyli z "robaczkami" w ząbkach. Pełen
        profesjonalizm, przyjemnie i dla rodziców i co ważniejsze dla dzieci i z tego co
        rozmawiałem z innymi rodzicami niedrogo

• Gość: mama Re: stomatolg dla trzylatka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.08, 18:59
          tak nie polecam Helmich. Mój synek bardzo się zraził bo był leczony
          bez znieczulenia i próbowała robić to pani na siłę. Jak choć trochę
          zapomni tak spróbuję w dentari. Jeszcze raz proszę o opinię tego
          gabinetu, ponoć w dentari mają najlepsze podejście do dzieci
    • Gość: aaa Re: stomatolg dla trzylatka IP: *.xdsl.centertel.pl 07.11.08, 20:58
      bardzo polecam www.Helmich moja 2-letnia córeczka bez najmniejszego problemu
      dała sobie wyleczyć ząbka bez płaczu i najmniejszych problemów a to dzięki
      odpowiedniemu podejściu Pani Patrycji do dziecka jetem bardzo zadowolona z
      leczenia ząbków mojego dziecka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka