Dodaj do ulubionych

Praca na hucie

09.10.08, 15:36
Chciałbym złożyć papiery na hutę czy ktoś może wie gdzie się mam udać?
Oczywiście wiem że na hutę :)) ale gdzie są kadry bo teraz tam jest kilka
spółek, a może ktoś ogólnie wie coś o miejscach pracy gdzie indziej to tez
niech pisze, myślę że wielu osobom w tym i mnie przydadzą się taka informacja.
Obserwuj wątek
    • segel Re: Praca na hucie 09.10.08, 15:54
      Kadry w Hucie są w budynku Dyrekcji przy ul. Kucelińskiej 22.
      Końcowy przystanek tramwajowy na Mirowie. Przejdź obok przychodni Amicus, droga Cię sama zaprowadzi.
      • Gość: ja Re: Praca na hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 16:25
        Nowy biurowiec koło zbiornika wodnego ul. Kucelińska 22. Tylko tam chyba bez
        przepustki nie wejdziesz, więc najlepiej złożyć w kancelarii.
        • Gość: ja Re: Praca na hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 17:13
          To oczywiscie bardzo zle wiesz ze na hute bo udac sie ewentualnie mozesz na
          poczte i wyslac papiery do kadr badz na stronie huty jest odpowiednia zakladka
          gdzie sie zgloszenie wypelnia.
          • Gość: on__ Re: Praca na hucie IP: 77.87.120.* 10.12.08, 17:44
            huta to banda, po co tam składać papiery skoro i tak zwykle się nie odzywają,
            gdy się nie ma w kadrach znajomości to ta mafia nawet nie rozpatruje podania
            takiej osoby. Szkoda czasu
            • Gość: vvv Re: Praca na hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 19:24
              dokładnie szkoda czasu! to jedna wielka rodzina, chyaba ze masz
              wujka albo ciocie którzy ci podłatwia znalezienia tam jakiejs
              konkretniejszej posadki, jako szaraczek nawet sie nei fatyguj
              • Gość: ja Re: Praca na hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 20:19
                Bzdury gadacie...ja nie mam zadnej rodziny na hucie a odezwali sie po okolo 2
                tygodniach do mojego znajomego tak samo ale niestety stawka 5,75 na poczatek nie
                zachwyca.Wystarczy popatrzec na stronie huty czy aktualnie sa rekrutacje na
                jakies stanowiska
                • Gość: m Re: Praca na hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 21:40
                  Dokładnie. Ja też bez znajomości dostałem się do Huty i pracuję tam już prawie
                  rok. Miałem jednak fart bo już trochę rzeczy tam widziałem i faktycznie
                  najczęściej dostaje się tam pracę po znajomościach.
                • Gość: Marlon Re: Praca na hucie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 10.12.08, 21:47
                  baranie nie pisz glupot nie ma czegos takiego ja k stawka 5,75 na
                  hucie masz kategorie zaszeregowania i stawki do nich wiec nie rob z
                  ludzi idiotow chyba ze o jakiejs prywatnej spolce piszesz
                  • Gość: ja Re: Praca na hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 23:06
                    na rozmowie kwalifikacyjnej proponowali stawke 5,75 netto na stanowisku
                    operatora maszyn.wiem chyba co slyszalem BARANIE!!!!!!!!
                • Gość: hbf Re: Praca na hucie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 21:52
                  do fizycznej nikt rodizny nie pacha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka