Gość: d Re: Ojciec znęcał się nad synem IP: *.k.mcnet.pl 23.10.03, 14:00 a nauczyciele z podstawówki, dziadek, matka to nie? Są tak samo winni jak ojciec, powinni iść siedzieć za niudzielenie pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tewika Re: Ojciec znęcał się nad synem IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 14:03 A co z chłopcem? Kat będzie wciąż przy nim. Znęcania psychicznego nie widać na ciele jak uderzeń.Piotruś powiedziałże"chce odejść od życia" czy ojciec sadysta mu w tym nie pomoże? czasami uderzenia też nia są widoczne. Zajmijcie się sprawą by nie doszło do tragedii! Nie wyobrażam sobie życia pod jednym dachem kata i jego ofiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: freak Re: Ojciec znęcał się nad synem IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 17:54 NJie bardzo wiem o czym konkretnie mówicie ! Nie mam nic przeciw karaniu dzieci jakimś tam klapsem( sam nie raz dostałem i na dobre mi to wyszło) Ale ojca czy matkę, która znęca się nad dzieckiem fizycznie czy psychicznie puściłbym przez modną w komuniżmie ŚCIESZKĘ ZDROWIA ( wiecie ; panowie z pałami bojowymi 110 cm) i potem pogadał z nimi A pedofili kastrował bym na miejscu!!!!!!!!!!!!!!!!! Albo nie.... jest taki średniowieczny sposób na gwałcicieli; Przybija sie jaja do ławki i daje delikwentowi brzytwę....albo sie sam wykastuje....albo sie potnie po żyłach i czeeeeść!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tewika Re: Ojciec znęcał się nad synem IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.10.03, 07:16 Możesz przeczytać w wyborczej z 23.10.03 o wyroku na ojca który znęcał się nad synem przez 7 lat.Otrzymał za to pół roku w zawieszeniu. Przez 7 lat ,ani nauczyciele w podstawówce, ani pozostali domownicy nie pomogli chłopcu. Teraz też nie wiadomo czy ktoś mu pomoże bo kat nadal będzie mieszkał pod jednym dachem . Odpowiedz Link Zgłoś